Böner mot trolldom och Jezebel

8
30735

I dagens artikel ska vi delta i böner mot trolldom och Jezebel. craft är att använda mörka krafter för att utföra mirakel och visa underverk. Trollkarlshandlingen började inte bara; det har börjat sedan tidiga män i skrifterna. En av de anordningar som djävulen använder för att lura Guds folk är genom trolldom. Inte undra på att en person kan ha en ond ande och ändå utföra mirakel. Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor Det skulle erinras om från skrifterna att efter Samuels död blev kung Saul tom för andras ting; han kunde inte längre ta emot andliga budskap som när profeten Samuel levde. Det kom en tid som kung Saul behövde Guds visdom om hur han skulle gå till väga för den fortsatta striden med filistéerna. Vid den tiden hade kung Saul rådfrågat olika spåmän, profeter och spåmän, men ingen kunde ge ett snabbt svar på vad Saul ville. Och eftersom kung Saul var berövad Guds ande i sitt liv, var han också blind och döv för Gud. Sauls sista alternativ var att påkalla den döde profeten Samuels ande. Kung Saul träffade en häxa från Endor för att hjälpa honom att åkalla Samuels ande, bara för att få svar på hans mysterier. (Se 1 Samuelsboken 28:6-25). Detta var en redogörelse för trolldom och trolldom i skriften. Vad som är värt att veta är att häxkonst besätter människor på samma sätt som den Helige Andens kraft berusar människor. Och många gånger kan vissa människor inte ens se skillnaden mellan den ohelige Anden och sanningens verkliga Ande, som är den Helige Ande. Häxkonst innebär allt ont. Medan berättelsen om kung Saul och häxan från Endor verkade vara en perfekt representation av häxkonstens förmörkade aktiviteter, finns det en annan kvinna som liknades vara en häxa i skriften. Drottning Jezebel, hustru till kung Ahab, härskaren över norra Isreal, är ett perfekt exempel på ondska. Även om hon kanske inte besitter de demoniska krafterna som kunde känneteckna henne för att vara en häxa, gjorde hennes onda natur det dock tvingande för henne att bli kallad häxa. (Se 1 Kungaboken 16:1-33, 1 Kungaboken 19, 1 Kungaboken 21.) Samtidigt är Isebels verkliga betydelse kysk och fri från kanalförbindelser. Tyvärr är kvinnan Jezebel en perfekt kontrast till hennes namn. Hon var en listig, elak och fruktansvärd drottning av norra Isreal. Hon var mycket förrädisk, demoniskt besittande, en inbiten avgudadyrkare och korrupt individ. Jezebel var en förstörare, en tjuv, prostituerad, som om hon aldrig hade en bra sida. Hon var mycket fruktansvärd. Till och med profeten som kunde stå i kungens närvaro och förklarade att det inte skulle komma något regn i Isreal och himlen var förseglad i tre och ett halvt år av profetens ord. Elia kunde befalla den förtärande elden från himlen att förgöra Baals profeter, men när han såg Isebel tog han sig i hälarna, 1 Kungaboken 18. Detta förklarar det faktum att Isebel var mycket fruktad ännu mer än djävulen själv. Efter drottning Jezebel har ingen någonsin döpt sitt barn eller församling med namnet Jezebel. Detta beror inte på att det finns ett fel i namnet, utan för att den första personen som blottade det namnet inte var en karaktär som är värd att emulera. Vad detta betyder är att ingen människa någonsin vill fästa sig vid något negativt. Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Anden av Jezebel

Den Isebelska Anden, eller Isebels Ande, betecknar ondska, avgudadyrkan, prostitution och alla slags sexuella synder och perversioner, Uppenbarelseboken 2:20, Uppenbarelseboken 17. Denna Ande kan manifesteras genom en man eller en kvinna, men den manifesterar sig mest i kvinnor. Om häxor plågar en mans liv eller om det finns en Isebels Ande i någon människas liv, kommer en sådan individ inte att vara någonting. En sådan person kommer inte att kunna lämna upp till den fulla potential som Gud har avsett för en sådan person. Precis som kung Ahab precis satt på tronen och drottning Isebel hade myndigheten, så kommer det också att vara för alla vars liv plågas av en Isebel. Den typen av person kommer att ha potentialer, en sådan individ kommer att ha drömmar och ambitioner, men inget av det kommer någonsin att förverkligas. Det värsta är att en sådan person kommer att vara långt ifrån Gud, precis som kung Saul och kung Ahab nu var från Gud. Ahab var en hebreisk man; de tjänar Jehova; men efter att han gift sig med Isebel började han tjäna Baal. Det finns ett behov för alla att bryta sig loss från häxkonstens bojor och besegra alla Jezebels andar i våra liv.

Hur övervinner jag trolldom och Jesebel-andan?

Dessa krafter kan övervinnas genom böner. Bön är nyckeln till att förtrycka djävulen och förstöra alla häxkonster och jezebels krafter. När du är en bön troende kan ingen häxa komma nära dig. Ditt liv kommer att brinna för Gud. Inga flugor sitter på en varm spis. Genom böner skapade vi övernaturliga krafter för att kuva mörkrets krafter, när vi engagerar oss i krigsböner mot häxkonstmakter böjer sig alla ondskas krafter inför oss. Älskade, jag vet inte hur länge djävulen har plågat dig med trolldom, ikväll ska du befrias i Jesu Kristi namn. Jag uppmuntrar dig att ta ditt böneliv på allvar och du ska se djävulen falla för dina fötter. Vi har sammanställt en lista över böner mot häxkonst och Isebel, se böner nedan. Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

KORUM

 • Lord Jesus, jag tackar dig för att du gav oss ditt namn. Jag förstorar dig för kraften i ditt namn och blod, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, skriftstället säger att vi har fått ett namn som är framför alla namn att vid nämnandet av det namnet måste varje knä böja sig och varje tunga ska erkänna att han är Gud. Jag binder varje anda av häxkonst i mitt liv i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla krafter i demoniskt besittning, varje kraft som inte är helig och försöker dominera mitt liv; Jag förstör dem med lammets blod.
 • Herre, jag bryter ihop varje bock av trolldom i mitt liv, jag underkastar mig att lära den Helige Ande, jag ger mig själv till fullständig besittning av Guds outspädda ande i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag förstör alla grejer i Jezebel i mitt liv. Jag kommer emot varje människa i form av demoniska Jezebel; Jag förstör dem med lammets blod.
 • Fader Herre, jag tillkännager min frihet från helvete mörka krafter, jag fångar mörkrets styrkor i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag stöter på varje anda av förvirring i mitt liv; varje manifestation som vill framträda som Guds ande konsumeras av eld i Jesu namn. Fader Herre, jag ber att du kommer att leda mina tankar och förnuft, och att du tar över hela mitt varelse i Jesu namn.
 • Jag föreskriver min frihet från alla krafter i Jezebel som vill ta kontroll över mitt liv. Jag meddelar idag att mitt liv tillhör Jesus; därför är varje träd som min far inte planterade upphävd i Jesu namn.
 • Varje demonisk Jezebel som lovat att leda mig till förstörelse, jag förordnar hämnd av Gud på dem i Jesu namn.
 • Bibeln säger, Herrens röst är kraftfull, röstet är på vattnet, Herrens röst är fylld med majestätiska, Herre, jag ber att du kommer att tala ditt visdomsord i mitt liv idag. Jag kommer att frigöra mig från trolldomens territorium, där jag har hållits i fångenskap i Jesu namn.
 • För det har skrivits att han som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag bekänner min frihet från synd och misstag i Jesu namn. Jag bekänner min frihet från trolldom och trolldom i Jesu namn.
 • Jag bekräftar min återhängivenhet till Kristus, från och med idag är jag inte längre ett offer för mörkret, jag är inte längre en slav till Isebel i Jesu namn.
 • Skriften säger för vi brottas inte mot kött och blod utan krafter och fyrstendigheter på mörka platser. Jag tar på mig Guds full rustning i Jesu namn. Jag tar på mig vapnet från mitt krigförande i Kristus Jesus och tar ner djävulens territorium under mitt liv i Jesu namn.

Amen. https://youtu.be/ajRZg7DsUG0 Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

8 KOMMENTARER

 1. Dejad de decir que la brujería es mala, es una creencia igual de válida que la vuestra, además que a Jezabel la poneís como una mujer manipuladora y malvada cuando simplemente era una reina que no seguía la religión de Israel ... No hace falta que “rezeís contra la brujería ”. Las personas que siguen esa práctica no son malas y no tienen nada e contra vuestra, vive y deja vivir, estaís super desinformados sobre esta práctica ... Informaros antes de hablar.

  • Con el debido respeto que nos merecemos todos, creo que quien tiene que informarse es usted. Tome la palabra de Dios y lea y verá que la brujería está en contra de la frivillad de Dios porque son obras del diablo y el que hace las obras del diablo está en contra del dador de la vida y de nuestra salvación que es Jehová Todopoderoso, Supremo y Soberano Dios

 2. Благодаря много, наистина успявам реално да се изцеля чрез тези молитви, много са силни и от дълго време дяволи се навъртат около мен, а вашите молитви ме спасяват, Вие сте един Ангел, а може би Архангел с голяма сила и съм благодарна на Господ, че има пратеници от Господ като Вас, Вие спасявате измъчените and тези които искат спасение.

  :*

 3. Trolldom användes mot mig som jag aldrig vet att min exwife och familj var i trolldom. Vid ett tillfälle sa hon från passet att folk tror att hennes mamma och hon var en häxa. Har aldrig tagit henne på allvar och har avbrutit band med sin familj.

 4. En stor bön så klart! Tack så mycket. Bara en liten fråga… ordet nedan – fördöma nedan betyder att förkasta – vi vill inte förkasta Kristus. Ordet bör uppdateras för att säga - bekräfta - vilket betyder acceptera. Vara välsignad. JC, Toronto, Kanada 🙂

  Jag fördömer min återinvigelse till Kristus, från och med idag är jag inte längre ett byte för mörkret, jag är inte längre en slav för Isebel i Jesu namn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.