Bibelvers om stress

0
11843

Stress är ett dåligt mentalt tillstånd som gör att en individ är svag, orolig och känner sig dålig. Ibland när vi är stressade när vi försöker hålla oss flytande, glömmer vi ibland att Gud är uppe på himlen och tittar på. Vi kommer alltid att behöva ett försäkringsmedel och det är därför som bibelvers om stress är mycket viktigt för oss att veta. När vi känner till några av dessa bibelvers, kommer det alltid att ge oss ett slags medvetande att Gud fortfarande är med oss ​​trots hur svårt uppgiften runt oss är. Dessa bibelvers om stress kommer också att hjälpa oss att erövra känslan av att ge upp, särskilt när vi redan är stressade.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Ofta erkänner många människor att besegra och bli ett misslyckande i livet eftersom de inte vet hur nära de är framgång när de gav upp på grund av stressen av misslyckande. När du använder dig av nödvändig information från skriften, särskilt bibelvers om stress som denna, kommer du att ge dig en insikt om att vi förväntas möta den vid en tidpunkt, men vi måste vara i god tro eftersom vi så småningom kommer att erövra.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jacob övervann så småningom stressen att försöka bli framgångsrik natten han brottade med en ängel. Man kan komma ihåg att trots att stjäla sin fars välsignelser från Esau, har Jacob fortfarande det mycket svårt att uppnå vad Esau har uppnått och alla hans ansträngningar för att bli framgångsrika stressades av enormt misslyckande. Men han gav aldrig upp förrän han hade ett möte med den himmelska personligheten.


Även i våra liv kan vi bli stressade när vi försöker säkra ett jobb, stressen att gå till jobbet varje dag, till och med tjäna Gud mitt i förödelser och utmaningar. Dessa bibelvers om stress hjälper oss att behålla vår ställning och hålla oss igång.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bibelvers

Filippians 4: 6-7 Var försiktig för ingenting; men i alla saker genom bön och bön med tacksägelse, låt dina förfrågningar bli kända för Gud. Och Guds fred, som passerar all förståelse, ska hålla era hjärtan och sinnen genom Kristus Jesus.

Psalms 9: 8-10 Och han skall döma världen i rättfärdighet, han skall tjäna folket dom i rättvisa. HERREN kommer också att vara en fristad för de förtryckta, en tillflykt i tider av problem. Och de som känner ditt namn kommer att lita på dig, ty du, HERRE, har inte övergivit dem som söker dig.

Johannes 14:27 Fred lämnar jag med dig, min frid ger jag eder; inte som världen ger, ger jag till eder. Låt inte ditt hjärta oroliga, och låt det inte rädda.

Matteus 11: 28-30 Kom till mig, alla er som arbetar och är tunga laddar, så ska jag ge er vila. Ta mitt ok på dig och lära mig; ty jag är ödmjuk och lågmodig i hjärtat. Och ni skall finna vila för era själar. För mitt ok är lätt och min börda är lätt.

Johannes 16:33 Detta har jag talat till eder för att I kan få fred. I världen ska ni ha tröskel; men var lycklig; Jag har övervunnit världen.

Romare 8:31 Vad ska vi då säga till dessa saker? Om Gud är för oss, vem kan då vara mot oss?

Filippians 4:13 Jag kan göra allt genom Kristus som stärker mig.

Jesaja 40:31 Men de som väntar på Herren ska förnya sin styrka; de ska monteras med vingar som örnar; de ska springa och inte vara trötta; och de ska gå och inte svimma.

Psalm 37: 5 Gör din väg till Herren; lita också på honom; och han ska förverkliga det.

1 Johannes 4:18 Det finns ingen rädsla i kärlek; men perfekt kärlek fördriver rädsla: för rädsla plågar. Den som fruktar blir inte perfekt i kärlek.

Luke 6:48 Han är som en man som byggde ett hus och grävde djupt och lägger grunden på en klippa; och när översvämningen uppstod, slog strömmen hårt på det huset och kunde inte skaka det, ty det grundades på en klippa.

Psalm 55:22 Kasta din börda på HERREN, så kommer han att upprätthålla dig; han ska aldrig låta de rättfärdiga bli rörda.

Psalms 34: 17-19 De rättfärdiga ropar, och HERREN hör och frälsar dem från alla deras problem. HERREN är nära de som har ett trasigt hjärta; och räddar sådana som är av en bestämd ande. Många är de rättfärdiga lidelserna, men HERREN befriar honom av dem alla.

Psalm 16: 8 Jag har alltid ställt Herren framför mig; eftersom han är vid min högra hand, kommer jag inte att bli rörd.

Luke 10: 41-42 Och Jesus svarade och sade till henne: Marta, Marta, du är försiktig och orolig för många saker: Men en sak är nödvändig: och Maria har valt den goda delen som inte ska tas bort från henne.

Psalm 119: 71 Det är bra för mig att jag har drabbats; så att jag kan lära dig dina stadgar.

Psalm 119: 143 Problem och ångest har tagit tag i mig; ändå är dina bud min glädje.

Psalm 118: 5-6 Jag uppmanade HERREN i nöd; HERREN svarade mig och satte mig på ett stort ställe. HERREN är på min sida; Jag kommer inte att frukta: vad kan människan göra mot mig?

Psalm 56: 3-4 Vilken tid jag är rädd, jag litar på dig. I Gud kommer jag att berömma hans ord, i Gud har jag litat på; Jag fruktar inte vad kött kan göra med mig.

Psaltaren 103: 1-5 Välsigna HERREN, min själ, och allt som finns i mig, välsigna hans heliga namn. Välsigna HERREN, min själ, och glöm inte alla hans fördelar: Han förlåter alla dina missgärningar; som läker alla dina sjukdomar, Som förlossar ditt liv från undergång; som kronar dig med kärlek och öm barmhärtighet; Som tillfredsställer din mun med goda ting; så att din ungdom förnyas som örnens.

1 Kor 14:33 Ty Gud är inte författaren till förvirring, utan av fred, som i alla heliga kyrkor.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för visdom med vers från bibeln
nästa artikelBibelvers om förståelse
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.