Kraftfulla böner för skydd på jobbet

5
34864
Kraftfulla böner för skydd på jobbet

Psalm 32: 7: Du är mitt gömställe; du ska bevara mig från problem; Du ska omfatta mig med befrielsånger. Selah

Vi kommer att lyfta fram några av de kraftfulla bönerna för skydd på jobbet, och vi ber att Gud lyssnar på våra röster och ger ett svar på våra böner. Har du hört talas om arbetsrisker? Arbetsrisker är de typer av faror som arbetstagare stöter på på arbetsplatsen. Till exempel har det sänds och publicerats att ganska många hälso- och sjukvårdspersonal har tappat livet medan de försökte rädda andra från romanen Covid-19. Detta är ett perfekt exempel på arbetsrisker.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

I vår arbetsplats står vi ofta inför massor av farliga möten som är livshotande, medan det är vår pliktlinje, och vi kan inte undvika det. Vi måste utföra vår plikt noggrant och därför är det inte ett alternativ för oss att undvika arbetet på grund av dess faror. När vi fortsätter att göra vårt jobb för att gynna oss själva och befolkningen måste vi säga några specifika böner för skydd mot arbetsrisker.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


En av de anmärkningsvärda människorna i skrifterna som dog i aktiv tjänst var en av kung Davids förvaltare, med namnet Uzza, Herrens ängel slog honom ihjäl för att röra vid förbundets ark. Vad som är värt att veta är att Uzza inte var den enda tjänaren som följde med kung David och förbundsarken vid den tiden, varför är det bara han som dog under mötet?

Vi måste förstå att varje dag är fylld med ondska. Men vi kan lösa in varje dag med lammets blod. Lite undra, Bibeln instruerade att vi alltid skulle be utan säsong. Med detta i åtanke är det relevant att vi alltid ber om skydd, särskilt på vår arbetsplats. Kom ihåg att Skriften avslöjade för oss att ingen människa får något om det inte ges ovanifrån. Vårt skydd kommer från himlen, från Han som skyddade Isreals barn i Egypten.

Innan du börjar arbeta varje morgon, hitta tid att säga följande kraftfulla böner för skydd på jobbet.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KORUM

 • Fader i himlen, jag ber för ditt outspädda skydd när jag ska ut på min arbetsplats i morse, jag ber att dina skyddshänder ska vara över mig. Herre, du är min klippa och tillflykt, min nuvarande hjälp i tider av nöd. Jag ber att dina ögon alltid kommer att vara på mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att din anda av kärlek och trofasthet ska överskugga mitt liv när jag börjar min resa till arbetet idag. Jag går emot fiendens planer och scheman för att förorsaka mig ledsen, smärta eller döden idag i Jesu namn.
 • Herre Jesus, din godhet och barmhärtighet ska fortsätta att följa mig hela mitt liv. Fader, när jag förbereder mig för att gå ut idag, låt din godhet och barmhärtighet fortsätta att följa med mig. Herre, jag vill att du ska vara mina ögon, och du kommer att beordra mitt steg. Du kommer att leda och vägleda mig i Jesu namn.
 • Bibeln säger, Guds ögon är alltid på de rättfärdiga, och hans öron är fortfarande uppmärksamma på deras böner. Far, jag ber att dina ögon kommer att vara på mig idag även när jag förbereder mig för att gå på jobbet. Jag ber att dina skyddshänder inte kommer att upphöra att fungera i mitt liv i Jesu namn.
 • Fader i himlen, jag söker skydd under vingarna på dina händer, jag går emot varje fiendeprogram för att göra mig till ett arbetsoffer i Jesu namn. Jag vägrar att bli offer för onda omständigheter i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att din högra hand kommer att leda mig in i din styrka, och din ande kommer att antända min inre man att jag ständigt kommer att arbeta med atmosfären av din ande och kraft i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag ber att din kraft och härlighet kommer att gå med mig när jag reser genom världen idag. Jag ber att din ande kommer att hjälpa mig ta på mig all min andliga rustning för att jaga bort alla onda saker som kanske vill komma min väg idag.
 • Fader Herre, jag ber att din kraft kommer att gå framför mig och helga min arbetsplats med Kristi dyrbara blod. Jag talar med myndighet att makten förstör allt som fienden har planerat eller planerat för att orsaka smärta eller ånger på jobbet idag i Jesu namn.
 • Jehova, jag anför mitt liv i dina kapabla händer som jag satte upp idag. Jag ber om att din ande ska lägga mig åt sidan och befria mig från allt ont som har varit avsett att hända idag. Jag ber dig att ge dina änglar ansvar för mig att de kommer att vägleda mig på alla mina sätt idag i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag täcker mig med Jesu blod. Jag täcker mitt skrivbord med Jesu blod. Ingen kriminell fil kommer att lämnas in på mitt skrivbord idag. Jag förstör fiendens plan för att implicera mig på min arbetsplats. Jag ber att du kommer att kasta förvirring i fiendens läger angående mig, och att du kommer att få varje tunga som reser mot mig i fördömelse att förstöras i Jesu namn.
 • Lord Jesus, för mitt krigsvapen, är inte köttliga utan andliga, jag använder din kraft och styrka för att ta på mig Guds fullständiga rustning som kommer att jaga det onda från mig i Jesu namn. Jag sätter mitt hopp och litar på dig för seger över fienden som vill sätta mig fördömelse och död, och jag upphäver deras planer i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber för både ditt andliga och fysiska skydd i mitt arbete idag. Jag förordnar att mitt arbete är säkrat i Jesu namn. Jag ber att du kommer att leda min mun med ditt ord och visdom, och att du kommer att låta mig veta när jag ska tala rätt tid för att vara rätt. Du kommer att lära mig i din visdom det bästa svaret under varje konversation på min arbetsplats i Jesu namn.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal för att se dagliga kraftfulla bönvideor

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

5 KOMMENTARER

 1. Tack. Bonsoir Pasteur pour les sujets de prière. Que le Seigneur vous bénisse. AMEN AMEN AMEN

 2. Kraftbön på arbetsplatsen, jag går igenom många utmaningar på jobbet. Den här bönen sa verkligen allt, jag tackar Gud och tack för att du postade den här bönen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.