Krigsförbön mot kyrkans attacker

0
3761
Krigsförbön mot kyrkans attacker

Matteus 16:18 King James Version (KJV)

18 Och jag säger också till dig, att du är Peter, och på denna sten ska jag bygga min kyrka; och helvedes grindar ska inte råda emot det.

I dagens artikel kommer vi att delta i krigsböner mot kyrkans attacker. Jag är säker på att du måste undra varför den här typen av bön. Som finns det något liknande ett angrepp mot Guds kyrka? Det är sant att vissa attacker inleds mot kyrkan. Ofta kommer dessa attacker från mörkeriket att föra krig mot kyrkan. Samtidigt är varje krig mot kyrkan ett krig mot Jesus Kristus.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Intressant nog avskyr djävulen samlingen av bröderna helt enkelt för att när de troende håller händerna samman i enhetens syfte under bön, kommer Gud att höra bönen och ge ett svar. Det är därför det första som djävulen syftar till att attackera är kyrkans fred. En annan sak som är viktig att veta är att kyrkan inte är den fysiska byggnaden eller strukturen, utan folket är kyrkan.

Efter att ha vetat att det inte finns några resultat att det finns attacker som inleds mot kyrkan är det därför relevant att vi ber till Gud att befria kyrkan och rädda den från den förstörda, som är djävulen.

Djävulen kommer inte ner för att attackera kyrkan många gånger, och män är hans drivkraft mot kyrkan. Detta är anledningen till att religion och kyrkoledare alltid måste sträva efter att be för kyrkan att inte bli offer för djävulens attack mot kyrkan. När en attack inleds mot kyrkan är det inte för oss att fly som troende.

Även om vi kanske inte har en militär uniform, så se till att vi är Kristi soldater och hans själv har ordinerat oss att vänta och vara vaktmästare för hans kyrka. Jesus sade på denna klippa: Jag kommer att bygga min kyrka, och helvetets port ska sejla över den. Så när problem uppstår mot kyrkan, måste vi veta att Kristus redan har erövrat allt; det förväntas bara att vi börjar leva i det medvetandet.

Samtidigt en annan vinkel till detta krigsbön är kyrkans attack mot människor. Var inte förvirrad; håll bara fokus. Kyrkan i sig är en samling människor, och det skulle intressera dig att veta att lika mycket som djävulen angriper kyrkan, så attackerar också kyrkan människor. Detta är de heligas strid, inte alla människor som kallar Guds namn känner verkligen Gud. Många av dem är bara låtsas, och de är bara en perfekt kontrast till deras verkliga identitet.

Dessa människor kommer att samlas i Herrens namn; emellertid känner Gud dem inte. De kommer att starta både fysiska och andliga attacker på alla som försöker stå i deras väg. De är mörker som försöker döda ljuset från människor som verkligen känner Gud och tjänar honom rätt. Det är viktigt att vi vet dessa saker innan vi går in i andliga krigsböner mot kyrkans attacker. Vi har sammanställt en lista över krigsböner mot kyrkans attacker.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

Krigsförbön mot kyrkans attacker

 • Fader i himlen, jag ber till dig i dag att du kommer att uppstå i din kraft och förstöra varje attack som utförs på Kristi kyrka och kropp i Jesu namn.
 • Fader i himlen, ditt ord säger säkert att de kommer att samlas, men för vår skull kommer de att falla. Herre, vi motverkar varje attack som fienden planerar för kyrkan, och vi upphäver dem genom makten i Jesu namn.
 • Jag förordnar Guds eld vid varje sammankomst som inte vill att kyrkan ska lyckas med det syftet på jorden, jag förstör dem med eld i Jesu namn.
 • Lord Jesus, ditt syfte för kyrkan kommer inte att uppfyllas om striden skulle övervinna kyrkan, vi förstör varje pil som skjuts på kyrkan och vi förstör den i Jesu namn.
 • Vi kommer emot alla demoniska och onda sammankomster mot kyrkan, och vi ber att Gud, den Allsmäktiges eld, börjar konsumera fienden i Jesu namn.
 • Fader, vi ber om att ditt kyrka och råd endast ska stå om kyrkan. Lammets blod förstör varje fiendes schema och plan för att få kyrkan att misslyckas.
 • Lord Jesus, vi är kyrkan, den fysiska byggnaden är bara en plats för bostad, men kyrkan är vi folket. Vi förstör alla ondskapsattacker över våra liv i Jesu namn.
 • Jehova, syftet med kyrkan är att bygga människor att ha en konsekvent koinonia med dig. Om kyrkan skulle misslyckas kommer syftet med dess etablering att besegras. Vi ber att du stärker kyrkan i Jesu namn.
 • Fader, till din andra ankomst, ge kyrkan styrkan att motstå varje attack av djävulen som lanseras på den i Jesu namn.
 • Fader, vi ber om andlig styrka så att vi snabbt kan identifiera fiendens gimmicks som kan få kyrkan att falla i Jesu namn.
 • Syftet med din kyrka är att befria människor från andligt mörker, alla krafter eller planer som vill hindra kyrkan bör blinds i Jesu namn.
 • Fader i himlen, jag kommer inför dig i dag på grund av de ständiga attackerna av falska profeter demoniska heliga som inte låter vila. Jag ber att du ska ge mig seger över dem i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att du kommer att uppstå i din vrede och göra rättvisa för varje sammankomst av människor som bedrar människor med ditt namn. Jag ber att du ska resa upp och förstöra varje grupp människor som låtsades vara i ditt namn.
 • Herre, skriften säger att inget vapenmode mot mig ska blomstra. Jag kommer emot varje attack av den onda kyrkan mot mitt liv och min familj i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber om andlig kraft och förnuft som kommer att ge mig triumf över alla deras attacker i Jesu namn.
 • Jag förordnar Gud, den Allsmäktiges eld, vid varje folkmöte som syftar till att skada mig eller orsaka sorg för mig, låt den oförsvagliga elden från Guds tron ​​börja konsumera dem just nu i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du kommer att stå upp och ge mig frihet. Jag ber att du ska resa upp och göra rättvisa åt varje satanisk sammankomst som vill skada mig i Jesu namn.
 • Guden som svarar med eld, jag uppmanar dig i dag över mina fiender. Jag ber att du kommer att konsumera dem genom din eld i Jesu namn.
 • Varje man och kvinna som tillhör Satan-kyrkan och planerar mitt fall, jag befaller Guds vrede över dem i Jesu namn.
 • För det har skrivits, varje tunga som reser sig mot mig i dom ska fördömas, jag fördömer fördömande av varje man och kvinna som är emot mig, alla som vill inleda en attack mot, låt dem fördömas i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

 

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här