Bön poäng för att förstöra fiendens aktiviteter

14
7068
Bön poäng för att förstöra fiendens aktiviteter

Job 5: 12: Han besviken de behändiga enheterna, så att deras händer inte kan utföra sitt företag

Bibeln säger att fienden vilar, inte dag och natt, och letar efter vem de ska förstöra. Det är därför relevant att bön mot fiendens aktiviteter tas på allvar. Skriften fick oss att förstå att djävulen inte kommer för att inte stjäla, döda och förstöra, Johannes 10:10. Detta vers av Bibeln förklarar i detalj fiendernas verk. Idag ska vi titta på kraftfulla bönpunkter för att förstöra fiendens aktiviteter. Denna bönpunkter sprider i eld alla de mörka aktiviteterna i mörker i ditt hushåll. Be dem i tro idag och se att Guds hand råder i ditt liv.

Medan män sover på natten skulle det intressera dig att veta att hundratals människor inte sover, de gör det ena eller det andra för att hindra eller förstöra andra människors öde. Man kan börja undra vad vinner fienden med att göra ont? eller man kan börja undra varför jorden är fylld med så mycket ont, kan inte människor bara leva tillsammans i kärlek och fred? Tja, det är precis som att förvänta sig att ett lejon inte äter människan eftersom människan inte äter lejon. Det ligger i fiendens natur att göra ont, de är naturligt utformade för att komma med onda planer för att förstöra människor. Därför kommer det att vara vår egen ånger som kristna att låta dem komma undan med sina onda aktiviteter.

Mordekai och Hamans liv är ett bra exempel på fiendens misslyckade försök över en individ. Haman hade planerat att få Mordekai avrättas utan anledning. Det var inte så att Mordekai gjorde något ont mot Haman för att motivera sådant hat, han hatade bara Mordekai utan anledning. Så han kartlade sina planer på att få Mordekai dödad av kungen, men skriften säger att de rättfärdiga bönen utnyttjar mycket. Genom böner och uppmaningar dog Haman i stället för Mordekai, han dödades av samma giftiga gift som han utformade för Mordekai. När du engagerar dig i den här bönen i dag, alla dina onda planer fiender kommer att slå tillbaka på deras ansikten i Jesus Kristus namn.

Det är också viktigt att veta att en icke-enhet inte kommer att ha en fiende. En man som är avsedd för undergång och olycka kommer inte att ha någon fiende. Men alla som är avsedda för storhet kommer säkert att ha fiender. Detta är en anledning till att vi alltid ska ha god tro när förödelser och problem uppstår mot oss, vi bör veta att vi kommer att bli stora. Jesus Kristus, författaren och efterbehandlaren av vår tro, trots hans ödmjukhet, trots att han är en fri ande och rättfärdig natur, hade han fortfarande en hel del fiender. Djävulen är en av de största fienderna som motverkade Kristi verk eftersom djävulen vet att Kristus har kommit för att rädda människor och för honom djävulen. Så fiender kommer alltid att uppstå särskilt när vi är på väg till genombrott.

Vi har sammanställt en lista med bönpunkter för att förstöra fiendens aktiviteter i våra liv. Dessa bönpunkter kommer att förstöra alla onda planer från djävulen riktade mot ditt liv och öde. När samlingen mot dig kommer dessa böner att sprida dem. När du engagerar dig i dessa bönpunkter kommer Herrens änglar att sändas i din riktning för att befria dig från alla dina fiendes onda planer. Varje grop som har grävts åt dig, alla ska falla i den i Jesus Kristus namn.

Bön poäng

• Himmelske Fader, jag kommer framför dig idag, det finns en legion av fienden som gör flera försök att ta mig ner, jag ber dig, o Herre, att du kommer att förstöra deras råd över mig i Jesu namn.

• Herre, ditt ord säger att Herrens ögon alltid är på de rättfärdiga, och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner, jag djupt in mig i ditt skydd i Jesu namn.

• Himmelske Gud, de som vill ha mitt liv ökar med dagen, men jag söker tillflykt i dina ord som säger att inget vapenmode mot mig ska blomstra, jag förordnar Guds eld på min fienders läger.

• Herre, jag ber att varje tunga som reser sig mot mig i dom ska fördömas i Jesu namn. Bibeln säger för jag bär Kristi varumärke, låt ingen plåga mig, jag skickar Gud, den Allsmäktiges eld över alla mina fiender i Jesu namn.

• Herre med din barmhärtighet, jag ber att du kommer att störa alla fiendens attacker över mig och att du ska skämma dem i Jesu namn.

• Herre, himmels Gud, skriften fick oss att förstå att du är hämndens Gud. Jag ber att du ska uppstå i din vrede och ta din hämnd mot alla mina fiender i Jesu namn.

• Åh! vem säger vad när Israels heliga inte har talat? Jag stöter på varje tunga som vaggar mot mig, min familj och vänner i Jesu namn.

• Du har gjort ett löfte i ditt ord att med mitt öga ska jag se och se de ogudas belöning men ingen ondskan kommer att komma över mig eller komma nära min bostad, Herre i år, jag kommer mot alla deras aktiviteter över mig i Jesu namn.

• Stå upp Herre och låt dina fiender spridas, låt de som avundas och hatar ditt folk förgås, precis som svärdet smälter inför en ugn, låt de ogudaktiga förstöras i Jesu namn.

• Jag ber att du kommer att falla ner seraferna med flammens svärd och de kommer att ta ansvar för min säkerhet, seraferna som bär hämndens svärd av Gud, jag ber dig att skicka dem ut i Jesu namn.

• För det har skrivits, jag känner de tankar jag har till dig, de är tankarna om det goda och inte det onda för att ge dig ett förväntat slut. Herre, jag ber att från och med i dag bara är ditt råd. Kommer att stå i mitt liv i Jesu mäktiga namn.

• Herre Gud, jag förstår att du vill ha syndares död men deras omvändelse genom Kristus Jesus. Jag ber att du genom din barmhärtighet kommer att förändra hjärtat hos dem som söker min undergång. Jag ber att du ändrar deras tankar mot mig i Jesu namn.

• Du sa i ditt ord att du kommer att förbanna de som förbannar mig och välsigna dem som välsignar mig. Och ditt ord har också fått mig att förstå att du ensam kan ändra det onda till det goda. I Jesu namn ändrar jag var och en av deras dåliga planer och agenda under mitt liv till god framgång i Jesu namn.

• Tack välsignar Frälsaren för de besvarade bönerna, tack för att bara du är Gud, ingen annan Gud utom dig, tack för svaret, tack för att du har orsakat en stor oro i min fienders läger än du för att du har orsakat en stor oro för alla som önskar mig ont, tack välsignade förlossare för ditt skydd, i Jesus namn ber jag.

Amen.

annonser

14 KOMMENTARER

  1. Vänligen be för mig, att alla mina fiender planerar mot mig och min familj och vänner, skulle misslyckas. Jag har många fiender. Eftersom jag tog ställning mot det onda. Också, var medveten och vaken för att be.Tack

  2. Gud har hört att du inte oroar dig, vänta bara på att han återansöker i det mäktiga namnet Jesus Kristus, den levande Guds son.

  3. Tack för att du publicerade den här bönen Job 5:12 eftersom vi har fiender just nu och försöker förstöra våra liv och jag visste inte vilken bön jag skulle be och varje ord i Job 5:12 har trängt igenom mitt hjärta och fått mig att känna mig trygg Guds och Jesu Kristi händer. Tack kl. 11 på morgonen har det gett mig lugn i mardrömslivet vi lever med dessa människor.

  4. Be för mig att få pengar till min skola, eftersom det skadar mig mycket och väcker mycket oro. Jag skulle vilja avsluta min skola men jag är inte ekonomisk stabil. Hjälp mig Lord of Nazareth Amen

  5. snälla be för mitt äktenskap oavsett hur hårt jag försöker min man finner fel att starta ett argument och sedan skilja sig från mig.

  6. Dessa bönpunkter är verkligen kraftfulla och tid
    Är en student som nyligen fick antagning till högskolor i Ghana, jag kom hem för en semester och det hände något som jag tycker är svårt att förstå. med mina föräldrar och vi är bara tre i huset, är förödda, vänligen be för mig

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här