Böner för ett förvirrat sinne

0
20558
Böner för ett förvirrat sinne

Ett förvirrat sinne är ett kämpande sinne, ett sinne som inte alltid har någon frid men alltid orolig. Att vara förvirrad är en av de värsta känslor som en kristen kan ha. I våra dagliga aktiviteter står vi inför olika frågor, utmaningar som ibland föder förvirring. Idag ska vi bedriva böner för ett förvirrat sinne, varje förvirring i ditt sinne ska spolas ut idag i Jesu Kristi namn.

Samuel Chadwick säger det i ett av sina citat ”Förvirring och impotens är de oundvikliga resultaten när visdom och resurser i världen ersätts av Guds Andes närvaro och kraft”

Bibeln säger i 1 Kor 14:33 ”För Gud är inte författaren till förvirring, utan för fred, som i alla heliga kyrkor. När människan bestämmer sig för att lägga Gud som sidor och ersätter honom med sig själv, negativa känslor in, börjar människan hitta tillfredsställelse utanför Guds plan och syfte för honom, de flesta kristna vet inte ens att det finns en plan eller syfte med Gud för dem, allt de vill är mirakel, de vill säga en kort fel bön med den negativa känslan inuti dem och förväntar sig att mirakel ska hända.

2 Korinthierna 2:11 för att Satan inte skulle överträffa oss. För vi är inte medvetna om hans plan, förvirring kommer till följd av de negativa känslor vi får utanför Guds ord och hans ande.

Synd orsakar också förvirring, synd kommer in som ett resultat av lust och känslor vi känner utanför Gud, när vi syndar Satan har möjlighet att förvirra oss, först försöker han att locka oss till synd genom att förvirra oss ibland vrida Guds ord i våra sinnen som han gjorde när han frestade vår Frälsare Jesus.

När vi får besvikelse, när vi är i någon typ av rättegång, när du syndar, när du kämpar med en viss synd, är det dessa gånger då Satan kommer att rusa in och säga saker som du inte har rätt med Gud, Gud är arg på dig, du är inte riktigt kristen, Gud har övergivit dig, gå inte till Gud och fortsätt att be om förlåtelse, det är Guds skuld skylla honom, etc.

Satan kommer in och gör dessa lögner, men kom ihåg att Satan är en lögnare. Han kommer att göra allt han kan för att få dig att tvivla på Guds kärlek till dig, hans barmhärtighet, hans nåd och hans kraft. Gud är med dig. Gud säger att inte luta dig på din egen förstå som ger förvirring, utan i stället lita på mig.
Johannes 8:44 ”Du är av din far djävulen och du vill genomföra din fars önskemål. Han var en mördare från början och har inte stått i sanningen, för det finns ingen sanning i honom. När han berättar en lögn talar han utifrån sin egen natur, för han är en lögnare och lögarens far. ”

Ordspråksboken 3: 5 ”Lita på HERREN av hela ditt hjärta och luta dig inte på din egen förståelse. Vi kan bara övervinna förvirring när vi låter den Helige Ande ta ansvar för vårt liv och för att det ska hända måste vi;

• Acceptera Jesus i vårt liv

• Försök alla handlingar som ger negativa känslor som, drickande, hor och äktenskapsbrott, rökning, vi gör några av dessa saker först för att få en känsla av tillfredsställelse och så småningom leder till beroende.

• Dagligen smälta eller studera Guds ord tillsammans med den heliga ande

• Låt Guds Ande övervaka ditt liv, han är den enda som kan hjälpa dig att övervinna förvirring, låt honom vara din guide i allt du kommer att göra.

Ibland kommer även som nyfödd kristen Satan till och med att försöka få dig att tro att Gud inte kan hjälpa dig i en situation. ”Den här situationen är för svår för Gud. Det är omöjligt för honom. ” Satan kan ljuga allt han vill att Gud är trogen.

Jer 32: 27 ”Jag är HERREN, hela mänsklighetens Gud. Är något för svårt för mig? ”

Jes 49: 14-16 "Men Sion sa:" Herren har övergivit mig, Herren har glömt mig. " ”Kan en mamma glömma barnet vid sitt bröst och inte ha någon medkänsla med barnet hon har födt? Även om hon kan glömma, kommer jag inte glömma dig Se, jag har graverat dig på mina handflator; dina väggar är någonsin före mig. ”

En sak som vi borde veta är att även om Gud har gett dig ett personligt löfte om att han kommer att göra ett sätt för dig så kommer djävulen att förvirra. Han kommer att börja få dig att tro att Gud inte sa att han skulle försörja dig. Han kommer inte att göra ett sätt för dig. Du kommer då att säga Gud, men jag trodde att du sa att du kommer att försörja mig, vad gjorde jag? Satan vill att du tvivlar, men du måste lita på Herren.

böner

1. Herre tack för ditt offer, din kärlek och din heliga ande.

2. Kära Herre!

3. Kära Herre, jag önskar att vara tydlig i en tid då bedrägeri och bedrägeri flödar in i mina sinnen från så många håll, och så ber jag att du ger mig din heliga ande så att jag inte får kastas av många vindar av utmaningar och problem i världen som kan orsaka förvirring och förvränga sanningen om ditt ord i mitt liv i Jesus Kristus namn.

4. Fader Jag vill inte bli sopad i världens sätt att tänka och be om att Du skulle ge mig en ökande och kontinuerlig tydlighet i alla områden i mitt liv i Jesus Kristus namn.

5. Herre, jag ber dig öppna ögonen på min förståelse att du ger mig verklig visdom. Hjälp mig att inte falla i en andlig sömn utan snarare att vara vaksam och vaksam, med vetskap om att dagarna är onda. Tack Herre för att jag är ditt blodköpta barn och att ingenting kan skilja mig från din kärlek - och ge mig den nåd jag ber att stå fast fram till Kristus Jesu dag, i vars namn jag ber. Amen

6. Fader, låt din fred flyta i mitt liv som en flod i Jesu Kristi namn

7. Fader, genom ditt blod rena mig av alla spår av förvirring i mitt sinne i Jesu Kristi namn

8. Sweet Holy Spirit, jag får din fred i mitt liv i Jesu Kristi namn.

9. Jag förkastar andan av förvirring i Jesu Kristi namn

10. Jag kommer aldrig att sakna idéer på några områden i mitt liv i Jesu Kristi namn.

11. Varje mörkerkraft som besvärar mitt sinne kastas ut nu i Jesu Kristi namn

12. Jag täcker mig med Jesu Kristi dyrbara blod

13. Jag förordnar att inget vapen som är utformat mot mig ska lyckas i Jesu Kristi namn.

14. Jag föreskriver att jag har Guds visdom i arbetet i mitt liv i Jesu Kristi namn

15. Jag förklarar idag att jag har ett gott sinne i Jesu Kristi namn

16. Guds fred som överträffar all förståelse bor i mitt hjärta i Jesu Kristi namn.

17. Jag skiljer mig från varje förening som orsakar förvirring i mitt liv i Jesu Kristi namn

18. Jag rensar mig själv från varje synd som orsakar förvirring i mitt liv i Jesu Kristi namn

19. Fader Jag tackar dig för att du tog bort förvirring i mitt sinne i Jesu Kristi namn.

20. Tack, Jesus Kristus. Amen

tidigare artikelAndliga rensningsböner
nästa artikelBöner för att vara skuldfria
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.