Bön för läkning och förebyggande av Coronavirus

7
17019
Bön för läkning och förebyggande av Coronavirus

Exodus 15: 26

"Och sa: Om du noggrant vill lyssna till HERREN din Guds röst och göra det som är rätt i hans ögon och höra hans bud och hålla alla hans stadgar, kommer jag inte att sätta någon av dessa sjukdomar på dig, som jag har fört över egyptierna, ty jag är HERREN som helar dig. "

I en tid som denna finns det ett behov av oss alla att lägga känslor och alla våra skillnader åt sidan och be för en bättre värld, en värld som frigör Corona-virusens snara. Vårt land har drabbats hårt av viruset, det är viktigt att vi säger en bön för läkning och förebyggande av Coronavirus. Gud är så mycket bekymrad över vårt välbefinnande; Hans planer är inte att hela världen ska utplånas av en dödlig och obotlig epidemi. Detta är helt klart djävulens arbete eftersom Gud aldrig gör något ont. Medan forskare över hela världen arbetar dygnet runt för att få ett botemedel för detta sjukdom det är viktigt att vi också i korridoren för spiritualitet gör allt vi kan för att rädda situationen. Strax innan vi går in i böner, till förmån för dem som har liten eller ingen kunskap om viruset, är det oklanderligt att vi skriver om det för dig att veta hur dödligt det är så att du vet hur du ber väl.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Coronavirus-utbrott är den senaste och dödligaste epidemin som har attackerat världen, det värsta som någonsin har sett. Det upptäcktes först i Wuhan, en stad i Kina i december 2019. Först när viruset började i Kina vände resten av världen blinda ögon och döva öron till det, inte förrän det transporterades till Europa , Afrika, Amerika och resten.


Inom tre månader har mer än 100 länder drabbats starkt av viruset och mer än 4000 personer har förklarats döda. Vår rädsla ökar i Afrika när viruset blomstrar rikligt i den västra världen. Och nu har sportaktiviteter över hela världen stoppats på grund av det dödliga viruset. Många handelscentra över hela världen har också slutat affärer på grund av utbrottet.

Koronavirussjukdomen också känd som COVID-19 kännetecknas av milda symtom. Personer som är smittade av denna sjukdom kan uppleva följande:

 • rinnande näsa
 • Öm hals
 • Hosta
 • Feber
 • Andningssvårigheter (svåra fall)

Världshälsoorganisationen (WHO), medan han fortfarande kämpade för att hitta ett botemedel mot viruset, gav några tips om hur vi kan förhindra att vi drabbas av viruset.

Läs stegen för att förebygga Corona-virus nedan

 • Tvätta händerna regelbundet och noggrant med tvål och vatten och använd alkoholbaserad handrensmedel.
 • Håll minst 1 och en halv meter (5 fot) mellan dig själv och alla som hostar eller nysar.
 • Personer med ihållande hosta eller nysningar bör hålla sig hemma eller hålla ett socialt avstånd, men inte blanda sig i mängden.
 • Se till att du och människor runt dig följer god andningshygien, vilket innebär att du täcker munnen och näsan med en vävnad eller i ärmen vid den böjda armbågen eller vävnaden när du hostar eller nysar. Kassera sedan den använda vävnaden omedelbart.
 • Stanna hemma om du känner dig illa med symtom som feber, hosta och andningssvårigheter. Ring medicinskt avgiftsfritt nummer i ditt land som är tillgängligt dag och natt för vägledning. Delta inte i självmedicinering

Efter att vi har utrustat oss med tillräckligt med information om viruset är det viktigt att veta att Gud kan läka landet, han kan ta bort effekten av COVID-19 och återställa freden tillbaka till världen.

Vad ber vi för?

När vi uppmanar Gud i böner bör vi fokusera på följande områden och förvänta oss snabba svar från Herren.

För att spridningen ska stoppas

Viruset sprider sig som en löpeld i Harmattan och om det skulle kvarstå skulle inget hörn av världen räddas. Det finns ett behov att be om att Gud ska stoppa viruset från att spridas ytterligare. Eftersom kunskapen från läkare har visat sig vara abort har alla åtgärder för att förhindra spridningen visat sig vara abortiva, är det inte dags att återvända till Gud i böner? Vi kommer att be för att spridningen av viruset ska upphöra, viruset bör tappa sin kraft. Den hastighet som viruset sprider är alarmerande, all kontakt med en infekterad person som viruset kommer att överföras. Det är inte konstigt att det blir nästan okontrollerbart i Europa, särskilt i världen av fotbolls- och affärsimperier. Gud är en högsta varelse, han har makt över allt, och vår bön om läkning och förebyggande av Coronavirus skulle få Gud att stoppa det.

För att Gud ska ge våra läkare lösning

Vi kommer också att be att Gud ska ge läkarna och forskarna kunskap och visdom för att komma med ett botemedel. Fram till nu har det inte funnits en bit av konkreta bevis för vad som kunde ha varit orsaken till viruset, det spratt bara upp ur det blå. Skriften fick oss att förstå att varje god idé kommer från Gud, vi kommer att be att Gud skulle ge dem visdom att komma med ett botemedel.

För att dödsfallet ska stoppa

Antalet dödsfall har ökat från en till över 4000 inom tre månader och om man inte tar hand om det kommer det att öka mer än så. Vår bön kommer också att fokusera på att förhindra att antalet dödsfall ökar ytterligare. Ett virus som startade i en stad har utvidgat sig till över 100 länder, dödsfallet måste upphöra, och innan viruset dödar oss alla framgångsrikt och det kommer inte att finnas någon att be, rekommenderar du inte att vi börjar be nu när vi fortfarande är vid liv?

För snabb återhämtning av alla infekterade patienter över hela världen

Inte färre än 144,078 70,920 personer har smittats av viruset cirka XNUMX XNUMX har återhämtat sig och resten kämpar fortfarande med viruset. När vi ber, borde vi be för dem som har drabbats av viruset att Gud själv ska läka dem. Bibeln fick oss att förstå att Gud är en kraftfull helare, han kan sträcka ut sina händer och läka miljoner människor på en sekund. Tillräckligt med människor som dör av viruset, vi kommer att be att Gud ska läka alla som har drabbats av viruset.

För gudomligt skydd för oinfekterade

Samtidigt som vi ber en bön för läkning och förebyggande av coronavirus, måste vi också be att Gud skyddar de som ännu inte är smittade från att drabbas av viruset. Det enda sättet vi arbetar som förstärkning mot viruset är för att vi inte har drabbats av det ännu. Vi måste be att medan Gud stoppar viruset från att sprida sig ytterligare och läka de som har drabbats, bör hans skyddshänder vara de som ännu inte drabbats.

Skriften säger för vi bär Kristi märke så att ingen får besvära oss. Vi måste be att Guds händer ska vara på var och en av oss och skydda oss mot viruset.

BÖNNPUNKTER

 1. Fader Herre, vi kommer emot alla krafter i Coronavirus i Jesu namn
 2. Vi ber att viruset kommer att förlora sin styrka i Jesu namn
 3. Vi förstör varje fästning i Coronavirus i världen i Jesu namn.
 4. Herre, vi ber om att du genom din kraft kommer att stoppa spridningen av viruset i Jesu namn.
 5. Herre med din barmhärtighet, vi ber dig att ge det medicinska teamet runt om i världen visdom att komma med ett botemedel i Jesu namn.
 6. Fader i himlen, vi ber att du genom din kraft ska avslöja orsaken till denna dödliga epidemi i Jesu namn.
 7. Skriften säger att varje bra idé kommer från dig Herre, vi ber att du kommer att ge dem idén att få ett botemedel i Jesu namn.
 8. Fader Herre, vi ber att du kommer att stoppa virusets dödstal i Jesu namn.
 9. Fader i himlen, vi ber om att du genom din kraft kommer att begränsa dess spridning från att gå vidare i Jesu namn.
 10. Varje kraft av Coronavirus förstörs i Jesu namn
 11. Vi är slarviga om det är ett virus eller om det orkesterades av djävulen, Jehova, vi ber dig att läka världen i Jesu namn.
 12. Ty det har skrivits att Kristus har tagit på sig alla våra sjukdomar och att han har läkt alla våra sjukdomar. Vi talar våra läkningar mot att vara i Jesu namn.
 13. Vi ber för varje man och kvinna över hela världen som har blivit slagen av viruset, vi ber att du ska läka dem i Jesu namn.
 14. Bibeln säger att vår kropp är Guds tempel. Därför skulle något av omoralska hitta en plats i oss. Vi kommer mot viruset i deras kropp i Jesu namn.
 15. Ty det har skrivits: främlingar ska vara rädda och springa ut från sina gömställen? Vi beordrar Coronavirus att springa ut ur de drabbade människors kropp i Jesu namn.
 16. Vi föreskriver av himmelens myndighet att slutet har kommit för Coronavirus i världen i Jesu namn.
 17. Varje demon av Coronavirus förstörs av eld i Jesu namn.
 18. Vi förordnar att i Jesu namn ska Guds rätt som ger befrielse vila på varje man och kvinna som drabbats av det dödliga syndromet i Jesu namn
 19. För det har skrivits, vi bär Kristi märke, låt ingen besvära oss. Vi förordnar frihet från Coronavirus i Jesu namn.
 20. Herre Jesus, vi ber att du ska se ner på jorden från himlen och att du ska läka vårt land i Jesu namn.
 21. Bibeln säger att genom hans band är vi botade, vi förordnar vår helande i Jesu namn.
 22. Vi talar vår befrielse till verklighet i Jesu namn.
 23. Fader, vi ber dig att gå till källan till Coronavirus och att du kommer att förstöra dess kraft från roten i Jesu namn.
 24. Herre Gud, vi förordnar att det inte längre ska finnas någon död orsakad av Coronavirus i Jesu namn.
 25. Vi förordnar att viruset inte längre kommer att ha makt över människors liv i Jesu namn.
 26. För det har skrivits att du känner de tankar du har för oss, de är tankarna om det goda och inte det onda för att ge oss ett förväntat slut. Vi förordnar att Coronavirus inte kommer att ha makt över oss längre i Jesu namn.
 27. Det har skrivits att om någon kommer att tala, låt dem tala som ett orakel av Gud, vi går med i våra troar och vi bestämmer enhetligt att viruset kommer att förlora sin styrka i Jesu namn.
 28. Vi förordnar Guds Allmäktiga helande på vårt land i Jesu namn.
 29. Vi förordnar att slutet har kommit för det i Jesu namn.
 30. Fader genom himmelens myndighet, kommer du att upplysa förståelsen för läkare som hjälper dem att få bot i Jesu namn.

Slutligen ber vi Herre, säger boken om 2 Krönikeboken 7:14 Om mitt folk som kallas med mitt namn ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och vänder sig från sina onda vägar, kommer jag att höra från himlen och förlåta deras synd och läka deras land. Vi är ditt folk som är återlösta av ditt blod, vi kallas med ditt namn Lord, vi ber att du förlåter våra synder och misstag i världen. Vårt land är i orolighet, smärtan, rädsla och döden orsakad av det dödliga coronavirus har gjort mer än tillräckligt skada för ditt folk Herre, vi ber att du kommer att höra våra böner från Heliga himlen och med din höger styrks styrka befria oss från sjukdomen, vi ber dig att ge läkningar till de drabbade och att du kommer att skydda hundratals miljarder som inte är infekterade ännu, i Jesu namn. Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

7 KOMMENTARER

 1. Jag tackar Gud för dessa kraftfulla och bönpunkter angående Coronavirus som påverkar världen just nu. Må Gud välsigna dig rikligt med Guds man för dina kraftfulla bönpunkter

 2. Jag förenar min tro med de troende för att be mot detta koronavirus och alla andra former av mörker som svävar över vårt land. Jag tackar Gud för din bön

 3. trimakasiH Poin doax ....

  Tuhan yesus medlemskati
  Dan saya ingin membagi di daerah saya banyak yg berkedok menjadi pendoa.tapi mereka juga masih banyak pake dgn gerakan iblis atau legion.
  Bagaimana cara för menghancurkan legion itu
  082397775319
  Ini no wa sya.tlg di infokan

 4. Tack JESUS ​​för detta ministerium som berikar oss med ditt ord och lär oss hur vi använder det. Måtte GUD fortsätta driva detta ministerium till högre höjder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.