Böner mot trolldom och Jezebel

1
411

I dagens artikel ska vi delta i böner mot trolldom och Jezebel. craft är att använda mörka krafter för att utföra mirakel och visa underverk. Handlingen med trolldom började inte bara; det har börjat sedan tidiga män i skriften. En av enheterna som djävulen använder för att lura Guds folk är genom trolldom. Lite undra, en person kan vara besatt med en ond ande och ändå utföra mirakel.

Det kommer att påminnas från skrifterna att efter Samuels död, kung Saul, blev ogiltig för andliga saker; han kunde inte längre ta emot andliga meddelanden som när profeten Samuel levde. Det kom en tid som kung Saul behövde Guds visdom om hur man skulle kunna fortsätta striden med filistéerna.

Vid den tiden hade kung Saul konsulterat olika spådomare, profeter och ledsagare, men ingen kunde ge ett snabbt svar på vad Saul ville ha. Och eftersom kung Saul i hans liv var beredd från Guds ande, var han också blind och döv för Gud. Sauls sista alternativ var att kalla den döda profeten Samuel anda. Kung Saul träffade en häxa av Endor för att hjälpa honom att åberopa Samuel anda, bara för att få svar på hans mysterier. (Se 1 Samuel 28: 6-25).

Detta berättade om trolldom och trolldom i skriften. Det som är värt att veta är att trolldom har människor på samma sätt som den Helige Andens kraft berusar människor. Och många gånger kan vissa människor inte ens säga skillnaden mellan den ohåliga Anden och den verkliga Andens sanning, som är den heliga anden. Trolldom betecknar allt ont.

Medan berättelsen om kung Saul och häxan av Endor tycktes vara en perfekt representation av trolldomsverksamheten, finns det en annan kvinna som liknades som en häxa i skriften. Drottning Jezebel, hustru till kung Ahab, härskaren över norra Isreal, är ett perfekt exempel på ondska. Även om hon kanske inte har de demoniska krafterna som kunde känneteckna henne som en häxa, gjorde hennes onda natur det dock tvingande för henne att kallas en häxa. (Se 1 Kings 16: 1-33, 1 Kings 19, 1 Kings 21.)

Samtidigt är den verkliga betydelsen av Jezebel kysk och fri från kanalanslutning. Tyvärr är kvinnan Jezebel en perfekt kontrast till hennes namn. Hon var en listig, ond och fruktansvärd drottning av norra Isreal. Hon var mycket förrädisk, demoniskt besittande, en döhård avgudadyrkare och korrupt person.

Jezebel var en förstörare, en tjuv, prostituerad, som hon aldrig hade en bra sida. Hon var mycket fruktansvärd. Till och med profeten som kunde stå i kungens närvaro och förklarade att det inte skulle bli regn i Isreal och himlen förseglades i tre och ett halvt år med profetens ord. Elias kunde beordra den förtärande elden från himlen att förstöra profeterna i Baäl, men när han såg Jezebel tog han sig till hälarna, 1 Kings 18. Detta förklarar det faktum att Jezebel var mycket fruktade ännu mer än djävulen själv.

Efter drottningen Jezebel har ingen någonsin namngivit sitt barn eller församling med namnet Jezebel. Detta beror inte på att det finns ett fel i namnet, utan för att den första personen som barade det namnet inte var en karaktär som är värd att emulera. Vad detta betyder är att ingen människa någonsin vill knyta sig till något negativt.

Anden av Jezebel

Jezebelian Spirit, eller Jesebel's Spirit, berättar om ondska, avgudadyrkor, prostitution och alla typer av sexuella synder och perversioner, Uppenbarelseboken 2:20, Uppenbarelseboken 17. Denna ande kan manifesteras genom en man eller en kvinna, men den visar sig mestadels hos kvinnor. Om häxor plågar en människas liv eller om det finns en Jezebel-ande i någon människas liv, kommer en sådan individ att uppgå till ingenting. En sådan person kommer inte att kunna lämna upp till den fulla potential som Gud har avsatt för en sådan person. Precis som att kung Ahab bara satt på tronen och drottning Jezebel innehade myndigheten, så kommer det också att vara för alla vars liv plågas av en Jezebel. Den typen av person kommer att ha potentialer, en sådan person kommer att ha drömmar och ambitioner, men ingen av den kommer någonsin att ske.

Det värsta är att en sådan person kommer att vara långt ifrån Gud, precis som kung Saul och kungen Akab nu var från Gud. Akab var en hebreisk man; de tjänar Jehova; efter att han gifte sig med Jezebel började han dock betjäna Baal. Det finns ett behov av att alla släpper sig loss från trolldomskedjorna och besegger varje Andes Jezebel i våra liv.

Hur övervinner jag trolldom och Jesebel-andan?

Dessa krafter kan övervinnas genom böner. Bön är nyckeln till att förtrycka djävulen och förstöra alla trolldomskrafter och jezebel. När du är en bön som tror, ​​kan ingen häxa komma nära dig. Ditt liv kommer att eldas för Gud. Inga flygpinnar på en varm spis. Genom böner skapade vi övernaturliga krafter för att dämpa mörkrets krafter, när vi deltar i krigsböner mot trolldomskrafter, böjer sig alla ondskapskrafter framför oss.

Älskade, jag vet inte hur länge djävulen har plågat dig med trolldom, ikväll ska du frigöras i Jesus Kristus namn. Jag uppmuntrar dig att ta ditt bönsliv på allvar och du ska se att djävulen faller vid dina fötter. Vi har sammanställt en lista med böner mot Witchcraft och Jezebel, hitta böner nedan.

KORUM

 • Lord Jesus, jag tackar dig för att du gav oss ditt namn. Jag förstorar dig för kraften i ditt namn och blod, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, Skriften säger att vi har fått ett namn som är framför allt namn som, vid nämnandet av det namnet, varje knä måste böja sig och varje tunga ska erkänna att han är Gud. Jag binder alla andar i trolldom i mitt liv i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla krafter i demoniskt besittning, varje kraft som inte är helig och försöker dominera mitt liv; Jag förstör dem med lammets blod.
 • Herre, jag bryter ihop varje bock av trolldom i mitt liv, jag underkastar mig att lära den Helige Ande, jag ger mig själv till fullständig besittning av Guds outspädda ande i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag förstör alla grejer i Jezebel i mitt liv. Jag kommer emot varje människa i form av demoniska Jezebel; Jag förstör dem med lammets blod.
 • Fader Herre, jag tillkännager min frihet från helvete mörka krafter, jag fångar mörkrets styrkor i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag stöter på varje anda av förvirring i mitt liv; varje manifestation som vill framträda som Guds ande konsumeras av eld i Jesu namn. Fader Herre, jag ber att du kommer att leda mina tankar och förnuft, och att du tar över hela mitt varelse i Jesu namn.
 • Jag föreskriver min frihet från alla krafter i Jezebel som vill ta kontroll över mitt liv. Jag meddelar idag att mitt liv tillhör Jesus; därför är varje träd som min far inte planterade upphävd i Jesu namn.
 • Varje demonisk Jezebel som lovat att leda mig till förstörelse, jag förordnar hämnd av Gud på dem i Jesu namn.
 • Bibeln säger, Herrens röst är kraftfull, röstet är på vattnet, Herrens röst är fylld med majestätiska, Herre, jag ber att du kommer att tala ditt visdomsord i mitt liv idag. Jag kommer att frigöra mig från trolldomens territorium, där jag har hållits i fångenskap i Jesu namn.
 • För det har skrivits att han som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag bekänner min frihet från synd och misstag i Jesu namn. Jag bekänner min frihet från trolldom och trolldom i Jesu namn.
 • Jag fördömer mitt återupptagande till Kristus, från och med idag är jag inte längre ett rov för mörker, jag är inte längre en slav för Jezebel i Jesu namn.
 • Skriften säger för vi brottas inte mot kött och blod utan krafter och fyrstendigheter på mörka platser. Jag tar på mig Guds full rustning i Jesu namn. Jag tar på mig vapnet från mitt krigförande i Kristus Jesus och tar ner djävulens territorium under mitt liv i Jesu namn.

Amen.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här