Kraftfulla böner för enhet i familjen

5
1010
Kraftfulla böner för enhet i familjen

Familj är strukturerad på principen om enhet, och enhet kan födas en familj. Oavsett om människor är släkt med blod eller äktenskap, kan de bli familj när det finns en enhet av syftet. Rimligen blir kraftfull bön för enhet i familjen en av de viktigaste bönerna att säga för familjen. En familj är en viktig enhet i Guds ögon. Så mycket som familjen kan betraktas som en social institution kan den också ses som en andlig enhet.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

När ett barn föds in i denna värld, har de ingen religion, inget språk, identitet eller tro. Det är familjens enda uppgift att uppfostra barnet. Familjen ger barnet identitet, religion, hjälper dem att skapa en tro och ger dem ett språk.

Utifrån detta är det därför viktigt att familjen är Förenade för att uppnå alla dessa funktioner som samhället och Gud vill att de ska utföra. När det inte finns någon enhet i familjen, finns det inget sätt att det inte påverkar uppfostran av varje barn som födas in i den familjen.

Det finns inget lika uppfyllande som en familj som står tillsammans i enhet. Fördelarna med denna stora gärning kan inte betonas över. Kom ihåg att Bibeln säger att en kommer att dra tusen och två kommer att dra tio tusen. Detta fastställde det faktum att familjer skulle uppnå mer när de är förenade. Två kan dock inte arbeta tillsammans såvida de inte håller med. Vad detta betyder är att framgången eller misslyckandet för någon familj kommer att baseras på den enhet som finns den familjen eller bristen på den.

Otroligt nog, när familjer håller handen och ber tillsammans, stavar det en stor undergång på mörkeriket. Gud respekterar en enhet i syfte, djävulen vet också detta, och det är därför det första han försöker stjäla från en familj är andens anda.

Även i Kristi kropp, när varje fack är uppdelat i fragment, kommer djävulen inte vara för långt att slå.

Joshua-boken, kapitel 24 - 15 Och om det verkar ondt för dig att tjäna Herren, välj nu i dag vem du ska tjäna, vare sig de gudar som dina fäder tjänade som var på andra sidan floden eller gudarna av amoriterna, i vars land du bor. Men jag och mitt hus kommer att tjäna Herren. Det enda skälet till att Joshua på auktoritativt sätt kan säga detta var för att det finns en enhet med syftet i hans familj.

Enheten i Josvas familj gjorde det lätt för honom att berätta för de äldste i Isreal att de kan gå vidare och välja en annan Gud för sig själva om de ser ondska i att tjäna Herren. Men för honom och hans familj skulle de tjäna Herren.

Låt inte djävulen ta bort en av de största tillgångarna som Gud har gett till din familj. Du måste göra allt för att skydda enheten som finns i din familj. Vi har sammanställt en lista över kraftfulla böner för enhet i familjen för att hjälpa din familj att förbli enad.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KORUM

 • Fader Herre, jag ber till dig i dag angående min familj. Jag ber att du kommer att lära oss att vara förenade i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla krafter och planer som kanske vill skapa en skillnad i vår mitt; Jag förstör sådana krafter i Jesu namn.
 • Jag ber herre att du kommer att få oss att ha en enhet av syftet, att du kommer att göra visionen klar för var och en av oss, så att vi kan enhetligt driva av den i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber för din outspädda kärlek, lär oss hur vi kan älska oss själva i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du kommer att blockera varje tillgång som djävulen skapar för att orsaka tvist i min familj. Jag ber att du kommer att förhindra det i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att du kommer att ge oss all ande att tolerera oss själva. Jag vet att vi är olika människor trots att vi är familj, men jag ber att ni ger oss nåd att kunna tolerera varandra i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber dig att ge oss privilegiet och nåd att förlåta oss själva när vi korsar varandra i Jesu namn.
 • Lord Jesus, genom din barmhärtighet ber jag att du kommer att lära oss tyst när vi är arga, att du kommer att ge oss ytring när vi är rasande.
 • Herre Gud, Skriften säger att ett hus delat mot sig själv inte kommer att stå. Jag stöter på varje delningskraft i vår familj med lammets blod
 • Fader Herre, Bibeln säger hur bra och trevligt det är för bröder att arbeta i enhet. Jag ber dig att hjälpa oss att fortsätta arbeta i enhet i Jesu namn.
 • Herre Gud, vi vill inte misslycka vårt syfte som familj, hjälpa oss att stå och leva i kärlek för alltid i Jesu namn.
 • Lammets blod förstör Fader Lord, oavsett vad fienden planerar att använda som ett instrument för att skapa fiendskap i vår familj.
 • Skriften säger att mina barn och jag är för tecken och underverk, jag förstör all makt som kanske vill använda mina barn för att orsaka oenighet i min familj, jag förstör sådan kraft i Jesu namn.
 • Fader, vi vill inte bara vara förenade, vi vill också bli blinda av kärlek så stark, vi vill vara förenade i gudomlighet, hjälpa oss att uppnå detta i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag ber att du kommer att fixa alla trasiga hjärtan i mitt hem. Jag ber att du genom din barmhärtighet ska läka varje känslomässig skada i min familj, jag ber att du kommer att återställa den första kärleken som våra hjärtan har i Jesu namn.
 • Jag stöter på varje anda av ondska, avund, avundsjuka och bitterhet som kanske vill bo i hjärtat av mina familjemedlemmar. Jag ber att du kommer att förstöra det i Jesu namn.
 • Jag ber att du ger alla förlorade i min familj nåd att hitta dig, hjälpa dem att återupptäcka sin plats i dig i Jesu namn.
 • Jag ber Lord Jesus att du kommer att göra våra avkommor till en välsignelse för andra överallt där de befinner sig. Hjälp dem att alltid vara en bra ambassadör för Kristi familj i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att du välsignar varje medlem av min familj med ett hjärta som ständigt törstar efter dig i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

annonser

5 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här