Böner för fred och komfort

3
1649
Böner för fred och komfort

Är ditt hjärta oroligt? Känner du att situationen runt dig är så spänd att den gradvis överskuggar dig? Jag har en god nyhet för dig, Gud har lovat att ge fred till vårt oroliga sinne. Dagens böner för fred och tröst ska upprätta Guds fred i ditt hjärta i Jesus Kristus namn. Skriften som sägs i boken Johannes 16:33 Jag har sagt dig detta, så att du kan få fred i mig. I den här världen kommer du att ha problem. Men ta hjärta! Jag har övervunnit världen. När vår själ plågas kraftigt, finns det ett stort behov av att Guds fred kommer in i våra liv. Att vara i Kristus Jesus översätter inte automatiskt till fred. Kom ihåg historien om apostlarna som var på en båt med Jesus och ändå oroliga de av en rasande storm. Kristus satt i ett hörn av båten djupt sovande men medveten om saker och ting, och ändå var båten på väg att förvandlas till djupet till följd av den kraftiga stormen.

Apostlarna försökte allt de kunde för att rädda situationen men till ingen nytta, när allt hopp var borta kom de ihåg att räddaren var i båten med dem, tills de väckte Kristus från hans sömn och han talade till stormen som var när de hade fred. I likhet med våra egna liv är många av oss i Kristus men ändå kämpar vi ensamma, vi blir så borttagna med storleken på våra problem att vi glömmer att det finns en man som heter Kristus som kan tala fred i vårt liv. Inte förrän vi bjuder in Kristus, allt han kommer att göra är att sitta och se oss kämpa helt själv. Vi måste bli medvetna om att Kristus har lovat att ge fred till vårt oroliga sinne, säger hans ord; min fred har jag gett er, inte som världen ger er. Hur många av oss har kämpat ensamma? Varför slåss ensam när vi kan gömma oss bakom korset tills vi har fred. Inte förrän fred återvänder, kommer vi att njuta av tröst. Komfortarbete tillsammans med fred, varhelst fred saknas kommer komforten att vara långt borta därifrån.

Vi måste lita på Gud tillräckligt för att släppa vår hårda situation i hans händer och han lovar att ge tröst till oss och återställa fred i vårt oroliga sinne.
Hitta nedan en lista med bönpunkter för fred och komfort att antända ro i hård vår situation.

KORUM

• Lord Jesus, med ett tungt hjärta, har jag kommit till dig, min själ är orolig av problemet runt mig. Jag är smärtsam och bitter, jag lever som om jag är den enda i världen utan hjälp. Herre Jesus, jag ber att du ska ge fred i min själ i Jesu namn.

• Herre Gud, jag ber att du ska lära oss att tro på oss även i min tystnad. En miljon tankar går igenom mitt sinne varje dag med den nuvarande situationen jag för närvarande fastnar i, jag tappar snabbt mig själv, Gud, snälla hjälp mig att inte förlora min tro på Jesu namn.

• Herre Gud, Bibeln säger att Herren ger styrka till sitt folk; Herren välsignar sitt folk med fred. Jag talar min lugn om att vara i Jesu namn. Herrens fred som utrotar lidande och smärta, jag inbjuder den in i mitt liv i Jesu namn.

• Fader i himlen, jag talar fred i alla hårda situationer i mitt liv, jag ber att för den lugnande tröst från Gud, den Allsmäktige, som kommer att tända lugn i mitt liv i Jesu namn.

• Barmhärtighetens far, jag ber att du kommer att resa upp och ge sinnesfrid till min oroliga själ. Ge ljus in i mitt livets mörker, jag ber om ditt upplysta ljus som kommer att leda fötter till fredens del, Herre kastar det ljuset i mitt liv i Jesu namn.
• Lord Jesus, din död och uppståndelse har gett fred och tröst i vårt oroliga liv. Jag utnyttjar förbundet med din död och uppståndelse och talar fred i varje situation i mitt liv i Jesu namn.

• Lord Jesus, jag inbjuder dig att komma för att ta ansvar för mitt liv, jag inbjuder dig att komma för att ta full kontroll över min situation i Jesu namn.

• Herre Gud, jag förstör alla fiender och planer för att skapa ett oändligt problem i mitt liv. Jag förstör var och en av deras agenda för att tillföra en oöverträffad svårighet i mitt liv i Jesu namn. Bibeln säger att Gud är vår fristad och styrka, en nuvarande hjälp i tidens behov. Jag ber om din hjälp, jag söker din tillflykt, den Heliga av Israel, Herre tröstar min ande i Jesu namn.

• Jag möter all smärta och kval i mitt liv, jag drar och spikar dem till Golgata kors. Jag talar i kraft av Jesu namn, varje fredshot hotar i mitt liv med Jesu blod. Jag förstör alla deras agendaer i Jesu namn.

• Herre Gud, jag ersätter varje problem, varje smärta, varje oro i mitt liv, jag ersätter det med välsignelser i Jesu namn. Herre Gud, på grund av denna bön ber jag att du skickar din tröstare, den Helige Ande i mitt liv i Jesu namn.

• Herre Gud, vi ber om din barmhärtighet mot livet för män och kvinnor som är mycket attackerade av livshotande situationer, vi ber dig att trösta dem i Jesu namn. Varje man och kvinna som har tappat något eller någon som är värdefull för sitt liv, vi ber att du ska ha barmhärtighet mot dem och trösta deras själ i Jesu namn.

• Fader Herre, jag ber om strömmen av glädje och glädje att flyta genom mitt liv från nu och för evigt i Jesu namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. Iampo naku sa Ginoo nga kami ni Sharlene Mae D.Ayson ug Alejo A
    Ebana Jr.magkabalik na sa relasyun namu nga 9 ka tuig nga nkabungkag så Ian Calacat från makunsinsiya sa iyang pagpanapaw kanamu amahan nga magbulag sila ug magbalik mi ni Sharlene Mae D.Ayson ug Alejo.A.Ebana Jrwu magmal jesuy Amen

  2. Prisa Gud, jag är Margaret från Kenya. Du har varit en välsignelse för mig i mitt böneliv. Böneguiden hade varit resursfull för det dagliga livet. Guds man kommer ihåg min familj som inte är bra min sväger är skyldig till resultat av levercancer och min mamma kommer att göras MR på tisdag för magproblem blödar för mycket och hon är 74 år. Jag har också lidit av blodtryck under ganska lång tid. Kom ihåg oss i bön för Herrens ingripande. Gud välsigne dig.
    RGDS
    Margaret

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här