Böner mot andan av ilska och förbittring

9
36194
befrielse från ilska och förbittring

James 1: 19: Därför, mina älskade bröder, låt varenda vara snabba att höra, långsamma att tala, långsamma till vrede.

Ilska och förbittring är de största hindren för böner. Många människor vet inte att förargelse och ilska är synd och de orsakas av djävulens ande. En av de saker som djävulen använder mot troende är ilska. Om bara Moses visste att ilska var det som kommer att hindra honom från att komma in i det lovande landet (Kanaans land), skulle han ha gjort mer än tillräckligt för att avskaffa det.

Låt ingen människa hävda att han är fri från denna anda eftersom en rasande ilska endast kan utlöses av frustration när Moses frustrerades av israeliterna, hans ilska blev omöjlig att sluta, detta får honom att synda mot Gud Tyvärr är hans oförmåga att avskaffa ilskandan så småningom förstörde honom och fick honom att inte gå in i det utlovade landet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Harme är barnbror till ilska, förargelse kommer att göra dig som individ att bygga upp en nivå av hat mot en annan person. Samtidigt bekräftade Bibeln att kärlek är det största budet: Älska din Gud din Herre och älska din nästa som dig själv. Hur kan vi då hävda att vi älskar Gud när vi har harts i vårt hjärta mot våra grannar.


Medan skriften fick oss att förstå att Herrens händer inte är för korta för att inte heller hans öron är tunga för att höra vårt rop, men det är vår synd som har skapat en skillnad mellan oss och Gud. Om synden kan avskaffas kommer böner att besvaras snabbare och vittnesmål kommer att komma snabbare.

Det finns så många kristna idag vars enkla plagg av rättfärdighet har målats med ilska och förargelse, många av oss är väldigt bra tills någon kränker oss, vi tycker att det är så svårt att förlåta och glömma och när vi ser en sådan person, det är det här omöjliga ilska som byggs upp i vårt hjärta. Vi har försökt så hårt att erövra denna känsla men inget positivt har kommit ut ur vår rättegång, vi gjorde allt mänskligt för att lugna vår ilska men de fungerar inte.

Befrielse från ilska och harme

Här är en bra nyhet för oss alla, Gud är villig att hjälpa oss, bara om vi tillåter honom. Vi har sammanställt en lista med böner för män och kvinnor som vill bli fri från andan av ilska och förbittring. Dessa böner kommer att befria dig från Anger av ilska och förbittring. Om du har problem med ilska, be dessa böner med passion och av hela ditt hjärta. När du deltar i dessa böner, kommer Guds hand att vila på dig och du kommer att bli befriad från Angers anda av kraften i Jesu Kristi namn.

Bön är nyckeln till varje form av befrielse, oavsett vredefrågor som besvärar ditt liv, när du deltar i dessa böner idag, är din befrielse säker i Jesu Kristi namn. Jag ser Gud befria dig idag i Jesu Kristi namn.

KORUM

 • Herre Gud, jag ber att du hjälper mig att övervinna andan av ilska i mig. Jag ber att din ande kommer att bo i mig och fördriva varje ilska i mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag vägrar att ständigt vara ett verktyg i händerna på ilska, jag vägrar att vara en slav för det. Jag frigör mig från dess snare genom kraften i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att ditt ord kommer att fylla mitt hjärta och lugna mina nerver närhelst spänningen av ilska byggs upp i mig igen, i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber dig att ge mig nåd att spegla Jesu beteende, ge mig förmånen att vara lugn och lätt i alla mina handlingar i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du får ditt ansikte att lysa över mig och ta ut min svaghet i Jesu mäktiga namn. Jag ber om att den andliga styrkan kommer att komma över mig i Jesu namn
 • Himmelske kung av ära, skriften fick mig att förstå att du är min herde, Herre, hjälp mig att visa din karaktär i Jesu namn.
 • Fader Herre, när jag känner hat i mitt hjärta mot min granne, låt din rikliga kärlek känna mitt hjärta i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag ber att du kommer att befria mig från slaveriets bojor till förargelse i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag vägrar att bli frustrerad, jag vägrar att ha en känsla av underlägsenhet bland mina kamrater, jag förstör varje hån i mitt hjärta av Jesu dyra blod.
 • Fader Herre, jag ber att du ska skapa ett nytt hjärta inom mig, ett hjärta som kommer att lyda allt du har befallit, Herre, skapa ett sådant hjärta i mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, Bibeln säger att vi inte borde vara okunniga om djävulens ansträngningar, jag ber att din ande alltid kommer att föra mig till medvetandet om detta ord närhelst ilskens ande kommer att besöka igen i Jesu namn.
 • Lord Jesus, när det finns fred i mitt hjärta, jag kommer inte att ha någon harsel mot min granne, Lord jag ber att du ska låta din fred bo i mitt hjärta i Jesus namn.
 • Lord Jesus, i stället för ilska och förargelse när det verkar som om saker inte fungerar för mig, ge mig nåd att hålla fast vid dina ord i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber om din ande som hjälper den dödliga kroppen, jag ber att du kommer att hälla över mig i Jesu namn.
 • Heavenly King, jag ber om en ny smörjning som kommer att förstöra den befintliga andan av ilska och förargelse i mitt hjärta i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du kommer att trösta mig i alla situationer som jag befinner mig som kan orsaka ilska, jag ber att du alltid kommer att trösta mig och ge mig medvetandet om att du är med mig i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag ber att du kommer att få mig att känna mig lugn när jag blir arg, jag ber om den anda av lugn som du visade när du var på jorden, Lord hjälper mig att förbli lugn alltid i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du kommer att lyfta mig över frestelserna av ilska och förbittring, låt den inte ha makt över mig längre i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att när frestelserna uppstår igen, kommer du att ge honom styrka att övervinna det i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber för varje man och kvinna som lider av samma demon, jag föreskriver deras frihet i Jesu namn.

Amen.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

9 KOMMENTARER

 1. Tack för detta, jag kämpar med ilskan och jag ville inte lägga mig sårbar för fienden, jag måste förlåta och jag har svårt att göra det ... Min fru Tammy och jag har gått igenom mycket , hon har inte varit trogen och när jag ser eller tänker på vissa personer som är inblandade börjar jag känna mig ilskande, det är en mycket riktig kamp för mig och jag vill verkligen fixa det. Jag känner mig förtryckt och har i många dagar bett om det. När affären inträffade för 14 år sedan, ja 14 år, vände jag mig till droger för att bedöva mig själv, vi båda gjorde hårda droger ett tag (1 år) och jag tror att jag kunde vara besatt av en demon eftersom jag var i ett sårbart tillstånd då. Jag vet att det är dags att ha dessa dåliga känslor och jag känner mig utmattad vid denna tidpunkt ... .. några råd eller böner för Tammy och jag skulle bli uppskattad ... ..bror i Kristus tack Herren vägledde mig till dig. Ps jag är ren från alla föroreningar som droger alkohol något liknande i 13 år är det nu ilska och förbittring som håller mig tillbaka från till synes varje livsglädje. Jag älskar Jesus och jag känner att tiden för hans ankomst är nära och jag vill inte vara kvar när tiden kommer.

  • Jag påminns om att vi kan göra allt genom Kristus som stärker oss. Framför allt är bön timmars behov i sådana fall. Se när någon fuskar det skapar mycket skadliga känslor av ilska, hat och besvikelse. Det är som den värsta kombinationen av sprit där ute. Därför behövs bönens kraft för att bryta dessa kedjor. Underskatta inte bönens kraft. Om du och din fru, även om det är svårt, verkligen kan gå samman och be över dessa andar tillsammans, kommer du att se segern över den situationen mycket effektivt. Effektiv orsak Gud sa det. Och ja, även om din fru har lurat dig, är hon din fru och du borde kunna förlåta henne. Ja det är svårt men Kristus sa att vi ska älska din fru som Kristus älskar kyrkan. Vi är Kristi brud (kyrkan) och Jesus förlåter oss från alla synder. Vi förväntas göra samma sak med varandra. Förlåt och älska eller älska och förlåt. Om din fru är beredd att be med dig och i större utsträckning efter din begäran, sök rådgivning ... hon visar dig redan att hon har rätt hjärta. Folk gör misstag. Inte heller planerar vi ibland vilka misstag vi ska göra. Men att älska och förlåta varandra är först och främst kännetecknet för en verkligt hängiven kristen. Även om vi inte nödvändigtvis glömmer brottet. Vi måste be Gud att hjälpa oss att bli av med smärtan och smärtan

 2. Be för mig och min fru.

  Vi är för närvarande separerade.
  Jag vet att hon måste vara fri från förbittring från sitt tidigare förhållande som nu påverkar vårt.

  Jag är inte perfekt men jag är desperat när HERREN återställer oss!
  Åh Gud Vi tackar dig för en seger i denna situation HERREN.

  Mikrofon.

 3. Medarbetare Christian har under de senaste månaderna alla mina barn blivit arg på mig och förbannat mig. blå efter veckor. Jag har försökt hjälpa dem med deras narkotikamissbruk men problemet är så dåligt att jag befinner mig i en position där jag kan få bort dem på grund av deras beteende. VÄNLIGEN HÄR HAR DETTA OCH NÄRVARAN LÄMNA MITT HEM OCH FAMILJ.

 4. Jésus, Toi et seulement Toi peut me délivrer de ma colère envers les bruits de mon voisin. Je déteste être dans cet état car de mauvais esprits entrent en moi. Je ne veux pas céder à ma tentation colérique. Tu sais à quel point ces bruits me détruisent. Je te prie de mettre un terme au agissements bruyants de mon voisin avec ses travaux incessants, ses longues et régulières utilization de son aspirateur. Même ses chiens réveillent une fureur incontrôlable. Je te prie d'expulser cette colère Seigneur car elle m'empêche d'être comme Toi.

 5. Jag heter Evelin asenime, jag är en ung och vacker kvinna. Jag har allvarliga problem med ilska när den kommer, jag vet verkligen inte hur jag ska kontrollera det, snälla jag behöver din hjälp och några böner

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.