Thanksgiving böner för att läka

2
678
Thanksgiving böner för att läka

Idag ska vi delta i tacksägelseböner för läkning. Har du någon gång blivit botad från några sjukdomar, sjukdomar eller svagheter? du kommer säkert att veta hur du tackar. Många gånger är orsaken till att vissa människor aldrig upplever genombrott är att de inte vet hur de ska tacka för det de har fått och de de inte har fått ännu.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Tacksägelse tiden är en period för att samla familjer för att tacka Gud för de stora saker som han har gjort. Som troende måste vi lära oss att tacka Gud. Kom ihåg att Bibeln säger att vi borde vara oroliga för ingenting, men i allt genom böner och tacksägelse bör vi göra vår begäran känd för Gud.

Även när vi ber och inte har fått ännu, måste vi fortfarande sträva efter att tacka Gud. Thanksgiving flyttar Gud till medkänsla för honom att uppstå för vår hjälp. Helande är något som många av oss ber om. Det finns så många av oss som har blivit botade från olika sjukdomar och sjukdomar. Om du har blivit botad från den ena eller den andra sjukdomen, måste du sträva efter att tacka Gud.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Thanksgiving bön för livet

Herre Gud, jag såg mig omkring och jag upptäcker att det är av din barmhärtighet som jag fortfarande står. Om det hade lämnats till min fienders vilja skulle jag ha varit glömt länge, jag förstorar dig för att du har varit min Gosen beskyddare, du har varit min sköld och buckler. Herre, jag uppskattar din majestät för den underbara gåva i livet som du har gett mig, jag tackar dig för att du inte har låtit mina fiender sjunga en sång med seger över mitt liv, jag uppskattar dig för att du är Gud. Jag uppskattar dig eftersom du höll fast vid ditt löfte, ditt ord säger att ingen ondska ska komma över mig eller någon fara kommer till min bostad. Jag uppskattar dig för att du har hållit dina löften, Herre, jag säger att låta ditt namn upphöjas i Jesu namn.

Thanksgiving bön för läkning av cancer

Lord Jesus, jag tackar dig för att du är den stora helaren. När jag först fick diagnosen cancer, hade jag tappat hoppet, med den otroliga smärtan och utmattningen från olika kemoterapi trodde jag att mitt slut har kommit. Men jag uppskattar dig för din vänlighet. Även om det alltid verkar vara som om du inte kommer att hjälpa mig förrän du gjorde det. Jag tackar dig för att du har gjort djävulen till skam över mina Heth-utmaningar. Jag förstorar dig för att du gjorde ett sätt när det verkade vara nej, jag uppskattar dig för att du tog bort alla mina reaktioner och evakuerade all min smärta från den brinnande sjukdomen.

Jag tackar dig för de övernaturliga händerna på helande som du utökade till mig, Herre, jag upphöjer ditt heliga namn.

Thanksgiving böner för läkning av malaria

Endast de som har tappat livet för denna största mordare i Afrika kan veta vad som krävs för att överleva den. Herre, jag tackar dig för att du såg mig genom mitt ögonblick av fruktansvärd sjukdom med malaria. Herre, jag tackar dig för att du inte låter mig lägga till fall som människor död till följd av Malaria. Jag tackar dig, Herre, för att underlätta min varelse och återhämta mig.

Ditt ord säger att du har tagit på dig alla våra sjukdomar och att du har läkt alla våra sjukdomar. Jag tackar dig för att du har gjort tydligheten i detta ord manifest i mitt liv. Jag uppskattar min hälsostatus nu, jag tackar dig för all din kärleksfullhet över min, låt ditt namn upphöjas.

Thanksgiving bön för läkning av njurproblem

Herre Jesus, jag uppskattar dig för denna kärleksfulla vänlighet. Män kanske verkligen inte förstår hur mycket jag menar för dig, men jag uppskattar att du aldrig lämnade mig i mitt ögonblick med stora behov. Rädslan för att leva med njursjukdom plågar mer och dödar snabbare än själva sjukdomen. Herre, jag tackar dig för att du har mig styrka i mitt fruktansvärda svaghetsmoment.

Tack för att du gav mig styrkan att aldrig tappa hopp även om min återhämtningsprocess verkade långsam, jag tackar dig för att du gav din styrka att aldrig tappa min tro på dig. Ja, för jag vet att när du äntligen kommer till min hjälp, kommer det att vara något mindre än ett mirakel. Tack, Herre, för att du gav mig nåd att visa karaktär även när jag väntar på dig. Lord Jesus, jag tackar dig för att du hjälpte läkarna och sjuksköterskorna som sköt mig, jag uppskattar att du inte lämnade mig när jag behövde dig mest, Herre jag uppskattar ditt heliga namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Thanksgiving bön för god hälsa

I vårt ögonblick av fruktansvärd sjukdom är det när vi verkligen uppskattar din kärleksfulla vänlighet för den goda hälsa som du har gett oss. Herre, vi tackar dig för att du inte låter vår tro testas med en fruktansvärd sjukdom. Vi tackar er för att ni har tagit hand om alla våra hälsobehov och gav oss sund hälsa.

Lord Jesus, vi tackar dig för att du älskade oss så mycket att du inte låtit någon av min familj och vänner bli offer för en obehandlad sjukdom eller sjukdom. Herre, jag tackar dig för att du är vår beskyddare av vår Gosen, jag förstorar dig för att du är Gud över våra liv. Herre låt ditt heliga namn upphöjas i Jesu namn.

Thanksgiving bön för förväntad läkning

Herre Gud, ditt ord säger att vi borde vara oroliga för ingenting; men i allt, genom bön, böner och tacksägelse, bör vi lämna ut begäran känd för er. Herre, jag tackar dig för att du kommer att göra min helande perfekt. Jag tackar dig för att du har hjälpt min hälsosituation från början och jag tackar dig för att du aldrig lämnar ditt arbete ångrat. Jag tackar dig i väntan på total läkning. Jag förstår att vi inte kan fördömas på något som vi har tackat för och det är därför jag tackar dig för att du läkt, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.

Jag tackar dig för att all min smärta är borta, min feber är läkt och alla mina sjukdomar har tagits bort, Herre, jag förstorar ditt namn, får ditt namn berömas för evigt och alltid.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här