Förbön för bön för kyrkor

0
18642
www

Idag kommer vi att behandla förbön för kyrkans äldste. Jesus berättade för sina lärjungar att använda aposteln Petrus som referenspunkt att på sin klippa kommer jag att bygga min kyrka, och helvetets port kommer inte att råda över den. Kyrkans äldste är den axel som kyrkans börda vilar på, och Kristus lovade aldrig att helvetets port inte skulle stiga mot kyrkan, han lovade bara att den inte skulle råda över kyrkan. Därför, om kyrkans äldste är kyrkans berggrund, blir det relevant att be för dem om vi ärligt talat inte vill att helvetets port ska råda över kyrkan.
Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor
Varför är det viktigt att vi ber en intercessory bön för kyrkans äldste? För det första beror det på att Gud beordrade att vi skulle be för våra ledare, och ni kommer att hålla med mig om att kyrkans äldste är de ledare som övervakar kyrkans angelägenheter. Vi måste också höja ett altare av intercessory bön för kyrkans äldre eftersom vi är en del av kyrkan. Om kyrkan skulle misslyckas betyder det att vi har misslyckats eftersom vi är skyldiga kyrkan en vårdplikt.

Därför är det därför obligatoriskt att vi höjer ett altare av förbön för bön för kyrkans äldre för att få kyrkan att växa fysiskt och andligt. Låt oss i vårt närmaste sträva efter att säga följande böner för att hjälpa våra kyrkledare att övervinna fiendens alla frestelser.
Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

BÖNNPUNKTER

Herre Jesus, du är ledare för himmelens kyrka, vi hedrar dig upphetsat, vi ber dig att vägleda och vårda ledarna för den jordiska kyrkan, du kommer att lära dem dina vägar och du kommer att hjälpa dem att alltid söka efter dig i deras behov av ögonblick.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Herre Gud, du är upphovsmannen till kyrkan, den sanna andan hos den levande Gud som leder kyrkan, vi ber dig att placera fötterna för alla äldre i kyrkan på rätt väg. Även när världens utmaningar och utmaningar möter dem, ge dem nåd att söka ditt råd fortfarande. Vi kommer emot varje anda av skillnad som fienden kanske vill kasta in i deras mitt; vi ber att du kommer att förstöra den genom kraften i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber att du ska ge dem en andlig framsyn för dem att alltid ge dem nåd att aldrig falla bort från rättvisans väg i Jesu namn.

Himmelske Herre, jag ber att du kommer att ge de äldsta i kyrkan andan av ödmjukhet och tolerans, nåd för dem att inte tänka högt på sig själva än en annan, jag ber att du kommer att ge dem i Jesu namn.

Herre Gud, jag ber för din heliga ande och kraft för alla i kyrkan, kraften för dem att övervinna alla livshotande som fienderna kanske vill höja mot dem, jag ber att du kommer att stärka dem i Jesu namn.

Jag ber att du kommer att ge dem din heliga ande, skriften säger att om kraften som väckte Jesus Kristus från Nazareth från de döda bor i dig, kommer det att snabba din dödliga kropp, kraften i det heliga som kommer att göra dem sola starka i tro liksom ungdomen ber jag att himlen ska släppa den åt dem i Jesu namn.

Herre Gud, det är förståeligt att de inte kommer att vara här för alltid, de kommer att kallas hem en dag, herre, jag ber att nåd för att de ska bli starka, herre släpper den till dem i Jesu namn.

Herre, låt dem inte bli ett kärl till vanära i Jesu namn. Det är hederligt för en man att inte ha träffat Gud förut än att han brände för Kristus förut men förlorar den senare, nåden för dem att springa till slutet, jag ber att du kommer att ge dem i namnet på Jesus.

Lord Jesus, precis som någon vårdade dem att bli Guds folk, ber jag att du i samma ånger ger dem nåd att utbilda unga män och kvinnor till att bli Guds generaler i Jesu namn.

Lord Jesus, jag föreskriver att riket kommer att avbefolkas under Jesu namn under deras tid. Lord ger dem ett rätt tänkande sinne för lösning som leder till alla problem, Lord ger det till dem i Jesu namn.

Herre, jag ber att kyrkan inte kommer att misslyckas med sin plikt i Jesu namn. Jag ber att ni kommer att ge kyrkans äldste den andliga känsligheten för att få kyrkan att fortsätta att vara relevant i Jesu namn.

Jag förordnar alla de äldste i kyrkan, den andliga uthålligheten står fast och gör vad som är rätt, kraften som kommer att upprätthålla dem och hjälpa dem att inte böjas för press, jag ber att du kommer att ge dem till dem i Jesu namn .

Herre Jesus, vi förstår att ett hus som är uppdelat mot sig själv inte kommer att stå, herre, du är fredens prins, jag ber att du ska låta freden härska bland alla de äldste i kyrkan i Jesu namn. Nåden för dem att tolerera sig själva, herre ge dem till dem i Jesu namn.

Herre Gud, jag förstår att visionen är den högsta grad av styrka och stabilitet när visionen är tydlig för alla, det kommer inte att finnas slapphet bland de äldste, herre jag ber att du kommer att göra visionen klar för alla de äldste i kyrkan i Jesu namn.

Nåden för dem att driva av visionen, jag ber att du kommer att ge dem dem i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBibelvers om utbildning
nästa artikelMirakelböner för att gifta sig snart
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.