Böner mot lathet och förhalning

2
732
Böner mot lathet och förhalning

Idag ska vi delta i böner mot lathet och förhalning. Laziness är ett av de största hindren för framgång. Ofta vet de som misslyckas eftersom de beslutade att vila inte veta hur nära de är till framgång när de låter latskap besegra sin iver att hålla jämna steg. Medan lathet kan tyckas vara den största fienden till framgång och genombrott, är förhalning en annan viktig orsak till att människor misslyckas.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

När du kan lita på att sträva efter mål på grund av trötthet, kommer förhalning att få dig att sluta utöva din energi genom att göra något som inte är lönsamt. Saker som inte bör prioriteras, men du kommer alltid att skjuta upp att göra lönsamma saker som kommer att gynna ditt liv. Förhalning är en tjuv av tid och framgång. När du är där för att skjuta upp, tar andra andra allvarliga beslut om sina liv medan du skjuter upp.

När du är i utkanten av framgång kan fienden förse dig med anda av lathet, trötthet och trötthet. Dessa andar hindrar dig från att uppnå det målet i livet. Samtidigt är det vi måste veta att det finns miljoner öde som är knutna till vårt genombrott.

Om vi ​​inte lyckas i livet finns det flera andra människor som också kommer att hindras. Föreställ dig att Aliko Dangote, Femi Otedola eller Mike Adenuga besegrades av anda av lathet eller förhalning. Det är därför det är viktigt att vi uppfyller syftet i livet.

Så andan av lathet och förhalning är farlig för vår totala tillväxt i livet. Även när det gäller de saker som gäller Gud, kan vi uppleva lathet eller skjuta upp. Den tid du ska spendera mediterar på Guds ord, den tid du ska investera i att känna Gud mer, kommer du att spendera den här tiden på att göra andra olönsamma saker. Det är viktigt att vi frigör oss från sådana sprit. Att frigöra oss från sådana andar kanske inte är en enkel uppgift att utföra. Men med konsekvent bön är ingenting omöjligt att göra.

Vi har sammanställt en lista med kraftfulla böner mot förhalning och lathet för att du ska uppnå alla dina mål snabbt och effektivt.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KORUM

 • Herre Gud, jag förstorar ditt heliga namn för den nåd som du har gett mig. Jag tackar dig för välsignelser och olika möjligheter som du har öppnat för mig, Herre, jag upphöjer ditt heliga namn. Fader Herre, jag kommer före denna dag för att söka din hjälp. Ofta har jag saker att göra, saker som är väldigt viktiga för mitt liv och öde, men jag upplever att jag skjuter upp dem hela tiden. Förhalning har blivit ett stort hinder för min framgång och tillväxt i livet. Jag ber att du kommer att hjälpa mig att erövra det i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du genom din barmhärtighet kommer att hjälpa mig att hålla fokus när jag gör saker. Herre, när jag lägger händerna på något söker jag efter nåd att inte bli distraherad. Jesus hjälper mig att sätta mitt fokus på att uppnå saker och hjälpa mig att förbli fokuserad tills jag har gjort det. Jag bestrider varje fiendens dagordning som har förvandlat mig till min egen fiende genom förhalning, jag förstör deras plan över mitt liv i Jesu namn.
 • Jehova Herre, jag ber att du kommer att hjälpa till att prioritera saker. Hjälp mig att fästa mer vikt vid saker som måste prioriteras. Lord, jag vill prioritera att tjäna dig och lära känna dig bättre. Herre Jesus, hjälp mig att göra saker viktiga i Jesu namn.
 • Herre Jehova, jag bestrider alla krafter som kanske vill attackera mitt genombrott med förhalning. Jag förstör deras makt över mig i Jesu namn. Jag meddelar idag att från och med nu är jag ostoppbar. Jag vägrar att hindras av förhalning i Jesu namn.
 • Fader i himlen, jag förstör alla former av lathet som kan minska min produktivitet. Varje lathet i utkanten av genombrott. Varje form av lathet i utkanten av framgång kommer jag mot dem av lammets blod.
 • Lord Jesus, jag söker din andliga styrka för att förbli stark i varje uppgift. Herre Jesus, du är min styrka och frälsning. Du är min berggrund. Herre hjälper mig att förbli stark i Jesu namn. Ditt ord säger att allt jag lägger händerna på ska blomstra. Jehova, jag kan vara trött och lat när misslyckande blir en ihållande demon. Jehova, jag ber om framgång i alla livsförgreningar, ge mig din framgång i Jesu namn.
 • Fader i himlen, jag ber att du kommer att vara min källa till motivation att gå vidare. När en individ inte har en källa till motivation kommer varje projekt att bli ett övergivet. Jehova, jag ber om att när jag behöver styrka kommer du att ge det till mig. När jag behöver en motivation kommer du att vara där för mig i Jesu namn.
 • Fader i himlen, jag förstör alla former av trötthet, trötthet och lathet när jag lyckas. Ge mig nåd att inte försena min välsignelse genom att skjuta upp. Herre Gud, från en, jag satte rekordet rakt. Jag vägrar att vara slav till latskap och förhalning i Jesu namn. Jag får min frihet från den demonen, jag tillkännager min seger över den i Jesu namn.
 • Fader i himlen, jag ber om ditt mod och beslutsamhet tillsammans med konsistens. Jag vet att jag utan beslutsamhet aldrig kan komma igång och utan konsistens är jag långt ifrån mål. Herre Gud, jag ber att du kommer att göra mig standhaftig i min ständiga kamp för framgång. Jag ber att du kommer att göra mig konsekvent i min kamp för att känna dig bättre.
 • Aposteln Paul var fast besluten att du och han var konsekvent i sina inställningar att veta. Det är inte konstigt att han kunde säga att jag kanske känner honom och kraften i hans resurection. Lord Jesus, ge mig nåd att alltid alltid törsta efter dig. Nåd att alltid hungra efter dina saker. Anden att aldrig bli trött eller trött, jag ber att du ska ge till mig i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag ber för varje man och kvinna vars liv har försenats på grund av lathet och förhalning. Jag ber för varje man och kvinna vars andliga tillväxt har blivit försenad av lathet och förhalning. Herre jag ber att du ska ge dem din styrka att övervinna en sådan demon i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här