Böner mot köttets lust

0
586
Böner mot köttets lust

I dag kommer vi att be mot lust av köttet och vi kommer att ge ut en serie böner mot köttens lust. Du undrar kanske vad skillnaden mellan lustfulla tankar och kötslyst är.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

En lustfull tanke är de dåliga idéerna och konceptet som härstammar från hjärtat. Ofta kan dessa tankar vara mer av sexuella omoraliska. Medan Lust of the Flesh helt enkelt betyder att använda vår kropp för att utföra djävulens avsikt. Lite undrar, Jesus sa att andan är villig men köttet är svagt. När andan är villig att göra Herrens saker, när din andemann vill ägna mer tid åt att tjäna Gud bättre, men ditt kött vill njuta av lite lyx av komfort.

Dessutom kan köttens lust innebära att vi förstör Gud, den Allsmäktiga templet i vår kropp. Kom ihåg att Bibeln säger att vår kropp är den levande Gudens tempel. Så oavsiktliga grymheter vi begår med vår kropp, förstör vi gradvis Herrens tempel.

Till exempel är äktenskapet före äktenskapet att vi utför aktiviteterna i köttens lust. Förhållanden utanför äktenskapet kan innebära att vi sprider aktiviteterna i köttens begär. Vi är ande-varelser och vi bör inte driva med köttet, det är därför det är viktigt att vi tar över kontrollen över hela vår varelse.

Varje gång vi vill ägna oss åt att göra Guds saker, finns det alltid en tussel mellan köttet och Guds Ande. Det är därför det är relevant att vi befria oss från andan i köttens lust. Gud bor inte på ett ställe som är förorenat med misstag. Om vi ​​verkligen vill vara en bärare av Guds närvaro, kraft och ära, måste vi befria oss från köttens lust eftersom det begränsar vår andliga produktivitet.

Om du någonsin tröttnar på köttets lust, är du ett steg mot att få din befrielse. Vi har gjort en lista över bönpunkter tillgängliga mot köttens lust. Be dem med tro idag och få din totala frihet i Jesus Kristus namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KORUM

  • Lord Jesus, jag tar mitt sinne i besittning av din ande och jag helgar det med din kraft. Jag möter varje känsla av lust i mitt liv, du sa att vi borde göra vår kropp till ett heligt offer för dig. Herre Gud, hjälp mig att göra mitt liv och kropp till ett heligt offer för dig i Jesu namn.

  • Fader Herre, jag ber om din heliga ande och kraft, din heliga ande och kraft som kommer att ge mig seger över kötslysten. Jag vet att andan många gånger är villig men köttet är svagt och det är därför jag ber om din kraft som ger mig seger över köttens lust. Jag vägrar att vara ett verktyg i fiendens händer. Jag viggar varje tanke och springer genom mitt sinne med ditt dyrbara blod. Och jag bestämmer att alla mina tankar är heliga och godtagbara inför dig i Jesu namn.

  • Herre, jag ber att du aldrig kommer att låta din heliga ande avgå från mig. Jag ber att du skickar mig din tröstare som är den heliga ande. Den Helige Ande kommer att vara min följeslagare, särskilt när jag är ensam, din ande som kommer att leda mig om vad jag ska tänka på och de tankar som ska tillåtas i mitt sinne. Jag ber för din heliga Ande som kommer att antända min dödliga kropp närhelst köttets frestelse vill uppstå. Lord Jesus, jag ber att du ska skicka mig din heliga ande i Jesus namn.

  • Lord Jesus, jag meddelar min korsfästelse med dig på Golgata kors. Det liv som jag lever från nu tillhör dig eftersom du bor i mig. Jag ger hela mitt liv till dig för att du ska bli mästaren i det. Jag släpper mig själv till din anda och kraft. Jag släpper hela mitt hjul till dig. Jag ber att ni kommer att ta ledningen från nu, ni kommer att leda mina tankar, ni kommer att leda mina handlingar och ni kommer att ta bort varje iota i köttens begär i Jesu namn.

  • Fader Herre, Bibeln säger att vår kropp är Herrens tempel. Lust av köttet, jag meddelar er idag att min kropp nu tillhör Gud. Aldrig mer kommer du att ha makt över mig. Jag talar min seger över dig till att vara i Jesu namn. Bibeln säger att sonen har frigjort är verkligen gratis. Min frihet från dig är säker, jag tar dominans över dig genom Jesu dyrbara blod.

  • Lord Jesus, jag ber att du ska ta över mitt hjärta och att du kommer att använda det för din härlighet ensam. Jag förordnar att mitt liv inte kommer att förstöras av köttens begär i Jesu namn. Jag förordnar att mitt öde inte kommer att förstöras av köttens begär i Jesu namn. Herre Gud, mitt äktenskap är säkrat i Jesu namn. Jag går emot alla djävulens planer för att förstöra mitt äktenskap, jag förstör deras planer med Jesu blod. Från och med nu vägrar jag att vara slav för sexuella omoralier i Jesu namn.

  • Jag ber att Herren ska leda mig och bära mig i hans händer så att jag inte blir offer för frestelser i Jesu namn. Jag vägrar att falla i synd igen, jag vägrar att förbli slav för fiendens avdrag, från och med nu är jag en fri man eftersom jag tillhör Jesus.

  • Fader i himlen, jag ber för varje man och kvinna vars öde är i utkanten av förstörelse på grund av kötslysten. Jag ber att du kommer att ge dem seger över det i Jesu namn.

  • Herre Gud, jag ber dig att hjälpa dem att styra sitt hjärta, och tankar och var och en av deras handlingar är heliga och acceptabla för dig i namnet

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här