Mirakelbön för att hitta kärlek

0
324

Idag ska vi utforska någon mirakelbön för att hitta kärlek. Det sägs ofta att vi hittar kärlek där vi minst förväntade oss, men du vill inte veta smärtan hos människor som hittar något som såg ut som kärlek bara för att upptäcka i slutet att det inte var kärlek.

Många gånger misslyckas människor med att uppmärksamma och bry sig om kärlek, och unga människor faller ofta i den fällan. Många liv har krossats eftersom de lurades till att tro att de hittade kärlek. Det kräver Guds nåd att hitta sann kärlek. Lite undra att Jesu tjänst var centrerad kring älskar eftersom Messias förstår att det aldrig är lätt att ge sann kärlek.

Tyvärr, när en relation bygger på bedrägeri med låtsas om kärlek, kommer en sådan relation att träffa berget. Vi måste förstå platsen för bön när vi hittar sann kärlek. Jesus beordrade att vi skulle älska våra grannar på det sätt som Kristus älskade kyrkan. Många tycker att det är mycket svårt att älska. Vissa kan älska men inte så länge. Allt detta är manipulation av djävulen för att hindra människor från att ha ett lyckligt hem.

När kärleken går förlorad, kommer olyckan att gå in i någon relation. Men när vi känner till ett strategiskt mirakelbön för att hitta kärlek, hjälper det oss inte bara att hitta kärlek. Det kommer också att hjälpa oss att upprätthålla den kärleken och behålla den för alltid. Verklig kärlek dör aldrig, och den är aldrig trött på att förlåta, precis som Kristus är aldrig trött på att bära vår synds börda till Golgata. Skriften säger för Gud så älskat världen att han gav oss sin enfödde son att den som tror på honom inte ska förgås utan ha evigt liv. Om Gud kunde älska människan trots alla de grusomheter som människan begått för Gud, måste vi också sträva efter att älska oss själva dyrt.
Om att hitta kärlek verkar mycket svår för dig, oroa dig mindre, du behöver bara studera och säga följande mirakel Bön om att hitta kärlek upprepade gånger och helhjärtat, och förändring kommer att komma.

Bön poäng.

  1. Guds heliga ande, jag lägger mitt hjärta till din vilja och kraft; Jag ber att du kommer att leda mitt hjärta mot rätt väg i Jesu namn. Jag kommer emot alla negativa och tvivel i mitt sinne. Jag förstör dem med lammets blod. Helig Ande, du är fredens prins och kärleksmedlem. Jag ber att du kommer att dominera hela mitt varelse och leda mig på rätt sätt i Jesu namn.
  2. Lord Jesus, jag kräver en evig separation mellan mig och vem jag känslomässigt är knuten till på fel sätt, jag ber att du kommer att skilja oss med eld. Jag uppmanar Guds gudomliga ande som söker de djupa sakerna för att börja avslöja för mig varje falsk kärlek i mitt liv, varje partner som är runt mig och slösa bort min tid. Jag uppmanar Guds heliga ande att börja avslöja dem för mig i Jesu namn.
  3. Lord Jesus, jag ber att när jag går ut idag, kommer du att leda mina steg, och att du kommer att leda mig till rätt plats där den som du har designat för mitt liv ligger. Jag ber om en gudomlig koppling mellan mig och den personen. Jag ber att Guds gudomliga snöre kommer att kopplas ihop i Jesu namn.
  4. Fader i himlen, eftersom det är uppenbart att man kan ta emot om han inte har givits ovanifrån, och skriften gjorde det också känt att allt gott kommer från dig Herre, jag ber om nåd att hitta verklig och äkta kärlek. En kärlek som inte skulle slösa bort min tid och mitt öde, en kärlek som inte får mig att synda mot dig, min skapare och förlossare, Herre, jag ber dig att rikta en sådan kärlek till min väg i Jesu namn.
  5. Lord Jesus, jag ber att du kommer att hjälpa mig att hitta kärlek även där jag minst förväntat mig. Och jag ber också om att när jag hittar det, kommer du att ge mig nåd att erkänna det, även om det är bland miljoner, jag ber om nåd att identifiera det Herre beviljar det till mig i Jesu namn.
  6. Herre Jesus, jag förstår att det är väldigt svårt att erbjuda människor det du inte har, på den här anteckningen ber jag att du kommer att lära mig att älska utan fläck, Lord ger det till mig i Jesu namn. Jag ber om att nåd ska vara uppriktig med mina känslor och nåd att vara trogen och lojal mot den jag bekänner kärlek till, Lord Jesus, jag ber att du kommer att ge mig denna nåd i Jesu namn.
  7. Lär mitt hjärta att undanröja hatets förflutna och ge mig nåd att se fram emot den ljusare och givande framtiden. Till dig Jesus överlämnar jag mina smärtsamma känslor förflutna och allt hat som jag hade haft i mitt hjärta helt enkelt för att mina verkliga känslor missbrukades och min äkta kärlek var för givet. Jag ber att du kommer att ge mig nåd att glömma dem alla och gå vidare med livet i Jesu namn.
  8. Fader i himlen, du ensam hjärtat och sinnet hos varje man som du känner att jag har varit trogen med kärlek, jag ber om en gudomlig kompensation som kommer att få verklig kärlek på min väg, jag ber att du kommer att ge mig den i namnet av Jesus.
    Jag använder detta medium för att be för varje man och kvinna som också söker kärlek, jag ber att du låter dem hitta ett i Jesu namn. Till alla som inte har gett upp hopp om kärlek trots att de förråddes och tas för givet, för alla som har varit tålmodiga nog för att verklig kärlek ska komma, ber jag att ni ger dem en i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här