Bön poäng för liv partner

0
5180

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter för en livspartner. En av de mest uppdragsgivande uppgifterna en man och kvinna ofta genomgår i ett skede av deras liv är att välja livspartner. Djävulen väntar vanligtvis i den korridoren för att få människor att falla. Det är viktigt att innan någon väljer en livspartner måste en sådan individ involvera skaparen för vägledning och uppenbarelse om den make.

Det skulle intressera dig att veta att Skriften säger att han som finner en hustru hittar en bra sak och erhåller nåd från Gud. En man måste söka först innan han kan hitta en kvinna. Djävulen vet detta och förstår det också, så de flesta gånger lurar han runt tills när vi ska välja en livspartner, då börjar djävulen ge oss alternativ. Men när vi är grundligt grundade i Guds ord och har några strategiska bönpunkter för en livspartner som denna, kommer det att rensa vår del och hjälpa oss att fatta rätt beslut.

Problemet som många människor drabbas av när de väljer är att deras känslor och känslor styr dem att de inte lyssnar till andens tal. Guds ande kommunicerar alltid med en man, men det krävs andlig känslighet för att avkoda vad andan säger per gång. Att välja en livspartner är ett av de mest kritiska beslut vi kommer att fatta i livet eftersom det är ett beslut som antingen kommer att orsaka oss smärta eller glädje för evigt. I huvudsak är det viktigt att få rätt. Skriften har gett oss några tips om hur vi väljer, men vi behöver fortfarande böner för att den partner ska överensstämma med Guds standard.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Om du är i utkanten av att fatta det kritiska beslutet i ditt liv, se till att du studerar några av dessa bönpunkter för en livspartner som hjälper dig att fatta rätt beslut. Dessa bönpunkter ger oss en andlig känslighet för att förstå vad andan säger om den partneren.

Bön poäng:

Lord Jesus, jag har läst om flera människor i Bibeln som missade sina chanser att bli din egen för alltid för att de väljer fel livspartner. Samson var ett typiskt exempel, han gifte sig med fel kvinna och hans öde drabbades av det viktigaste slaget av det. Kung Salomo gifte sig med en kvinna från en korrupt klan, och Guds ilska släpptes på honom. Barmhärtighetens herre, jag ber att du kommer att hjälpa mig att välja en man och kvinna efter din egen, en kvinna som du har utformat för mig, en man eller kvinna som kommer att driva i samma ministerium som du har kallat mig till, en livspartner det kommer inte att vara orsaken till min undergång, Herre jag ber att du ska skicka dem min väg i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber för den man eller kvinna som du har avsat för mig, jag ber att du ska ge dem nåd att köra enligt din vilja och syfte för deras liv i Jesu namn. Jag kommer emot alla former av distraktion som kanske vill hindra dem från att bli den du Gud vill att de ska bli. Jag förstör sådana störningar på deras sätt i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber att du kommer att hjälpa oss båda att köra enligt ditt syfte för dina liv i Jesu namn. Jag förstör att vår fackförening inte kommer att bli arkitekten för vårt fall ifrån dig, Herre, i Jesu namn.

Lord Jesus, för evigt är en för lång resa att spendera med en giftig partner. Jag ber att du kommer att hjälpa mig under min urvalsprocess. Jag ber för en partner efter ditt eget hjärta, en man eller kvinna som hjälper mig att uppnå mina mål och nå alla mina potentialer i livet. Jag ber att du kommer att ge dem till mig i Jesu namn.

Jag ber att du i Jesu namn ska ge min partner en andlig framsyn för att kunna köra i enlighet med din vilja för deras liv. Jag ber att du hjälper dem att stå fast i dig före och efter att vi träffas. Och även efter att vi har bosatt oss som man och hustru, nåd att inte tröttna på deras tro på Kristus Jesus, ber jag att du kommer att ge dem dem i Jesu namn.

Jag ber att som bibeln som sagt att de rättfärdiga förväntningarna inte ska avskäras, ber jag att hans eller hennes förväntningar inte kommer att avskäras i Jesu namn. Från inte ber jag att de börjar springa i Guds allmäna nåd och fördel. Jag möter varje frustrationskraft på deras sätt, alla krafter som kanske vill frustrera deras ansträngningar med misslyckande, jag förstör ett sådant system i Jesu namn.

För det har skrivits förklara en sak, och det ska fastställas, säger värdherren, jag förordnar att min livspartner ska vara stor i Jesu namn. Skriften, skapelsens allvarliga förväntningar väntar på Guds söner. Jag förordnar med kraften i Jesu namn att min livspartner och jag börjar visa sig i rätt proportion att Gud vill att vi ska fungera i Jesu namn.

Jag ber om skyddet av Gud, den Allsmäktige på min livspartners liv. Jag ber att du skyddar honom / henne genom din kraft i Jesu namn. För skriften säger att jag kommer att gå framför dig och planera upphöjda platser, jag ber om att någonsin berget framför min make / fru blir låg i Jesu namn. Varje grov del görs direkt av kraften i Jesu namn. Och varje krokigt sätt görs smidigt genom kraften i Jesu namn.

 


tidigare artikelBön för skuldborttagning (syndens skuld)
nästa artikelBön mot skuld och fattigdom
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.