Andlig krigförbön för sinnet

0
364

Idag kommer vi att ta itu med andliga krigsböner för sinnet. En människas sinne har många tankar, och dessa tankar översätts till en karaktär som män uppvisar. Det finns ingen åtgärd eller passivitet som en man kommer att göra utan att först bearbeta tanken på det från sinnet. Om djävulen vill äga en man, fångar han tanken på en sådan person. När sinnet är upptaget blir en man rov för djävulen.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Inte undra på skriften i Ordspråksboken 4:23 Håll ditt hjärta med all omsorg. för ur det är livets frågor. Allt vi ställer ut börjar från sinnet. Nyligen har vi läst en serie nyheter om män som våldtar små flickor, människor som dödar varandra för pengaritualer och alla andra dåliga grepp. En man som våldtog en ung flicka stod inte bara upp en dag och tvingade sig själv på den fattiga oskyldiga flickan. Han har hållit tanken på det i sitt sinne länge.

Gud förstår sinnets kraft, det var därför han rådde att vi skulle vägleda vårt hjärta med all omsorg eftersom det flyter från frågeställningarna i livet. Vi måste skydda våra sinnen från djävulen.
Om djävulen lyckas kontaminera våra sinnen som kristna, är vi i för det. Vi måste lära oss att vägleda våra sinnen med Guds ord och ande så att djävulen inte kommer att kunna ta tag i det. Vi har sammanställt en lista med andliga krigförböner för våra sinnen. De hjälper till att leda våra tankar mot djävulens manipulation.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bön poäng

 • Herre Gud, jag kommer framför dig i dag, jag ber om mitt hjärts andliga styrka. Jag vill att mitt hjärta ska bli ett litet verktyg i djävulens händer. Jag vill inte att mitt hjärta kontinuerligt manipuleras av djävulen. Jag ber att ditt ords ljus kommer att lysa mitt hjärta kanal, och det kommer att göra det otillgängligt för djävulens manipulationer i Jesu namn.
 • Herre Jesus, Skriften säger att Herrens rädsla är början på visdom. Herre, jag ber att du kommer att skapa din rädsla i mitt hjärta, få mig att frukta dig Herre och få mig att bli en formidabel kraft för att manipulera djävulen i Jesu namn.
 • Jag kommer emot varje demonisk manipulation som kanske vill ta besittningen av sinnet. Jag leder mitt sinne med Jesu dyrbara blod. Jag vägrar att tappa tankarna på djävulens listiga manipulation. Lord Jesus, jag ber om din styrka och visdom för att identifiera djävulens verk. Jag vägrar att vara djävulens byte. Jag höjer mig över varje frestelse och djävulen att få mitt sinne förorenat i Jesu namn.
 • Varje satanisk agenda som kanske vill behandlas i mitt sinne avbryts i Jesu namn. Jag ägnar mina tankar, känslor och gärningar till Gud den Allsmäktige. Jag kommer emot alla onda idéer i Jesu namn.
 • Fader Herre, varje känsla av lust konsumeras av eld i Jesu namn. Varje känsla av kött och sinnes önskan, Herre, jag förstör dem genom kraften i Jesu dyrbara blod.
 • Från och med, även med tanke på problem och trängsel, ska jag vara stark. Jag vägrar skamlöst att böja mig för fiendens tryck. Hädanefter tillkännager jag min dominans över varje försvagning i sinnet i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber dig att ta besittning av sinne, ande och kropp. Jag ber att du ska ta full kontroll över hela min varelse i Jesu namn. Herre Jesus, jag ger dig mitt liv, mitt sinne och min själ, var härskaren i mitt hjärta, var själens konung och rädd mig från skadan av onda tankar i Jesu namn.
 • Jag ökar min andliga känslighet. Jag ökar min andliga vakenhet genom din kraft och namn. Jag förordnar att jag kommer att vara tillräckligt känslig för att identifiera djävulens laster. Bibeln har varnat oss för att inte vara okunniga om djävulens enheter. Jag ber om tillräckligt med andlig känslighet så att jag kan identifiera djävulens manipulation.
  Herre, jag ber för din heliga ande och kraft. Precis som de gamla dagar, att deras sinne blev stark för dig, Herre. Jag ber att du i samma andel kommer att göra mitt hjärta starkt och hårt mot djävulen. Jag ber för din heliga ande som alltid kommer att snabba min dödliga kropp. Jag ber att du kommer att ge mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att även i ögonblick av besvär och svårigheter kommer du att hjälpa mig att kasta mitt hopp på dig och sätta mitt förtroende för dig. Nåd att ständigt fortsätta göra det rätta som kommer att förhärliga Fadern och inte djävulen, Herre ger mig det i Jesu namn.
 • Herre, jag tillkännager äganderätten till mitt hjärta och sinne till Kristus Jesus. Från och med nu kommer min andedräkt och mina ord och min tankar om Herren. Jag vägrar att släppa in något annat i vårt sinne, alla mina tankar och uttryck är för dig, Herre Jesus. Jag avvisar varje negativ tanke som kanske vill hitta en väg in i mitt hjärta. Jag förstör varje negativ tanke med Jehovas eld i Jesu namn.
 • Varje tanke som kommer att leda mig till synd mot människan och Gud, jag vägrar att släppa in det i mitt hjärta. Rädslan för Herren är nu min nya fästning. Jag meddelar min frihet från onda tankar och ambitioner. Jag förordnar att jag är fri i Jesu namn.
 • Den Allsmäktige Guds kraft kommer att överskugga ditt liv och avslöja fiendens manipulation. Jag förordnar att Gud ger dig det i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här