Böner för seger i domstol

0
6369
Böner för seger i domstol

Romarbrevet 8:33: Vem ska belasta Guds utvalda? Det är Gud som rättfärdigar.

Gud önskar seger för oss hela tiden och i alla situationer, både fysiskt och andligt. Redan innan vi engagerar oss i någon strid med våra motståndare har Gud redan avsatt vår seger. Han säger i boken Jesaja 45 att han kommer att gå framför oss och göra krokiga stigar raka, och så innan vi kommer till vissa korsningar har Gud redan gått framför oss för att ge oss seger. Idag ska vi delta i böner för seger i rättsfall. När vi ber dessa böner i tro idag, ska himmelens Gud slåss i våra strider i Jesus Kristus namn.

Det är emellertid viktigt att när du söker Gud för seger i domstolsfall att du inte är på sidan av orättvisa och ojämlikhet eftersom Gud kanske inte hedrar sådana böner. Han sade i Ordspråksboken 11, att en falsk balans är en styggelse för Herren men en rättvis vikt är hans glädje. Med andra ord, Gud själv sparkar mot orättvisa och partisk rättvisa, till och med skriften säger att vår Gud är en rättvis Gud. När detta är avgjort och vi är säkra på att vi inte är på rätt sida av rättvisa, kan vi nu fortsätta att väcka vårt mål vid himmelens domstolar och söka efter Guds barmhärtighet, så att det blir lättare för oss att få vår seger här på jorden.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det är väldigt viktigt för oss att förstå att livet först och främst är andligt innan det är fysiskt och att närma sig det från en fysisk synvinkel kan det inte vara riktigt klokt. Jesus Kristus när han undervisade sina lärjungar om att be lärde dem att be att Guds vilja skulle göras på jorden som i himlen. Detta innebär att om vi inte först löser vårt fall med Gud i himlen och går med honom för att säkerställa att vår seger upprättas, så borde vi inte bli förvånade om vi i slutet av domstolsförfarandet förlorar fallet här på jorden.

Jag har fått goda nyheter för dig idag, eftersom du har kommit för att söka Herrens ansikte angående detta fall, du ska inte förlora det i Jesus Kristus namn. Jag bryr mig inte om fallet går mot dig eller inte, jag bryr mig inte om du har en chans eller inte, men när du kallar Herrens himmel idag, kommer han att rädda dig. Fallet ska gå i din riktning i Jesu Kristi namn.

Lyssna nu på mig, även om du är skyldig eller om du har gjort något fel, ska Guds barmhärtighet svara för dig. Kom ihåg fallet med kvinnan som fångats i äktenskapsbrott, hon i Johannes 8: 3-11, hon förtjänade att dö enligt lagen, köpte när hon fördes till Jesus Kristus, domare över alla, Guds barmhärtighet räddade henne. Betyder det att Gud godkänner äktenskapsbrott? Gud förbjuder, Gud kommer aldrig att stödja synd, men sanningen kvarstår fortfarande, att varje syndshandling är mot Gud och inte mot människan, och när Gud har förlåtit dig, kan ingen man ta ut en anklagelse mot dig och lyckas. Det är därför jag sa till dig i dag, när du engagerar dig i bönerna för seger i domstol, ska du ha seger i Jesus Kristus namn.

En av de saker vi måste söka när vi vädjar vårt fall inför Gud är hans barmhärtighet. Bibeln säger på Hebreerbrevet att vi med frimodighet bör komma in i nådens tron ​​att vi kan få barmhärtighet och så det första vi behöver göra när vi ber om seger i rättsfall är att söka efter hans barmhärtighet eftersom vi bara kan få hans rättvisa i våra situationer när vi är rättfärdigade av hans barmhärtighet.

Men trots detta är Gud villig att ge oss rättvisa för alla former av förtryck som vi går igenom i människors händer. Psaltaren 10: 6 säger att Herren verkställer rättfärdighet och rättvisa för alla som är förtryckta. I Jesaja 54:17 lovade Gud oss ​​att inget vapen som bildats mot oss ska blomstra och varje tunga som reser mot oss i dom ska han fördöma. Så vi behöver inte vara rädda för även om de saker vi gjorde, vi gjorde i okunnighet, kan Gud röra hjärtat hos alla inblandade inklusive domarna för vår skull. Ordspråken 21: 1 säger att kungens hjärta är i Herrens händer och som vattenfloderna vänder han det vart han vill.

Detta innebär att även om vi är skyldiga till brottet men vi är tillräckligt uppriktiga och ånger oss om vad vi gjorde, så kan Gud påverka domstolens beslut, så att det kommer att bli till vår egen fördel.

Vår Gud är Gud över allting. Psalm 24 berättar att jorden är Herrens och dess fullhet, världen och alla som bor i den inklusive våra motståndare och våra domare. Psalm 62:11 säger också att all makt tillhör Gud, med andra ord, om Gud är för oss, ingen makt vare sig i himlen eller på jorden kan vara emot oss. Och hittills vet vi att Gud aldrig kan gå in i en strid och komma ut besegrad. Så det är viktigt att vi inte oroar oss, men att vi kastar våra bekymmer över honom för att han kan ta hand om allt. Filippinerna 4: 6 för att vi ska vara oroliga för ingenting, men i alla saker genom bön och uppmaning, skulle vi göra vår begäran känd för Gud, låt oss därför be följande böner:

KORUM

• Vår himmelske Fader Jag vill tacka dig för att ditt ord är sant och du aldrig ljuger, du sa i ditt ord att en falsk balans är en styggelse för dig. Jag ber därför att du bekräftar mig för varje form av orättvisa och orättvisa som används mot mig av mina motståndare i domstolarna och att du ger mig seger i Jesu namn.

• Herre, du lovade att inget vapen som bildats mot mig kommer att blomstra och varje tunga som reser mot mig i dom ska fördömas. Därför ber jag dig att fördöma varje tunga som står upp mot mig i dom just nu. För ditt ord säger att ingen kan väcka en anklagelse mot dina utvalda, för det är du som motiverar. Lord rättfärdigar mig och frigör mig i Jesus namn.

• Åh herre, precis som David bad, ber jag också att för att jag litar på dig, låt mig inte skämmas och inte heller låta mina fiender segra över mig i Jesu namn.

• Fader du sa att jag skulle komma frimodig inför nådens tron ​​så att jag kan få barmhärtighet och hitta nåd för att hjälpa till i behovstid. Herre, jag kommer framför din tron ​​i detta ögonblick och jag ber om barmhärtighet i denna situation. Herre, jag är omvänd om allt jag kan ha gjort för att bidra till detta fall och jag ber dig att du genom Jesu blod kommer att avskriva mina fel och frigöra mig i Jesu namn.

• Herre du sa att kungens hjärta är i dina händer och att du har kraften att vända det i den riktning du önskar. Jag engagerar därför alla som är involverade i detta fall i era händer och jag ber att ni kommer att vända sitt hjärta till min tjänst i Jesu namn.

• Herre Jag vet inte vilket stöd som mina motståndare har i detta fall, men Lord snarare än att lita på vagnar eller hästar jag väljer att komma ihåg ditt ständigt starka namn. Ditt namn är ett starkt torn och jag vet att om jag stöter på det kommer jag att vara säker, herre rädda från min motståndares hand och ge mig seger i Jesu namn.

• Vår himmelske Fader, jag ber att din rättvisa kommer att sejla i detta och allt jag kan ha förlorat i processen, de kommer alla att återställas till mig i Jesu namn.

 


tidigare artikelBöner för befrielse från fästen
nästa artikelAndliga rensningsböner
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.