Böner mot lustfulla tankar

4
727
Böner mot lustfulla tankar

Matthew 5: 28

28 Men jag säger er att den som tittar på en kvinna lustigt redan har begått äktenskapsbrott med henne i sitt hjärta.

Idag ska vi delta i böner mot lyckliga tankar. Olika människor över hela världen har stigit till den olyckliga förekomsten av våldtäktsmän över hela världen. För bara några dagar sedan mättade fula nyheter media om University of Benin, Nigeria, Västafrika. En student identifieras endast som fröken Uwa Omozuwa. Hon blev våldtagen på altaret i en kyrka där vi hade läst och blev mördande mördad av hennes åklagare. Hon var bara en 22-årig dam som strävar efter att bli bättre i livet. Men drömmen dödades av vissa demoniska unga män med lustfulla tankar.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Du undrar varför vi inledde en bön mot Lustfulla tankar med nyheten om en 22-årig dam som våldtogs och mördades, det beror på att det har en koppling till detta ämne. En av de största orsakerna till att män våldtar kvinnor eller varför kvinnor våldtar män är på grund av de lustfulla tankarna i hjärtat. Satan är en smart jävel, han vet det bästa sättet att manipulera människors hjärta och göra dem till ett andra.

När vi underhåller lustfulla tankar i våra hjärtan kommer det att hindra andens tänkande, Guds ande kommer inte att kunna hitta uttryck genom oss. En annan stor katastrof som orsakas av Lustfulla tankar är att den gör Guds närvaro långt borta från mannen. Under tiden, när Guds närvaro är långt borta från människan, överskuggar en annan närvaro en människas liv.

Kung David underhöll en lustig tanke i sitt hjärta när han var på Clive i sitt hus och tittade på hustrun till hans tjänare Uriah medan hon badar. Kung David hade ingen kontroll över sin lust har känslan övervunnit hans andliga medvetande om att förbli helig, han gick in med Batseba och fick en ohelig frukt. Gud avskyr allt ohälsosamt och det är därför som en man håller ömtåliga tankar i hjärtat, är Guds ande alltid långt därifrån eftersom skriften säger att Guds ansikte är för heligt för att se synd.

Lustfulla tankar kommer att leda en man att synda mot Gud genom att göra alla slags avskyvärda saker. Olyckliga tankar föregår sexuella omoralier. Du behöver spirituell rening genom böner när du börjar hysa lustfulla tankar. Vi har sammanställt en lista med böner mot Lustfulla tankar för att hjälpa dig att få ut sina bojor.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KORUM

  • Herre Gud, jag ber att du genom din barmhärtighet ska helga mitt hjärta. Jag ber att du ska ta över hela min varelse att allt jag kommer att underhålla i mitt hjärta kommer att vara gudomlig. Jag kommer emot alla andar och krafter som kanske vill förorena mina tankar med omoralier, jag ber att de är dämpade i Jesu namn. Fader i himlen, jag ber om din andliga styrka som alltid kommer att föra mig medveten om att djävulen lurar runt mina tankar. Jag ber att du kommer att ge mig den andliga vakenheten som alltid kommer att antända min ande man att vara medveten om de tankar som går genom mitt hjärta. Jag ber att du kommer att ge mig denna styrka i Jesu namn.
  • Lord Jesus, jag kommer framför dig i dag att du kommer att leda mitt hjärta och ta besittning av mina tankar. Jag ber att mitt sinne kommer att ledas med andlig flit så att jag inte kommer att falla i frestelse. Herre Gud, jag ber att du hjälper mig att besegra denna fiende som har beslutat att förstöra och förorena varje tanke som går genom mitt hjärta. Lord Jesus, jag inser att jag är svag och det är därför jag söker efter din styrka för att motstå lustfulla tankar i mitt hjärta. Lord Jesus, jag ber att du flyger mig din ande i Jesu namn.
  • Lord Jesus, jag bekänner min seger i Jesu namn. Skriften säger och de övervann honom med lammets blod och med deras vittnesbörd. Herre, jag vittnar om att jag är fri från bondage av lustfulla tankar i Jesu namn. Jag kommer emot alla krafter och fyrstendigheter som kanske vill föra lustfulla tankar till mitt hjärta. Jag täcker mitt hjärta med lammets blod, och jag helgar var och en av mina tankar med din dyrbara kraft i Jesu namn.
  • I Jesu namn förbjuder jag alla krafter och andliga demoner som kanske vill förstöra mitt gudomliga tempel med lustfulla tankar och känslor av omoraliska. Jag förstör sådana krafter med lammets blod. Herre, jag vägrar att bli offer för lustfulla tankar i Jesu namn. Lord Jesus, jag bekänner mina synder inför dig så att du kommer att förändra mig. Bibeln säger att Herrens offren är en trasig ande och ett hjärta, en trasig och motstridig kommer Gud inte föraktar. Herre, jag är ledsen för den typ av tankar jag har underhållit i mina hjärtan en stund, Herre Jesus, förlåt mig för mina synder och misstag. Herre jag ber om att du skapar ett rent hjärta i mig, ett hjärta som kommer att avstå från alla lustfulla. Jag ber att du kommer att skapa ditt slags hjärta inuti mig i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag överlämnar min kropp och ande till din överlägsenhet. Jag ber att du kommer att vägleda och vårda mig. Jag ber att du bestämmer de tankar och känslor som kommer genom mina hjärtan. Lord Jesus, jag ber att din ande kommer att inneha hela min varelse och att du kommer att bli kontrollant. Från och med nu upphör jag att kontrolleras av djävulen, jag meddelar att mitt liv och hela mitt varelse nu tillhör Jesus och han kommer att leda och vägleda mig i rätt del i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag ber för varje man och kvinna som i hemlighet kämpar mot denna demon av lustfulla tankar, jag ber att du kommer att rädda dem från den i Jesu namn. Jag ber att du ger dem nåd och styrka att motstå i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

4 KOMMENTARER

  1. Denna bönpunkter har verkligen gjort mig bra, jag började med en fasta dagar och böner men jag saknade vad jag ska be. Jag är glad att jag stötte på detta och använder fortfarande det. Gud välsigne Pst Ikechukwu

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här