Krigsförbön och skrifter

0
335

I dag kommer vi att ta itu med krigsböner och skrifter. Vid en tidpunkt i våra liv kommer vi att behöva gå våldsamma i böner. Skriften säger för oss inte med kött och blod utan mot makter och härskare på mörka platser. Detta innebär att om vi vill befria oss från händerna på härskarna av mörka fläckar, är det krigföring eftersom de inte vill släppa oss fritt.

Hänvisning från israeliternas frihet från egyptiernas händer. Även om israeliterna inte utkämpade en fysisk kamp med egyptierna för att befria sig, kämpade de tappert i andens rike. Det tog Gud att tillföra Egypten barn med tio plågor innan Farao kunde låta Isreals barn gå. Om vi ​​vill ha frihet och dominans som Gud har utformat för våra liv, måste vi delta i krigsbön på en tidpunkt.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

I den här artikeln har vi sammanställt en lista med allvarliga krigsböner och skrifter för ditt dagliga bruk. Säg dessa böner kontinuerligt och upprepade gånger tills du uppnår de önskade förändringarna som du alltid ville ha. Och vi är ganska säkra på att det kommer att ske förändringar för om det finns en man att be, finns det en gud vars uppgift är att besvara böner.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bön poäng

 1. Herre Jesus, Skriften säger för Herren är trogen; Han ska stabilisera mig och hålla mig borta från det onda. Jag aktiverar orden och löften från denna skrift på mitt liv. Även när jag planerar dagligen ber jag att Jehovas händer kommer att stärka mig och hålla mig borta från allt ont. Jag ber om att med det dyrbara namnet Jesus, ingen skada ska komma nära mig eller min bostad eftersom Herren ska stabilisera mig och hålla mig borta från det onda.
  2 Thessalonians 3: 3 Men Herren är trogen, som kommer att upprätta dig och hålla dig från det onda.
 2. Skriften lovade inte att fienderna inte kommer att samlas, vad skriften säger är att Herren ska få fienderna som står upp mot mig att bli slagen inför mitt ansikte. Fader Herre, jag aktiverar ordets styrka under mitt liv. Jag ber att alla fiender som mot mig ska förstöras inför mig. De kommer på ett sätt och fly före mig i sju riktningar. Herre, jag ber att de som hatar mot mig växer i överflöd ska slås framför mig i Jesu namn.
  Deuteronomium 28: 7 HERREN ska låta dina fiender som står upp mot dig slås inför ditt ansikte; de ​​kommer ut mot dig på ett sätt och flyr sju vägar framför dig.
 3. Herre, Joshua bok kap. 1: 9 säger Har jag inte befallit dig? Var stark och med gott mod; var inte rädd och bli inte förskräckta; ty HERREN din Gud är med dig var du än går. Herre, jag ber att du kommer att gå med mig på min väg i den här nya veckan och en ny dag. Ty det har skrivits att Herrens öga alltid är på de rättfärdiga, och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Herre, jag ber att dina skyddshänder är på mig. Jag befriar mig från fiendens onda plan för att få människor att gråta. Jag förstör varje fiendes plan och dagordning under mitt liv i den här nya veckan. Det har skrivits att i för tecken och underverk, Herre, får dina underverk att hända i mitt liv i Jesu namn.
 4. Jag aktiverar min andliga auktoritet i Kristus Jesus. För det har skrivits, Luk 10:19 Se, jag ger er kraft att trampa på ormar och skorpioner och totalt sett fiendens kraft: och ingenting ska på något sätt skada er. jag har fått kraften att trampa på livets orm. Jag har fått myndighet över alla mina fiender, från och med nu börjar jag kräva min auktoritet över dig sjukdom, framöver, jag påstår min myndighet över dig fattigdom, från och med nu förklarar jag min makt över dig lustfull innehav av hjärtat, från och med nu Jag meddelar min dominans i Jesu namn.
 5. Lord Jesus, om du är för mig, vem kan stå emot mig? Ty det har skrivits vem som talar och det händer när den Allsmäktige inte har talat? Herre, jag ber att du alltid kommer att vara med mig i alla mina ansträngningar. När jag reser genom livets vatten kommer jag inte att drunkna. Även när jag vandrar i dödens skugga ska du vara med mig och trösta mig i mina ögonblick med stort behov. Romare 8:31, 37 Vad ska vi då säga till dessa saker? Om Gud är för oss, vem kan vara emot oss? Nej, i alla dessa saker är vi mer än erövrare genom honom som älskade oss. I allt är jag mer än en erövrare. Jag kommer aldrig att misslyckas eftersom Jesus aldrig misslyckas.
 6. Jag kommer emot alla tiders krafter, förstör mitt liv och öde. Jag förordnar att de förstörs i Jesu namn. För det har skrivits i Matteus 15:13, men han svarade och sade: Varje växt, som min himmelske Fader inte har planterat, ska vara rotad. Gud planterade inte i mig en tidsödande ande. Det är tydligt att fienden gjorde det. Jag kommer mot sådana krafter under mitt liv. Jag förstör deras handling i Jesu namn.
 7. Från och med nu kommer min framgång att vara aktuell; varje bra sak som jag gör för att uppnå ska tas bekvämt. Jag stöter på varje stress eller smärta på gränsen till ett genombrott, alla krafter och principer som kanske vill få mig att uppleva förseningar eller misslyckanden i framkant. Jag förstör dem med energin i Jesu namn.
 8. Slutligen ber jag om Gud, den Allsmäktiges fred, boken om Johannes 16:33 Detta har jag talat till eder för att I kan få fred. I världen ska ni ha tröskel; men var lycklig; Jag har övervunnit världen. Jag aktiverar min sinnesfrid i Jesu namn.
  Amen.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här