Bibelvers för de trasiga hjärtan

0
151

Idag ska vi utforska bibelvers för de trasiga hjärtan. Har du någonsin varit trasig? Har du någonsin känt någon form av smärta eller sorg efter att du besviken antagligen från någon du älskar? Den här artikeln är bara för dig. Det är nästan omöjligt för oss att inte ha upplevt hjärtskador, särskilt i relationer. En forskare hävdade en gång att människor inte kunde lita på och att många människor skulle fatta ett livstidsbeslut baserat på tillfälliga känslor. Så när känslorna stannar upphör deras val också.

Vid flera tillfällen har hört kärnan hos människor som lämnade sin fästman de har dejtat i flera år för att gifta sig med någon de träffade för bara några månader sedan. Ibland kan det vara fusk i ett förhållande, och det är ingen tvekan om att i varje förhållande en part kommer att älska än den andra. Den andra parten som har investerat så mycket kärlek i förhållandet kommer att bli hjärtbruten eller nedslagen när de äntligen upptäcker att de varit ensamma hela tiden.

Ett förhållande är mer komplicerat än vi alla förutsåg, till och med mannen själv stör ibland till och med människan till Gud-förhållande som Gud kunde ångra i sitt hjärta för att skapa människan, hur mycket mer man-till-man-förhållande om du någonsin har upplevt hjärtbrott i någon relation, kommer du förstå smärtan och trauma det kan orsaka. Och jag är säker på att du inte skulle vilja uppleva något sådant längre. I den här artikeln har vi sammanställt en lista med bibelvers som kan hjälpa oss att läka smärtan i våra hjärtan, särskilt de som vi plötsligt utvecklar på grund av hjärtskador. Allt du behöver göra är att studera dessa bibelvers för de trasiga hjärtan och läsa dem upprepade gånger tills du hittar styrka och frid.

Bibelvers

Matteus 11: 28-30 Kom till mig, alla er som arbetar och är tunga laddar, så ska jag ge er vila. Ta mitt ok på dig och lära mig; ty jag är ödmjuk och lågmodig i hjärtat. Och ni skall finna vila för era själar. För mitt ok är lätt och min börda är lätt.

Psalms 55: 22-23 Kasta din börda på HERREN, så kommer han att upprätthålla dig. Men du, Gud, ska föra dem ner i förstörelsens grop; blodiga och bedrägliga människor ska inte leva ut halva sina dagar; men jag litar på dig.

Ordspråken 3: 5-8 Lita på HERREN av hela ditt hjärta; och luta dig inte till din egen förståelse. Erkänn honom på alla dina vägar, och han ska rikta dina vägar. Var inte klok i dina egna ögon; frukta HERREN och gå bort från det onda. Det är hälsa för din navel och märg till dina ben.

Romare 5: 1-5 Därför har vi rätt med tro, och vi har fred med Gud genom vår Herre Jesus Kristus: av vilka vi också har tillgång genom tro till denna nåd där vi står och gläder oss i hopp om Guds ära. Och inte bara det, utan vi berömmer oss också av förödelser: att veta att trängsel fungerar tålamod; Och tålamod, erfarenhet; och upplevelse, hopp: Och hopp skämmer sig inte; eftersom Guds kärlek kastas ut i våra hjärtan av den Helige Anden som ges till oss.

Philippians 3: 13-14 Bröder, jag räknar inte med mig själv att ha förstått: men den här saken gör jag, glömmer det som ligger bakom och sträcker ut det som är tidigare, jag pressar mot markeringen för priset för hög kallelse av Gud i Kristus Jesus.

Psalms 34: 17-20 De rättfärdiga ropar, och HERREN hör och frälsar dem från alla deras problem. HERREN är nära de som har ett trasigt hjärta; och räddar sådana som är av en bestämd ande. Många är de rättfärdiga lidelserna, men HERREN befriar honom av dem alla. Han behåller alla sina ben: ingen av dem är trasig.

Romare 8:18 Ty jag tror att lidandena i denna tid inte är värda att jämföra med den härlighet som kommer att uppenbaras i oss.

Jeremia 29:11 Ty jag vet de tankar som jag tänker åt dig, säger HERREN, tankar om fred och inte av ondska, för att ge dig ett förväntat slut.

Ezekiel 36:26 Jag kommer också att ge dig ett nytt hjärta, och en ny ande kommer jag att lägga in dig; och jag kommer att ta bort det steniga hjärtat ur ditt kött och ge dig ett hjärta av kött.

Uppenbarelseboken 21: 4 Och Gud ska torka bort alla tårar från deras ögon; och det kommer inte att finnas mer död, varken sorg eller gråt, och det kommer inte att vara mer smärta;

Jesaja 41:10 Var inte rädd för dig; ty jag är med dig; bli inte förskräckt; ty jag är din Gud. Jag stärker dig; ja, jag hjälper dig; ja, jag stöder dig med min rättfärdighets högra hand.

Deuteronomium 31: 6 Var stark och med gott mod, var inte rädd och är inte rädd för dem; för HERREN din Gud, det är han som går med dig; han kommer inte att svika dig eller förlora dig.

Jesaja 43: 18-19 Kom ihåg inte de tidigare sakerna, och tänk inte på det gamla. Se, jag kommer att göra en ny sak; nu ska det springa fram; ska ni inte veta det? Jag kommer till och med att göra en väg i vildmarken och floder i öknen.

Romaren 15:13 Nu hoppas Gud fylla er med all glädje och frid genom att tro, så att ni kan överflödas av hopp genom den Helige Andens kraft.

Psalms 9: 9-10 Och HERREN kommer att vara en fristad för de undertryckta, en tillflykt i tider av besvär. Och de som känner ditt namn kommer att lita på dig, ty du, HERRE, har inte övergivit dem som söker dig.

Psaltaren 9: 13-14 Försäkra mig, HERRE! tänk på mina problem som jag drabbas av dem som hatar mig, du som lyfter mig upp från dödsportens portar, så att jag kan visa all din beröm i Sions dotters portar; jag ska glädjas över din frälsning.

annonser
tidigare artikelBibelvers om ungdom
nästa artikelKRAFTIGA BIBELVERSER
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de senaste dagarna. Jag tror att Gud har gett alla troende med konstig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtrycks av djävulen, vi har kraften att leva och gå i dominans genom böner och Ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chatta mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig till vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här