Andliga krigförböner för helande

0
3151

Låt oss ta itu med andliga krigsböner för läkning idag. En sak som vi måste förstå är att andliga krigsböner görs för saker som inte vill hända lätt. Till exempel är dessa andliga krigsböner för läkning gjorda för någon som har varit sjuk, och det verkar inte läka.

Det finns många sjuka människor vars helande har hållits i låset av djävulen. Många av dem har varit bundna av djävulen, och oavsett vad de gör kan de inte bli friska. Ofta är det vi anser obotligt bara ren sjukdom som har blivit tilldelad av djävulens händer.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön är en kommunikationskanal mellan de dödliga och de odödliga. Det bygger någon form av relation mellan en man och andens rike. Och du måste förstå att det andliga styr det fysiska. Därför, om det finns någon lathet i våra aktiviteter i det fysiska, måste vi inse att något har gjorts i andens rike. När en sjukdom trotsar all medicinsk vård som har givits är det rätt tid att engagera sig i någon form av andliga krigsböner för att befria den sjuka från mörkret.

Andliga krigsböner för läkning fortsätter för att rädda någon från döden genom en plötslig sjukdom. Det finns alltid en lösning på varje sjukdom eller sjukdom i andens rike. Skriften säger att sedan döparen Johannes dagar drabbas av Guds rike våld och våld tar det med våld. Detta förklarar att för att få vissa specifika saker krävs någon form av andligt våld.

Det finns mirakulösa läkning som inte kommer lätt om inte via krigsböner.
Om du känner att du behöver eller någon nära dig behöver den här typen av bön, har vi sammanställt en lista över dem för din användning. Kom ihåg att Jesus sa att detta inte skulle hända om det inte fasta och böner. Du kan sträva efter att fasta medan du säger dessa böner.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bön poäng

Lord Jesus, jag befriar mig från varje demonisk sjukdomsfästning i Jesu namn. Jag tillkännager min frihet från varje kedja som har använts för att binda mig, från varje demoniskt rep som har använts för att hålla mig nere till en plats, jag släpper mig idag i Jesu namn.

För det har varit så att vi genom hans band är botade. Jag föreskriver av himmelens myndighet att min helande är garanterad i Jesu namn vilket hinder som helst som kan stå som en snubblar förstörs av eld i Jesu namn.

Jag kommer mot och fyrstendigheter som kanske vill förlänga min dag för seger över sjukdom, jag förstör dem med lammets blod. För Kristi blod har redan utgjutits, jag kommer mot alla onda förbund av obotlig sjukdom över mitt liv, jag förstör deras grejer i Jesu namn.

Lord Stå upp och låt dina fiender spridas. Varje man och kvinna som står vid kanalen för min återhämtning, alla som står som en jätte mot min seger över denna sjukdom, jag meddelar deras död i Jesu namn. Jag föreskriver av himmelens myndighet att dödsängeln som besökte Egypten och dödade egyptiernas första frukt kommer att gå direkt till min fienders hus och slakt dem i Jesu namn.

För Kristus har blivit misshandlad för min skull, han har blivit förolämpad för min skull, han tål smärta och lidande på grund av mig så att jag kan leva ett bekvämt liv. Jag knackar på förbundet som gjordes genom Kristi blod på Golgata, och jag föreskriver att jag är botad i Jesu namn. Jag bryter ner alla mörkerfäste; varje sjukdomsmoln som svävar runt mig, jag förstör dem genom Guds, den Allsmäktiges eld, i Jesus.

Varje förfäder makt och förbund som arbetar mot min hälsa. Varje demonisk kraft som har samlats för att tillföra varje familjemedlem en obotlig sjukdom, jag kommer mot dig i dag och jag förstör din makt över mig genom Kristi blod. Ty det har skrivits, de övervinner honom genom lammets blod och med deras vittnesbörd. Jag tillkännager min frihet över dig i Jesu namn.

Varje samhällssjukdom som drabbar människor som bor i mitt samhälle, jag bryter mig fri från dig i Jesu namn. Allt ni demon och agenter för obotlig sjukdom, hör Herrens röst, ty Kristus har utsett sig för alla mina svagheter, och han har botat alla mina sjukdomar. Jag föreskriver i Jesu namn att jag är hel, jag meddelar min frihet från dig i namnet på den heliga Isreal.
Varje demonisk jätte som har avlagt en ed om att jag aldrig kommer att bli frisk igen, jag uppmanar Lejonet i Judas stam att sluka dig och din kohort i Jesu Kristi namn.

Jag bryter ner allt ditt nätverk över mig, jag förstör alla dina läger runt mig, och jag ersätter dig och dina demoner med Cherubims of glory. Och jag föreskriver att seraferna med lågsvärdet kommer att gå framför mig och förstöra varje attack som fienden har infört för att göra mig sjuk igen.
För det har skrivits att han som Sonen har frigjort är verkligen fri. Jag förordnar att mitt vittnesbörd om frihet, mitt vittnesmål om frihet, mitt vittnesbörd om läkning ska vara permanent i Jesu namn.

Om det finns någon man eller kvinna som kanske vill gå igenom ärendet och tillföra denna sjukdom igen, kommer en sådan person att börja med sitt första barn och till det sista. Och om de fortsätter ska de offra sina egna liv i Jesu namn.
Jag ställer Herrens änglar till ansvar för mina affärer, och de ska börja vägleda min väg från idag. Ty det står skrivet att eld går inför Herrens vagn och förtär Herrens fiender. Alla mina fiender ska förstöras av eld i Jesu namn. Amen.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

 


annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här