Bön för visdom med vers från bibeln

0
14087

Visdom är lönsam att rikta, om du tror att du gör för mycket för att få visdom, kan du behöva veta konsekvenserna av att vara dumt. Det är därför bön för visdom med bibelvers är lika viktig som alla andra böner du har sagt till Gud tidigare.

Visdom är förmågan att veta vad man ska säga vid rätt tidpunkt och att veta det exakta sättet att säga det. Det finns en populär parlance att samma ord som slutade en kamp kan vara samma ord som startade ett krig, det beror på hur det har använts. En person som är klok kan kontrollera en hel organisations angelägenheter utan att ha förkunskaper om hur man gör det. Visdom är inte något vanligt, det är inte något som någon kan lära sig att göra, det måste ges av Gud. Det är inte konstigt att skriften sa: visdom är av Gud.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det lantliga exemplet på en man med visdom är kung Salomo. Många forskare har till och med hävdat att kung Salomo var klokt att ha begärt visdom från Gud. I vår vardag kan vi inte förneka det faktum att visdom är mycket viktig. Det är därför vi har sammanställt en lista med bön för visdom med bibelvers. En del av verserna i den som kommer att ingå i den här artikeln kommer att utnyttja oss den information som behövs om visdom, hur vi får och hur vi hanterar den.
Kung Salomo var mycket klok när han styrde Isreals rike, men han var inte klok nog att följa enkla instruktioner från Gud, han gick vidare och gifte sig i en nation som Gud har förbjudit dem att gifta sig från och slutet av hans regeringstid är en jordbrukshistoria .


Som studenter, tjänsteman, företagare och många fler behöver vi alla visdom. I lika mycket du har att göra med människor, behöver du visdom. Hitta i denna artikel några böner för visdom med bibelvers.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bön poäng

Herre Gud, jag förstår att mitt liv och samexistens med medmänniskan kan vara en spegel utan visdom, jag vet att jag kanske inte kan behaga dig nog när jag inte ens har rätt visdom att göra saker, Fader i himlen, jag be att du ska ge mig din visdom i Jesu namn. Skriften säger att om någon saknar visdom, låt dem fråga från Gud som ger liberalt utan fläck. Detta förklarar att visdom är en gåva från dig och du ger den till alla som begär det. Herre ger mig visdom i Jesu namn.
James 1: 5 Om någon av er saknar visdom, låt honom fråga Gud, som gav generöst till alla utan ånger, och det kommer att ges honom

Fader i himlen, som arbetare i ditt vingård behöver jag visdom för att förhålla mig med människor. Jag vet att jag kommer att vara frustrerad av människor, men jag söker din omfamning att du kommer att flyga mig din visdom för mig att göra saker på rätt sätt. Visdomen för mig att tolerera människor, visdomen förstår människor med sina skillnader, Herre beviljar det till mig i Jesu namn.
James 3:17 Men visdomen från ovan är först ren, sedan fridfull, mild, öppen för förnuft, full av nåd och god frukt, opartisk och uppriktig

Herre Gud, som det första barnet i min familj söker jag efter din visdom för att leda mina syskon på rätt sätt. Visdomen som jag behöver för att rikta dem och chatta dem vid behov, den visdom som jag behöver föreslå lösning på många av deras problem, Herre ge mig det i Jesu namn.
Ordspråken 3: 13-18 Välsignad är den som finner visdom och den som får förståelse, ty vinsten från henne är bättre än vinster från silver och hennes vinst bättre än guld. Hon är dyrare än juveler och ingenting du önskar kan jämföra med henne. Långt liv är i hennes högra hand; i hennes vänstra hand finns rikedom och ära. Hennes vägar är vägar för behaglighet, och alla hennes vägar är fred.

Lord Jesus, som familjens chef, ber jag om din visdom tomleadnmy familj på rätt sätt. Jag vet att du inte har gjort ett misstag genom att göra mig till familjens ledare eftersom du kommer att tillhandahålla alla mina behov enligt dina rikedomar i ära. Herre Gud, visdom är lönsam att leda och det är därför jag har prioriterat den bland annat som jag behöver. Herre ger mig din visdom i Jesu namn.
Ordspråksboken 1: 7 ESV Herrens rädsla är kunskapens början. dårar föraktar visdom och instruktion.

Fader i himlen, kyrkans ledare, sök efter din visdom för att göra saker på rätt sätt. Jag vet att jag har blivit en måne bland stjärnorna nu, och jag vet att olika människor kommer att börja komma för att söka mitt råd, Herre ge mig visdom att ta hand om varje situation på rätt sätt. Precis som vissa kommer att söka mitt råd, så som andra kommer att ge mig råd, Herre, nåd för mig att lyssna på råd på rätt sätt som Herren ger mig i Jesu namn.
Ordspråksboken 12:15 En narings väg har rätt i sina egna ögon, men en klok man lyssnar på råd.

Herre Jesus, varje bra idé kommer från dig, idén att jag måste bli stor i livet, den visdom som jag behöver för att utmärka mig långt över mina samtida, Herre ge mig den i Jesu namn.
Ordspråksboken 2: 6 Ty Herren ger visdom; från hans mun kommer kunskap och förståelse;

Visdom för mig att inte avsluta livets ras som en dum man som samlar all rikedom i världen och förlorade sin själ, Herre, visdomen att alltid komma ihåg att det finns ett hus högt över där vi kommer att tillbringa evigheten och visdomen att alltid jaga efter hus för att ärva det, låt mig ge mig i Jesu namn.
Ordspråksboken 17: 27-28 Den som begränsar sina ord har kunskap, och den som har en sval ande är en förståelseman. Till och med en dåre som tyst anses vara klok; när han stänger sina läppar, anses han vara intelligent.

Prenumerera gärna på vår YouTube -kanal

För att titta på dagliga kraftfulla bönevideor

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBibelvers om mödrar
nästa artikelBibelvers om stress
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.