Böner mot drömföroreningar

1
682
Böner mot drömföroreningar

Idag kommer vi att utforska krafter som förorenar drömmen om en man och ber mot sådan drömföroreningar. För det första måste vi veta att dröm inte är den händelseförlopp som man ser i sömnen, men det är de mål och ambitioner som väntar på manifestation.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Ingen människa blir stor av misstag, Gud har avsiktat det och en sådan person måste ha sett någon slags uppenbarelse av hur stor han kommer att bli. Gud har en stor plan för var och en av oss, dock har djävulen också sina egna planer.

Även om du kommer att se någon som klarar sig bra i ett skede i livet men ändrar plötsligt. Jag vet säkert att vi alla måste ha upplevt något sådant. En student som har gjort det så bra inom akademiker och människor ser redan honom vara den mest framgångsrika bland sina kamrater men plötsligt utvecklar ett avvikande beteende och börjar utgöra olägenhet i samhället.

Har du inte sett ett barn med stora framtidsutsikter, och när han / hon blir frågad vad de vill bli i den närmaste framtiden, avslöjar deras svar att de har en bra plan för framtiden. Men inom ett ögonblick kommer barnet eller personen bara att bli en social olycka. Det här är demoner som förorenar drömmen om en man.

Det som är värt att veta är att djävulen aldrig utmanar någon som är en icke-enhet, djävulen har inga affärer med någon man som inte uppgår till någonting. Djävulen har bara problem med människor med stora utsikter, människor vars drömmar och ambitioner är tillräckligt stora för att påverka hela världen positivt.

Ett av sådana liknande fall i Bibeln är Joseph, son till Jakob. Joseph var en drömmare, Gud har visat honom hur stor han kommer att bli genom sin dröm. Han delade drömmen med sin familj och striden uppstod mot honom bland sina syskon. Djävulen visste ganska väl att Gud förberedde Joseph för att bli en befriare för folket i Egypten och Isreal i närmaste framtid, djävulen visste att Josefs dröm betydde att han skulle bli stor och mycket framgångsrik, så djävulen fick flytt till att förorena Josephs dröm .

När djävulen vill förorena drömmen om en man, kommer han att använda kända människor för att försöka dra dig ner. För Joseph använde djävulen sina syskon för att försöka uppnå sitt mål genom att äga dem för att sälja Joseph till slaveri.

En liknande sak hände med Kristus Jesus, djävulen visste att efter människans fall i XNUMX Mosebok var Gud inte så nöjd med människans nya tillstånd. Han visste att det var Guds dröm att människan en dag kommer att återupprättas till den härlighetens rike som Gud har gjort för människan. Så när Kristus Jesus kom visste djävulen att detta var ett sätt för Gud att aktualisera sina drömmar så han flyttade för att få Jesus dödad när han fortfarande var ett barn.

På samma sätt som våra kristna har vi alla drömmar och ambitioner om vårt liv och framtid, men det verkar som om vi har glömt att drömmen eller drömmen har avtagit. Många människor har tappat Guds syfte för sina liv helt enkelt för att djävulen förorenade sina drömmar. Lite undra, en forskare sa att det rikaste landet på jorden är kyrkogården eftersom hundratals miljoner människor dör utan att uppfylla Guds syfte med sina liv.

När du känner att du upplever slapphet i att förfölja den drömmen, måste du vara andligt vaken för att känna att djävulen är på jobbet. Vi har sammanställt en lista med böner som du bör säga mot drömföroreningar.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

BÖN

 • Fader Herre, jag tackar dig för den nåd som kallade mig av många att åta åt mina händer denna stora uppgift, Herre jag säger att låta dig namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag går emot alla krafter och fyrstendigheter som kanske vill hindra mig från att fullfölja min uppgift och ditt syfte för mitt liv. Jag förstör sådana krafter i Jesu namn.
 • Herre Gud, Bibeln säger att de rättfärdiga förväntningarna inte ska förkortas. Herre, var och en av mina förväntningar, önskningar och drömmar kommer att få kraft att synas i Jesu namn.
 • Herre, jag förstör eld med makt som vill förorena min dröm med nonsens, alla krafter som vill få mig att tappa fokus på min dröm, jag förstör sådana krafter i Jesu namn.
 • Herre står upp och låt er fiender spridda, alla krafter och fyrstendigheter som kanske vill förorena mina drömmar och ambitioner, jag förstör dem genom den allsmäktiga elden i Gud, i Jesu namn.
 • Herre, säger att jag är för tecken och underverk, Herre jag vägrar att vara ett förlöjligande i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag förstår att det inte tjänar något för en man att misslyckas med syftet med hans existens, jag ber att du hjälper mig att uppnå alla mina drömmar som du har tagit del av i mitt liv i Jesu namn.
 • Varje kraft, demon eller plan som kanske vill förorena mitt sinne för att uppnå mina mål i livet, jag kommer mot dem med lammets blod i Jesu namn.
 • Skriften säger förklara en sak och det ska fastställas, jag får kraften att manifestera mina drömmar i Jesu namn.
 • Jag får den andliga nåd att börja arbeta på kontoret som med rätt tillhör mig i Jesu namn.
 • Jag får makt över varje kraft som orsakar en försening i framgångstiden, jag får min herraväld över varje ande som förlänger framgångstiden i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag vägrar att uppleva svaghet, jag får nåd att inte slumra förrän mina drömmar och ambitioner har uppfyllts i Jesu namn.

Amen

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

1 KOMMENTAR

 1. Jag har precis bett böner mot drömföroreningar i hopp om en förändring i mitt liv. Önskad om att det finns comtaminators men efter denna bön och sådan för att fortsätta, kommer jag att förbli över. Tack vare Guds man.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här