Andliga krigförböner för finanser

1
3470

Låt oss ta dig igenom några andliga krigsböner för ekonomi. Jag läste inlägg på sociala medier tidigare förra veckan om att fattigdom inte dör genom eld; bara ett riktigt liv kan döda fattigdom. Många människor går ut dagligen med denna tro, och de glömmer platsen för böner. Vad många människor inte förstår är att det andliga styr det fysiska, och det finns inget som kommer att hända i det fysiska som inte har avgjort i andens riker.

Så mycket som vår tro och vår frälsning på andlighetens andlighet, så är också allt som rör vårt liv. Vi tar ansvar från andens rike och visar sig i det fysiska. Våra ekonomier kan till exempel regleras ur andens rike och vi får saker och ting gjort i det fysiska. Eller har du inte läst den del av skriften som säger att min Gud kommer att tillhandahålla alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Ofta kan manifestationen och framgången för våra ekonomier försenas eller hindras av några osynliga styrkor. I stor utsträckning innebär ekonomiskt genombrott framgång och ansamling av förmögenhet. I åsnnsår arbetade Jacob outtröttligt och ändå. Han hade bara lite resultat att visa. Det fanns ett förbund med välsignelse och genombrott i Jacobs liv, men ändå levde han alla sina upplevelser i misslyckande och rädsla. Om trängsel verkligen var lösningen för att bota fattigdom, skulle Jacob ha blivit så rik utan Guds hjälp. Jabez skulle ha blivit en av de rikaste männen i sina klimat utan Guds Allmäktiges ingripande.

Alla dessa illustrationer är bara för att bevisa för oss att bön också är en lösning på fattigdomen så mycket som det är. Så när du stressar dig vid ett tillfälle för ekonomiskt genombrott, låt aldrig elden på bönens altare försvinna. Be så mycket du kan.

Om du behöver allvarliga krigsböner för din ekonomi, leta inte längre, vi har sammanställt en lista med kraftfulla krigsböner för ekonomi.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bön poäng

 1. Herre Jesus, du är Gud som är tillräckligt med, jag gör min ekonomi i dina kapabla händer, jag ber att du kommer att ladda upp den. Jag stöter på varje negativ obalans som påverkar det finansiella uppåtflödet. Jag förstör dem i Jesu namn.
 2. Herre Gud, Skriften har försäkrat mig att du kommer att tillhandahålla mina behov enligt dina rikedomar i härlighet genom Kristus Jesus. Jag ber för din övernaturliga styrka när det gäller min ekonomi. Låt dina positiva händer vila på min finans i Jesu namn.
 3. Jag släpper min ekonomi från demonens snare. Varje besittande demon som tar kontroll över min ekonomi förstör jag dem i Jesu namn.
  Herre Gud, du är alla möjligheter Gud, och jag vet att ingenting kan vara omöjligt med dig. Jag föreskriver av himmelens myndighet att min negativa fågel som attackerar min ekonomi förstörs av eld i Jesu namn.
 4. Herre Jesus, du har gett oss herra över allt som skapades. Jag vägrar att vara slav för pengar i Jesu namn. Jag får min auktoritet över pengar. Jag tar över min ekonomi. Jag frigör min ekonomi från djävulens kontroll i Jesu namn.
 5. Jag föreskriver av himmelens myndighet att från och med nu kommer det uppåtflödet av min ekonomi inte att påverkas av djävulen längre. Den Helige Andens eld förstör alla krafter som får mig att fungera som en elefant och får mig att föda som en myra.
 6. Herre Gud, jag ber att du genom din barmhärtighet kommer att lära mig att ta hand om min ekonomi. Skriften fick oss att förstå att alla goda idéer kommer från dig. Jag ber att du kommer att vägleda mina praktiska sätt att skapa rikedom. Och du kommer att lära mig att hantera och upprätthålla rikedom i Jesu namn.
 7. Jag går emot varje anda av fattigdom som kanske vill ta tag i min ekonomi. Jag förstör sådana krafter i Jesu namn.
 8. Herre Gud, jag lägger min ekonomiska oro och börda på dig, Jesus. Ty det har skrivits: Matteus 11: 28-30 Kom till mig, alla er som arbetar och är tunga laddar, så ska jag ge er vila. Ta mitt ok på dig och lära mig; ty jag är ödmjuk och lågmodig i hjärtat. Och ni skall finna vila för era själar. För mitt ok är lätt och min börda är lätt. Jag försöker vila i dig, Jesus. Jag förordnar att jag får ekonomiskt underhåll i Jesu namn.
 9. Jag förordnar att alla mina ekonomiska problem är över; mina år med väntan är över; denna era av vittnesbörd. Jag förordnar att med kraften i Jesu namn börjar mina händer göra rikedom, jag förordnar att min ekonomiska börda lyfts i Jesu namn.
 10. Jag tar min dominans över pengar. När jag ringer kommer pengarna att svara. Jag vägrar att vara en slav av pengar i Jesu namn. Jag utnyttjar en förfinad dimension av Abrahams välsignelse. Jag utnyttjar hans förmögenhet och börjar låsa upp dolda skatter,
 11. Jag släpper alla mina dolda skatter i Jesu namn.
 12. Jag ansluter mig till varje man och kvinna som har varit avsett att lyfta mig ekonomiskt. Jag knyter mig till en sådan person i Jesu namn.
 13. Jag förordnar att varje mäktig man eller kvinna som har sittat på ekonomi tappar eld i Jesu namn i Jesu namn. Den Helige Andens eld börjar bränna varje demonisk jätte som vägrat att låta min ekonomi vila i Jesu namn.
 14. Jag förstör varje skadedjur och gräshoppor som har livnärt mig på min ekonomi på det andliga området. Jag förordnar att de tar eld i Jesu namn.
 15. Varje demonisk varelse som har skickats av djävulen för att stjäla bort min svett, jag föreskriver att de tar eld i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

 


annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här