KRAFTIGA BÅNAR FÖR OSAVSADE KVINER

1
3479
KRAFTIGA BÅNAR FÖR OSAVSADE KVINER

Idag ska vi delta i kraftfulla böner för icke-räddade fruar. Att vara i ett äktenskap där din fru inte delar samma tro på Kristus med dig kan vara en mycket tuff upplevelse. Om ditt sätt att leva ditt liv är baserat på principerna för din tro på Kristus kommer det att vara ett problem eftersom du inte kan dela det med din fru kan ibland försöka. Dessutom kommer din kärlek till din fru att betyda att du är orolig för hennes andliga välbefinnande. En av de största kärlekshandlingarna du kan visa för någon är att be för dem, och en av de mest kraftfulla saker du kan göra för ditt äktenskap är att be regelbundet för din fru.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Det är du som älskar din fru mer än någon annan i världen och vem gör det om du inte ber för dem? Du måste komma ihåg att det att be för din osparade hustru utan att hänvisa till Guds ord inte är mer effektivt än önsketänkande. För att be effektivt måste du be med Guds ord. Guds löften är din garanti för besvarade böner. Var inte slumpmässig i din inställning till bön. Och kom ihåg att Gud inte är beroende av dig för att föra din osparade hustru till frälsning. Han är ganska kapabel att orkestrera det själv. Vad han verkligen behöver för dig är att föra saken till honom och fortsätta med förbön.

Oavsett hur svår din osparade frus hjärta är, har Gud en formel för att mjuka upp den, så tappa inte hoppet, även om det tar längre tid än du skulle ha velat. Basera därför dina böner på specifika löften från Guds ord och se hans vilja utvecklas i din fru. Nedan finns en guide om hur du ber för din osparade hustru med relevanta skrifter.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

böner

 1. Herre, jag tackar dig för att du alltid hör och svarar på bönen som ställs i tro och genom din vilja.
 2. Lord Jesus, jag lyfter min fru till dig nu, medveten om att hon inte har accepterat dig som sin Frälsare, och att vi avviker från varandra, eftersom hela vårt livssyn har blivit så mycket annorlunda.
 3. Herre, du är full av barmhärtighet och godhet, och jag ber att du Herre i din barmhärtighet skulle förändra min frus hjärta så att hon utvecklar en djup önskan att känna dig, att lita på dig och följa dig resten av hennes liv
 4. Herre, varje gång jag tittar på min fru och hur rebell hon är, gör det mig ledsen för dig att känna, jag vet att du älskar henne, och jag ber dig Herre att ta över hennes liv för dig själv och låta henne bli underlagt Din vilja ensam i Jesus namn.
 5. Lord Jesus, jag har försökt allt jag kan för att vinna min fru åt dig, men det gick inte. Jag ber dig, Herre, att du skickar någon att hans eller hennes tro kommer att påverka henne och låta henne förändras för att alltid tjäna dig i Jesu namn.
 6. O Herre, jag ber om att ge mig visdom och låta din ande leda mig i hela mitt uppförande så att jag inte får bete mig på ett sätt som kommer att förhärda min hustrus hjärta när du tar emot dig i hennes liv
 7. Du, Gud, är en sköld runt oss. Du skyddar oss från fienden som försöker förstöra, och du kommer inte att låta oss skämmas. Din arm är mäktig och ditt ord är kraftfullt (Psalm 3: 3, 12: 7, 25:20; Exodus 15: 9; Luke 1:51; Hebreerbrevet 1: 3). Jag ber Herre att du skyddar henne från pestfuglarna och varje fiendens attack i Jesus namn
 8. Jag ber Herren att du hjälper min fru att växa hennes kärlek till dig. Måste hon alltmer vara förundrad över din kraft, skönhet och nåd. Må hon veta mer varje dag om djup och bredd på din kärlek och svara med sin egen kärlek i Jesu namn (Psalm 27: 4; Efesierbrevet 3:18).
 9. Herre, får din kloka och kännande ande vila på min fru. Var hennes rådgivare. Må hon glädja dig och följa dina kommandon. (Jesaja 11: 2-3)
 10. Gud, du kommer att uppfylla syftet i vart och ett av våra liv. Din kärlek varar evigt. Lämna inte dina handers verk. Lämna inte henne. Dra henne alltid till dig (Psalm 138: 8).
 11. Jag ber att du, Herre, ska förse henne med förmågan att hitta och uppfylla ditt syfte för hennes liv innan det är för sent.
 12. Herre, jag ber att du tar henne in i en levande, vital, intim, överväldigande relation med dig. Öppna hennes ögon så att hon kan se vackra saker i din lag i Jesus namn (Psalm 119: 18).
 13. Dina händer gjorde min fru och bildade henne; Herre jag ber dig att ge henne förståelse för att lära dig dina kommandon alltid i Jesu namn (Psalm 119: 73)
 14. Herre tack välsigna min fru, ditt ord säger att din vänlighet leder till omvändelse. Låt henne inte fortsätta att förvara sig vrede för sig själv (Rom 2: 4-6).
 15. Herre ger min fru en enkelhet av hjärta och handling så att hon alltid kommer att frukta dig för hennes bästa och våra barns bästa. (Jeremia 32:39)
 16. Lord lär henne och lär henne hur hon ska gå. Råd henne Herre och vaka alltid över henne för att din ofarliga kärlek omger den som litar på dig. (Psalm 32: 8, 10)
 17. Herre hjälper henne att ödmjuka sig under din mäktiga hand, så att du kan lyfta henne i rätt tid (1 Peter 5: 6).
 18. Jag ber en häck av törnen runt min fru att de med ont inflytande kommer att förlora intresset och lämna henne i fred (Hosea 2: 6).
 19. Jag ber att du skulle använda mig för att vara ett exempel för min fru, Lord. Ge mig visdom att veta hur jag ska svara på något av hennes negativitet.
 20. Herre ge mig Kristi sinne jag ber, så att jag kan svara i ande och kärlek, i enlighet med din vilja. Herre, jag ber att min fru en dag kommer att räddas. I Jesu namn. Amen

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här