Befrielseböner från hårda droger

0
347
Befrielseböner från hårda droger

I dagens böner ska vi delta i befrielseböner från hårda droger. Djävulen har blivit härskaren över denna värld. Han har framgångsrikt uppfunnit olika laster för att förstöra ungdomars liv över hela världen. En av sådana laster att djävulen använder sitt beroende av hårda droger.

Under de bibliska människornas dagar var demonen som de kämpade med helt annorlunda än demonerna som vi kämpar med för närvarande. Saker som hårt drogmissbruk fanns aldrig då. Men nu har det blivit dagens ordning, vi ser unga män och kvinnor vars liv har störts av missbruk till droger.

Enligt statistiken kämpar miljoner unga män och kvinnor i hemlighet mot denna demon över hela världen. Eftersom det är en ful sak, kommer många av dem inte att öppna sig för rädsla för stigmatisering, därför föredrar de att slåss bara i striden. I de flesta fall har många av dem alltid besegrats av denna demon som kallas narkotikamissbruk.

Många öde för unga män och kvinnor har förstörts av missbruk till droger. En man som är beroende av droger kommer att bli skuggan av sig själv, de kommer inte att kunna tänka rakt, än mindre att uppnå mål. Beroende kommer att få en person att tro att deras överlevnad kastas till det som de är beroende av. Närmare bestämt, när en man är beroende av något, blir saker som en gud för en sådan person.

Under tiden avskyr Gud konkurrens, vill han inte att någonting skulle ta plats för en gud i våra liv. Bortsett från det faktum att hårda droger är dåliga i Guds ögon, hälsomässigt, är det förbjudet. Hårda läkemedel som nikotin, marijuana, kokain och andra är hälsofarliga. De är mycket snabba i att skada en individs njurar och lever, de kan också leda till cancer som i sin tur kommer att minska livslängden för en sådan person. Varför skulle du vilja lämna dig själv till det beroende som kommer att avsluta ditt liv i ett sorgligt tillstånd? Det är viktigt att du gör allt för att bli fri från narkotikamissbruk.

Hur bryter jag mig fritt från hårda droger?

Som kristen måste vi förstå att bönens kraft är en stark kraft. Följande är steg för att befria från hårda droger:

  1. Frälsning: Först måste du vara född igen. Detta är det första och viktigaste steget till din leverans. Gud kan bara rädda dig när du tror på honom, och att tro på honom gör dig till ett Guds barn. Enligt Rom 10 och 2 Kor 5: 17-21 ser vi att vår frälsning gör oss rättfärdiga och acceptabla inför Gud. I det ögonblick du blir ett Guds barn börjar den gudomliga naturen i dig växa.

2. Var studentens ord: 1 Peter 2: 2 berättar att vi som nyfödda barn måste önska ordets uppriktiga mjölk så att vi kan växa i vår frälsning. Guds ord är din andliga kroppsbyggande mat. Om du vill växa i din frälsning måste du stadigt ges till Guds ord. Det krävs Guds ord i din ande för att övervinna beroende och hård droger. Ju mer du studerar ordet, desto mer växer du i din frälsning och när du växer i din frälsning övervinner du ditt beroende av hårda droger.

3. Var engagerad i din kyrka. Bibeln uppmanar oss att inte lämna brödernas sammankomst. Järn skärper järn, som Guds barn måste du vara aktivt engagerad i din lokala kyrka. Du måste tjäna Gud där och skapa nya gudomliga vänner från kyrkan. När du ansluter dig till gudomliga människor börjar du snart handla gudomligt.

4. böner: Sluta aldrig be. Vi genererar kraft på bönens altare. Idag har vi sammanställt en lista över befrielseböner från hårda droger som kommer att leverera från den andan och ge dig seger över den. engagera den i tro idag och få din befrielse.

5. Ge aldrig upp Gud: Det finns några hårda narkotikamissbruk som är mycket svåra att bryta. Även efter att du har bett och fäst, fortsätter du att kämpa med dem. Mitt råd till dig idag är detta: Sluta kämpa med det och fortsätt att tjäna Gud med det. Låt inte din svaghet avskräcka dig från att tjäna Gud. Fortsätt att tjäna Gud oavsett om du är perfekt eller inte, hans nåd kommer alltid att räcka för dig. Ju mer du tjänar Gud från ditt hjärta, desto mer rensar han ditt hjärta för att tjäna honom mer. Vet detta idag, Guds kärlek till dig är ovillkorlig, han kommer aldrig att sluta älska dig som sitt barn. Ge aldrig upp honom. Be bönerna nedan och levereras.

KORUM

  • Fader Herre, det är med ett tungt hjärta som jag ber till dig idag. Jag har blivit skuggan av min verkliga identitet på grund av mitt överflödiga intag av hårda droger. Det vore rätt att till och med bekräfta att hårda droger sedan har blivit för mig som en liten gud som jag måste tillbe varje dag, jag ger inte ens Guds saker mycket uppmärksamhet när jag ger hård droger. Lord Jesus, jag ber om din hjälp, jag ber om gudomlig hjälp som kommer att hjälpa mig att övervinna detta beroende. Herre, jag ber att du ska ge mig din hjälp i Jesu namn.
  • Fader i himlen, jag kommer mot alla onda beroende av droger i Jesu namn. Slutresultatet av detta beroende har gjort mig långt borta från dig Herre, ju mer jag försöker hitta min rygg till dig desto mer blir jag dragen av denna demon. Herre, jag ber att du återigen hjälper mig att hitta dig i Jesu namn. Jag ber att du kommer att hjälpa till att hitta min väg tillbaka till dig i Jesu namn.
  • Lord Jesus, jag ber att du kommer att förändra hela min anatomi med dina kraftfulla händer och att du kommer att göra att alla former av hårda droger blir förbjudna för mig. Herre, jag ber att du kommer att döda min önskan om hård droger. Jag kommer emot alla krafter som kanske vill förstöra syftet med min existens genom beroende av hårda droger. Jag förordnar att en sådan makt har misslyckats, från och med nu får jag min seger över beroende av hårda droger i Jesu namn.
  • Fader Lord från nu av, jag vill att du ska börja din spirituella terapi i mitt liv, få mig att hitta en vän i dig. Lord Jesus, jag ber att du får mig att möta dig. Jag ber om ett möte som kommer att förändra allt om mig och mitt beroende av hårda droger. Herre Jesus, jag ber att du skapar en ny ande inom mig i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag föreskriver att jag inte kan stoppas av någon form av beroende i Jesu namn. Jag föreskriver av himmelens myndighet att jag släpper mig loss från alla former av narkotikamissbruk i Jesu namn. Herre, jag har redan tänkt mig och jag säljer för din styrka att inte vända tillbaka. Från och med nu har hårda droger blivit ett gift för mig i Jesu namn.
  • Jag tar mitt liv tillbaka från narkotikamissbruk. Du har gjort tillräckligt mycket skada redan och nu kan du inte göra mer. Jag tillkännager min frihet från dig, från och med nu har du ingen makt över mig längre. Jag har blivit en ny varelse och mitt gamla jag som var beroende av dig har spikats till korset. Jag förordnar från och med nu att o har blivit fritt nu och för evigt i Jesu namn.
  • Jag förordnar att mitt liv börjar ta form i Jesu namn. Jag börjar återuppbyggnaden av mitt liv från det förfallna tillstånd som hårda droger ledde till det, och jag börjar en förnyelse av det med Kristi dyrbara blod. Jag ska leva för att uppfylla alla syften med min existens i Jesu namn. Ingen makt, plan eller demon kan inte stoppa mig mer i Jesu namn.
  • Lord Jesus, jag ber om varje man och kvinna vars öde har störts av missbruk av hård droger. Jag ber att du kommer att förstöra sådana beroende och att du kommer att frigöra dem. Jag ber att du kommer att ge dem seger över detta beroende, att när frestelsen stiger igen, kommer de att kunna göra sitt sätt att motstå i Jesu namn.
annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här