Krigföring Böner och förordningar

2
27597

Idag kommer vi att granska några krigsförbön och förordningar. Medan vi måste ha utnyttjat oss med nödvändiga uppgifter om krigsböner, kan dekretet fortfarande vara lite knepigt för några av oss. Skriften säger för vi har fått ett namn som är ovanför varandra att varje namn på namnet måste böja sig och varje tunga måste erkänna att han är Herren. När vi pratar om dekret handlar om att vi utövar vår auktoritet som Guds barn i stället för böner.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bibeln säger förklara en sak, och det ska fastställas, så som kristna, i stället för att tigga, måste vi lära oss att utöva vår auktoritet i stället för bön. Viktigast av allt, när vi ber krigsböner, kommer inte djävulen att komma till oss och tigga, den kommer med full raseri i syfte att förstöra oss. Guds kraft är alltid tillräcklig för att befria oss när vi aktiverar vår auktoritet som Guds barn. Profeten Elias gjorde den boken av 1 Kings. Profeten stod framför kungen Akab och förordade att det inte skulle vara regn. Och på profetens ord förseglades himlen i tre år och sex månader tills Elia talade igen. Joshua gjorde också något när han var i strid. Han beordrade solen och månen att stå stilla separat tills han är klar med sina fiender.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vi måste också lära oss att utöva vår auktoritet som Guds barn. Bibeln säger att deras Gud ska vara stark och att de kommer att utnyttja stort. Så när vi ber krigsböner, måste vi förordna saker. I den här artikeln har vi sammanställt en lista över krigsböner med förordningar för vårt dagliga bruk. Vi måste odla vanan att be hela tiden.


Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bön poäng

 • Jag förordnar i Jesu namn att fiendens verk under mitt liv förstörs. För det har skrivits att jag kommer att välsigna dem som välsignar dig och förbannar de som förbannar dig. Jag släpper Gud, den Allsmäktige, förbannelse över varje satanisk agent som används för att föra mig i Jesu namn.
 • I Jesu namn föreskriver jag att min dominans säkerställs i Jesu namn, för det finns stor makt i Jesu namn. Jag aktiverar min dominans över alla osynliga andar och demoner i Jesu namn.
 • Varje makt och principitet som har gjort mina förfäder värdelösa i stället för framgång, jag förordnar att du upphör med verksamheten under mitt liv. Jag befaller dina krafter att bli slagen i Jesu namn.
 • Varje förfäderkraft som arbetar mot min tillväxt i livet förstörs i Jesu namn. Genom kraften som är dold i det nya förbundet som vi får genom Jesu blod, föreskriver jag att varje föräldrars överenskommelse som arbetar mot min framgång i livet förstörs i Jesu namn.
 • Varje kraft som gör min framgång och genombrott hänger i balansen, jag kommer mot dig av lammets blod. Från och med nu föreskriver jag av himmelens myndighet att du har tappat din makt över mitt liv. Jag utövar min andliga dominans över dig i Jesu namn.
 • Fader, i Jesu namn kommer jag emot varje anda av misslyckande i framkant. Varje makt som alltid lovat att frustrera mina ansträngningar, jag föreskriver att du tar eld i Jesu namn.
 • Jag föreskriver mina läkningar från synd och omoral i Jesu namn. Jag förklarar att jag är fri från synd och missgärning. Varje form av ondska som kanske vill få mig att misslyckas vid korsningen av framgång, kommer jag emot dig genom kraften i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits att Kristus bär på sig alla våra svagheter och att han har botat alla våra sjukdomar. Jag föreskriver att jag behandlas i Jesu namn. Jag kallar Guds förtärande eld den Allsmäktige över varje makt och furstendömen som kanske vill hindra min helande för att komma till verklighet. Varje rad av cancer, koronavirus, HIV, diabetes och annan sjukdom bryts över mitt liv i Jesu namn.
 • Herre, jag förordnar att rikedomen denna vecka och dag är min i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits Jesaja 45: 3 Och jag ska ge dig skatter av mörker och dolda rikedomar av hemliga platser, så att du kan veta att jag, HERREN, som kallar dig med ditt namn, är Israels Gud. Jag släpper för mig själv mörkret och skatten av mörker och dolda platser i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla krafter som kanske vill implicera mig i den här nya veckan. Jag förstör deras makter i Jesu namn. Jag befriar mig från allt ont som kommer att hända under den här nya veckan. Jag täcker mig med Jesu blod. Jag föreskriver att Herrens vingar kommer att leda och skydda mig mot allt ont i Jesu namn.
 • Lammets blod förstör varje fiendes plan för att få mig till en olycka. Jag löser in varje dag i mitt liv med Jesu dyrbara blod. Ty det har skrivits att med mitt öga ska jag se de ogudaktiga belöningen och ingen ondskan kommer att falla mig eller komma nära min bostad.
 • Från och med nu ska allt jag lägger mina händer på blomstra i Jesu namn. Jag vägrar att uppleva något bakslag eller misslyckande i mitt liv. Hittills, framgång och genombrott mitt namn i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits att min Gud kommer att tillhandahålla alla mina behov i enlighet med hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Från och med nu vägrar jag att jag saknar något bra. Jag förordnar att Gud som är tillräckligt med kommer att börja arbeta med mig. Allt jag behöver kommer att levereras i Jesu namn. Jag fäster mig till varje man och kvinna som kommer att lyfta mig för välsignelse i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelAndlig krigförbön för sinnet
nästa artikelKrigsförbön och skrifter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.