Bön för skuldborttagning (syndens skuld)

0
289

Har du någonsin upplevt skammen och skulden för att inte kunna återbetala en skuld vid en tidpunkt? I dag kommer vi att göra med en bön om skuldborttagning, för att utnyttja den smärta, skam och skuld. Efter människans fall blev människan en slav för synd. Detta förändrade Guds ursprungliga plan för människan när människan blev kraftigt skuldsatt för synd.

Men kärleken som Gud har för människan som gjorde honom skickade sin ensfödde son Jesus Kristus för att dö för människans synd och betalade priset med sitt dyrbara blod. Skriften skrev att i himlen och på jorden fanns ingen helig nog att ta boken och öppna sigillet, men Guds lamm segrar att öppna sigillet. Detta förklarar att inget blod kunde tvätta bort syndens löner på en mans hals så mycket som Kristi blod skulle göra.

Efter Kristi död var syndsskulden helt avvecklad, och återigen blev människan fri från synd, och vi fick evigt liv genom Kristus Jesus. På samma sätt, om Gud kunde hjälpa en man att betala kapitalpriset med blodet från sin son, kan han också hjälpa dig att lösa den skulden. Så många människor har blivit en skugga av sig själva på grund av den enorma skuld de fick sig själva. Samtidigt säger skriften: Och Gud kommer att tillhandahålla alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Detta innebär att alla våra behov kommer att tas om hand enligt rikedomen av Guds härlighet genom Kristus Jesus.

Om alla våra behov skulle kunna tillgodoses genom Kristus Jesus, föreställ dig bara hur rika vi skulle vara. Denna bön om skuldborttagning kommer att låsa upp Guds välsignelser under liv, och vi kommer att börja njuta av Guds välsignelse i premie, som kommer att ta ut alla våra skulder. Inte förrän en person har skämts av på grund av skuld, först då kommer man verkligen att förstå vikten av skuldfri.
Studera följande böner väl.

Bön poäng:

Fader i himlen, jag har förstått att det inte finns någon känsla som är större än att vara oberoende. Dessutom vet jag att skulder lägger en i slaveri; det gör en till en slav för honom som man är skyldig. Precis som att mannen var en slav för att synda efter människans fall i Edens trädgård, och precis som du kom för att befria människan från syndens trälldom, precis som du kom för att ta bort dödets embargo på människan, ber jag att du kommer att hjälpa till att ta bort min skuld i Jesu namn.

Fader i himlen, glädjen som skuld ger en man är bara ett tag. Jag kan säga detta eftertryckligen eftersom jag är ett levande vittne, min oförmåga att ha ett hållbart finansieringsmedel har gjort mig oförmögen. Men jag tar tröst i ditt ord som säger att min Gud kommer att tillhandahålla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Jag ber att allt jag behöver kommer att tillhandahållas i Jesu namn. Jag förordnar att den Allsmäktige Guds kraft kommer att vara på min ekonomi i Jesu namn.

Fader, i Jesu namn ber jag om din tjänst, för Bibeln säger att om en människas vägar skulle behaga Gud, kommer han att få honom att hitta nåd i människors ögon. Jag ber att du kommer att låta min väg behaga dig så att jag kan hitta någonting för alla som jag var skyldig i Jesu namn. Precis som Kristus kom för att ta bort den förbannelse som lagts på människan efter Adams fall, förordnar jag att du genom din barmhärtighet tar bort alla mina skulder i Jesu namn.

Bibeln säger, för jag kommer att ha barmhärtighet med vem jag kommer att vara barmhärtig med och medkänsla med vem jag kommer att ha det på. av Jesus. Jag går emot varje kraft av förtärare som har tagit tag i min ekonomi, varje demonisk agent som kontrollerar min ekonomi. Jag kommer mot dig genom lammets blod. Jag tänder dig på den Helige Anden och du slutar verka i mitt liv i Jesu namn.

Herre Jesus, jag avbryter all skuldkraft som har placerats över mitt liv och öde i andens rike, jag förstör den med lammets blod. Varje makt och fyrstendighet som har bundit mitt liv och öde till en skuldandel, som har gjort att jag aldrig har varit ekonomiskt oberoende i livet, vilket har gjort att jag inte kan göra något stort utan att komma i skuld, jag förstör det i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber att genom min Högsta makt, alla mina skulder betalas i Jesu namn. Varje makt som planerar att kasta mig i skuld igen, jag förstör den i Jesu namn.

Från och med nu tar jag kontroll över min ekonomi. Från och med nu ställer jag Guds heliga ande i mina ekonomiska angelägenheter, och jag förordnar att med det dyrbara blodet från lammet görs att mina alla mina skulder i Jesu namn.

Jag ber om nåd och kraft att börja göra allt med lätthet, särskilt saker som innebär ekonomiskt utbyte. Jag förordnar att jag börjar göra allt med lätthet i Jesu namn. Allt jag har gjort med stress, allt jag har gjort med stora skulder, jag förordnar att jag börjar göra dem med lätthet i Jesu namn.

Jag ber för varje man och kvinna som kämpar för att betala en skuld. Jag förordnar att bestämmelsen släpps för avräkning av deras skulder i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här