BÖNDER FÖR FÖRMATERIK-RÄTTNING

1
31330
BÖNDER FÖR FÖRMATERIK-RÄTTNING

En mor-dotter-relation är avgörande eftersom en mamma från födseln tar på sig ansvaret att ta hand, laga mat och i allmänhet ta hand om sin dotter till kvinno. Den enkla definitionen av en mamma är en som kan visa ovillkorlig kärlek, ge sitt fulla stöd eller vara vårdgivare och i sin tur hjälpa sin dotter att utvecklas och utvecklas under hela sitt liv till kvinnlighet. En mor-dotter-relation är väsentlig enligt Guds ord eftersom en mamma hjälper deras dotter att gå i sanningen. ”Jag har ingen större glädje än detta att höra om mina barn som vandrar i sanningen” (3 Johannes 1: 4).

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

En mors bön är därför att tala ord med visdom och vänlighet över sina döttrar (Ordspråken 31:26). Att be över din dotter får dem att hedra och respektera dig som deras mor. Barn beordras att hedra sina föräldrar / vårdnadshavare så att de kan leva för att se långa dagar (5 Mosebok 16:XNUMX). Att kunna förstå syftet med en mammas bön för sin dotter gör det möjligt för dig att be kontinuerligt och effektivt på din kristna vandring.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

En mammas bön för sin dotter hjälper för att barn alltid attackeras av världsliga nöjen, fienden och köttet. Därför bör du vara medveten om att din dotter är attackerad och uppmuntra till ständig bön. En mammas bön för sin dotter hjälper för att ingen kan be för din dotter som du kan. Det beror på att du känner din dotter intimt, och en mamma kan urskilja deras svagheter, kämpar och gör ont. Att veta varför du ska be för dina barn, och även vikten av en mor-dotter-relation gör att du också kan utveckla en djupare relation med Gud. Att be för dina barn och din familj kommer alltid att hjälpa dig att uppnå en högre nivå av självdisciplin när du ber för andra, även om de inte är familj. Men moder-dotterförhållandet kan bli ohälsosamt, särskilt när dottern når pubertetsåldern.


För ohälsosamma moder-dotterförhållanden tror jag att du bör hitta tid att sitta och bara kommunicera med din dotter innan du hanterar dessa problem och försöka se livet igen ur hennes synvinkel, så att du kan komma igenom henne. Många mödrar är så hårda på sina döttrar, och dessa hårdhet tar dem längre bort från sina döttrar. Det är bara en korrigering som är född av kärlek som kan komma till hjärtat. Min bön för varje mamma som läser den här artikeln är att du får Guds visdom för att hantera dina döttrar i Jesus Kristus namn. Nedan följer dock en kraftfull bön för dig om du har en ansträngd mor-dotter-relation.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KORUM

 1. Far, jag välsignar ditt namn. Tack för min underbara dotter. Jag ber att du alltid skulle gå med henne. Må hennes ögon alltid dras till sakerna i ditt rike. Bevaka hennes hjärta, o Gud, att hon inte skulle följa det till distraktion.
 2. Kära Gud, du vet allt och kan göra allt. Jag ber Herre att du ger jag och min dotter ett förlåtande hjärta.
 3. Jag ber Herren att du förnyar din ande inom oss och skapar i oss ett nytt hjärta som lätt förlåter.
 4. Kära Jesus, hjälp min dotter, och jag vet att vi alla är födda som syndare och separerade från Gud på grund av våra onda hjärtan. Men i en tidig ålder, hjälpa min dotter att förstå det livsförändrande konceptet, så att hon inte behöver leva som syndare under den fördömelsen.
 5. Du är kärlekens Gud. Jag ber att ni lägger ovillkorlig kärlek mellan min dotter och mig så att vi kan älska varandra djupt
 6. Herre, jag ber att du ger mig visdom att kunna stödja och vägleda min dotter på ditt sätt.
 7. Kära Gud, jag ber att ditt ord ska verkligen döljas i hennes hjärta. Låt det vara en lampa för hennes fötter och ett ljus på hennes väg. Må hon leva efter varje bekännelse som kommer från hennes mun. Låt ditt ord aldrig avvika från hennes läppar. Vägleda henne att leva i din vilja. Hon kommer inte att bo i synd! I Jesu namn. 1 Kor 15:33
 8. Kära Herre, du är fredens prins, låt din ande återställa ordningen till det ansträngda förhållandet mellan min dotter och mig.
 9. Lär min dotter att hon har möjlighet att acceptera en ny, vacker identitet som kallas bra, inte på grund av vad hon har gjort, utan för att hon är säker i vem du säger att hon är skattad, förtjusande, känd och skyddad.
 10. Kära Gud, jag ber att ni läker det skada vi har orsakat varandra och återför kärleken a moroch dotter borde känna för varandra.
 11. Herre, jag kommer framför dig och ber om förlåtelse och läkning i min relation med min dotter. Herre, snälla läka våra hjärtan och hjälpa oss att förstå istället för att slåss och argumentera. Hjälp oss att älska varandra och följa den väg du har lagt framför oss.
 12. Gud, jag ber att du snälla tar min dotter tillbaka till mig. Snälla, låt vår relation läka och bli hel igen. Sluta detta trasiga förhållande och gör en ny början så att det finns fred och kärlek mellan oss.
 13. Lord, ta bort skada från oss båda och låt min dotter vill ha mig som sin mor igen. Vänligen ta henne tillbaka och få min familj att återställas starkare och hel igen.
 14. Herre, jag ber genom din ande, låt våra trasiga hjärtan läka och ta bort hennes ilska för mig och problemen i hennes sinne i Jesus namn
 15. Herre, jag ber, min dotter finner tröst i din förmåga, Gud, jag ber dig att räcka ut till henne, hålla henne och rädda henne (2 Samuel 22: 17-18).
 16. Herre, jag ber dig låta henne hitta förtroende för dig, även när svåra tider kommer, och hon inte vet vad hon ska göra, hjälp henne att hålla ögonen riktade mot dig (2 Krönikeboken 20:12).
 17. Kära Gud, jag ber dig om att låta min dotter hålla sig under kontroll och inte ge fullt utluft till människor och situationer som gör henne ilska (Ordspråksboken 29:11). Låt henne gå i säkerheten för ditt tilldelade värde till henne i Jesus Namn.
 18. Herre, jag ber för ditt andliga, fysiska och känslomässiga försvar över min dotter. Hjälp henne att veta att du är hennes fristad och styrka i svåra tider.
 19. O Herre, skydda hennes sinne från onda samtal och ge henne andan av bedömning. Fader, hjälp henne att höra din röst tydligt och att hon inte kommer att höra bara sanning.
 20. Herre hjälper henne att inse att säkerheten bara kan hittas hos dig och ingen annan. Så, tack Fader för din kärlek, styrka och skydd över min dotter i Jesu namn. Amen.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelFörbönsböner för par i problem
nästa artikelKraftfulla böner för enhet i familjen
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.