KRAFTIGA BIBELVERSER

0
13413

Idag ska vi utforska några kraftfulla bibelverser. Skriften innehåller Guds ord som vi behöver för våra liv. Det är en utmärkt sak att be, och det är en annan sak att känna till ordet. Guds ord är kraftfullt och skarpare än något tveeggat svärd. Kom ihåg att när djävulen kom för att fresta Jesus, bad inte Kristus, det han gjorde var att använda ordet. Ty det har skrivits att människan inte ska leva av enbart bröd utan av varje ord som kommer ut ur Guds mun. Gud hedrar sitt ord ännu mer än hans namn, och till och med djävulen förstår detta. Inte undra på att djävulen ibland också använder Guds ord.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

När vi ber måste vi känna till några skriftställen som stöder alla våra böner. Många av oss har blivit djävulens byte helt enkelt för att vi inte vet vad Gud säger. Många människor har manipulerats av onda profetior, profetier som du kommer att dö, du kommer att ha en olycka, något ont vi kommer vara försiktig. Och vissa människor har äventyrat sin tro på Herren på grund av onda profetior, de har dyrkat på djävulens altare för att de inte vill dö. Medan Bibeln säger vem talar och det sker när den Allsmäktige inte har talat? Det är därför det är viktigt att känna Guds ord.
Bön kan vara det vapen vi tar i krig, men Guds ord är kulan. Det finns lite vad pistolen kan göra utan en kula. När vi ber, bör vi också använda ordet som säkerhetskopia för att aktivera våra böner, när vi använder ordet gör vi Gud engagerad. Vi har sammanställt en lista med kraftfulla bibelvers som vi behöver veta och alltid använder under vårt bönmoment.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Bibelvers

Psalms 20: 1-9 HERREN hör dig på olyckans dag; Jakobs Guds namn försvarar dig; Skicka dig hjälp från helgedomen och stärka dig från Sion; Kom ihåg alla dina offer och ta emot ditt brännoffer; Sela. Ge dig enligt ditt eget hjärta och uppfylla alla dina råd. Vi ska glädjas över din frälsning och i vår Guds namn sätta vi upp våra banderoller: HERREN uppfyller alla dina framställningar. Nu vet jag att HERREN räddar sina smorde; han kommer att höra honom från sin heliga himmel med den högra räddningens styrka. Vissa litar på vagnar och andra på hästar; men vi kommer att komma ihåg HERREN vår Guds namn. De leds ner och faller, men vi är uppståda och står upprätt. Spara, HERRE! Låt kungen höra oss när vi ropar.

Psaltaren 24: 1-10 Jorden tillhör HERREN och dess fullhet; världen och de som bor där. Ty han har grundat den på haven och grundat den på floderna. Vem ska stiga upp på HERRENS kulle? eller vem ska stå på hans heliga plats? Den som har rena händer och ett rent hjärta; som inte har höjt sin själ till fåfänga eller svurit svikande. Han skall ta emot välsignelsen från HERREN och rättfärdighet från sin frälsnings Gud. Detta är generationen av dem som söker honom, som söker ditt ansikte, o Jakob. Selah. Lyft upp era huvuden, ni portar! och lyft upp, I eviga dörrar! och kungen av ära ska komma in. Vem är den här härlighetens kung? HERREN stark och mäktig, HERREN mäktig i strid. Lyft upp dina huvuden, ni portar! lyft till och med dem, I eviga dörrar! och kungen av ära ska komma in. Vem är den här härlighetens kung? HERREN Sebaot, han är härlighetens konung. Selah.

Psaltaren 23: 1-6 HERREN är min herde; Jag ska inte vilja. Han låter mig ligga i gröna betesmarker; han leder mig vid stilla vatten. Han återställer min själ; han leder mig på rättfärdighetens vägar för hans namns skull. Ja, även om jag vandrar genom dödens skuggdal, fruktar jag inget ont; ty du är med mig; din stav och din stav, de trösta mig. Du bereder ett bord framför mig inför mina fienders ansikte; du smörjer mitt huvud med olja; min kopp rinner över. Sannerligen kommer godhet och barmhärtighet att följa mig så länge jag lever, och jag ska bo i HERRENS hus för evigt.

Jeremia 29:11 Ty jag vet de tankar som jag tänker åt dig, säger HERREN, tankar om fred och inte av ondska, för att ge dig ett förväntat slut.

Psalms 118: 17 Jag ska inte dö, utan leva och förklara HERRENS verk.

Philippians 4: 19 Men min Gud ska tillhandahålla allt ditt behov enligt hans rikedom i härlighet av Kristus Jesus.

Jesaja 54:17 Inget vapen som är bildat mot dig ska blomstra; och varje tunga som kommer upp mot dig i dom ska du fördöma. Detta är Herrens tjänares arv, och deras rättfärdighet är av mig, säger HERREN.

Romare 8:37 Nej, i alla dessa saker är vi mer än erövrare genom honom som älskade oss.

Sakarja 4: 6-7 Då svarade han och talade till mig och sade: Detta är HERRENS ord till Serubbabel och sade: Inte med kraft eller med makt, utan av min ande, säger hærskaren HERREN. Vem är du, o stora berg? Innan Serubbabel ska du bli en slätt; och han skall ta fram gravstenen med rop och ropande: Nåd, nåd till det.

2 Thessalonians 3: 3 Men Herren är trogen, som kommer att stanna dig och hålla dig från det onda.

Luk 10:19 Se, jag ger er kraft att trampa på ormar och skorpioner och över fiendens alla krafter. Inget ska på något sätt skada er.

Matteus 18:18 Sannerligen säger jag eder: Allt vad ni binder på jorden kommer att vara bundet i himlen; och allt vad ni tappar på jorden, kommer att lösas i himlen.

Deuteronomium 28: 7 HERREN skall låta dina fiender som står upp mot dig slås inför ditt ansikte; de ​​kommer att gå ut mot dig på ett sätt och fly för dig sju vägar.

Johannes 16:33 Detta har jag talat till eder för att I kan få fred. I världen ska ni ha tröskel; men var lycklig; Jag har övervunnit världen.

Johannes 8:32 Och I skall känna sanningen, och sanningen kommer att göra er fri.

1 Johannes 3: 8 Den som begår synd är av djävulen; ty djävulen syndar från början. För detta syfte manifesterades Guds Son för att han skulle förstöra djävulens verk.

Jesaja 40:31 Men de som väntar på HERREN ska förnya sin styrka; de ska monteras med vingar som örnar; de ska springa och inte vara trötta; och de ska gå och inte svimma.

Romare 8:31 Vad ska vi då säga till dessa saker? Om Gud är för oss, vem kan vara emot oss?

Joshua 1: 9 Har jag inte befallit dig? Var stark och med gott mod; var inte rädd och bli inte förskräckta; ty HERREN din Gud är med dig var du än går.

Jesaja 53: 5 Men han blev sårad för våra överträdelser, han blev försvunnen av våra misgörelser; vår freds tystnad var på honom; och med hans band är vi botade.

Psalms 91: 1-16 Den som bor i den Allmänaste hemliga hemlighet ska stanna under den Allsmäktiges skugga. Jag säger om HERREN: Han är min tillflykt och min fästning; min Gud; på honom kommer jag att lita på. Visst kommer han att rädda dig från fågelns snare och från den störande skadan. Han ska täcka dig med sina fjädrar, och under sina vingar ska du lita på; hans sanning ska vara din sköld och buckler. Du ska inte vara rädd för skräcken på natten; inte heller för pilen som flyger om dagen; Inte heller för skadan som vandrar i mörkret; inte heller för den förstörelse som slösas ut på middagstid. Tusen faller vid din sida och tio tusen vid din högra hand; men det kommer inte nära dig. Endast med dina ögon ska du se och se de ogudas belöning. Eftersom du har gjort HERREN, som är min tillflykt, till den högsta, din bostad; Ingen ondska kommer att komma över dig, och ingen pest kommer nära din bostad. Ty han kommer att ge sina änglar ansvar för dig att hålla dig på alla dina vägar. De ska bära dig upp i sina händer, så att du inte slår din fot mot en sten. Du ska trampa på lejonet och hängande: det unga lejonet och draken ska du trampa under fötterna. Eftersom han har lagt sin kärlek till mig, därför kommer jag att rädda honom; jag kommer att sätta honom högt, för att han har känt mitt namn. Han kommer att påkalla mig, och jag kommer att svara honom: Jag kommer att vara med honom i besvär; Jag kommer att rädda honom och hedra honom. Med långt liv kommer jag att tillfredsställa honom och visa honom min frälsning.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

tidigare artikelBibelvers för de trasiga hjärtan
nästa artikelBIBELVERSER OM ANMÄRKNING
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.