Bön poäng för att förbereda för ett tentamen

0
3891
Bön poäng för att förbereda för ett tentamen

Predikaren 9:11: Jag återvände och såg under solen att tävlingen inte är för den snabba eller striden mot de starka, varken bröd för de kloka eller ännu rikedom för förståelsemännen eller ännu gynna för människor av skicklighet; men tid och chans händer med dem alla.

Jag minns mina studentdagar, jag hade en konversation med några av mina klasskamrater och något slog mitt sinne under vårt samtal. En av de mest lysande studenterna i min klass, en kristen som alla respekterade för att vara en mycket hängiven. Han sa till en dam i min klass att han inte ber innan han sitter för någon undersökning.

Han är en av de bästa forskarna i hela institutionen. Under samtalet protesterade den andra mot att det är viktigt att be innan han skriver en tentamen, han vände sig till mig och frågade om jag också ber innan jag skriver examen. Jag berättade för honom att jag ber om att jag ber innan jag skriver examen. Sedan gjorde han ett övertygande uttalande som slog mig, medan hans uttalanden kan verka som stolthet, gjorde han några lämpliga punkter som var sanna. Han sa att Gud har gett oss nåd att läsa och förstå, och många gånger behöver vi inte be för det, det är en gåva från naturen till mänskligheten.

Hur vi använder vår hjärna är dock beroende av oss, Gud är inte ansvarig för det. Han gick vidare för att säga att de flesta kristna misslyckas examination eftersom de ber så hårt och ändå vägrar de att läsa i samma andel som de har bett. I den här artikeln uppmuntrar vi inte eleverna att be utan att läsa. Kom ihåg att Skriften säger att studera för att visa dig godkänd.

Samtidigt är det också viktigt att be före och efter att ha skrivit examen för Guds barmhärtighet och för att följa vårt manuskript, när Guds tjänst följer ditt manus, kommer det att hitta nåd i granskaren. Så mycket som du har förberett dig väl genom att studera hårt, är det också viktigt att du också be hårt. Den enkla gimmicken ber som om du aldrig har läst och läst som om du inte har bett.

Därför, efter att ha läst och du måste lösa saker i andens rike och du kommer att behöva tala till Gud. Vi har sammanställt en lista med bönpunkter att säga för att förbereda oss för en undersökning. Jag uppmuntrar er att engagera sig i dessa böner genom tro, medveten om att det inte är av kraft eller med kraft, utan genom Herrens ande. Du ska lyckas med dina tentor i Jesus Kristus namn.

Bön poäng.

• Herre, jag tackar dig för den nåd som du har gett mig att studera, jag tackar dig för förmånen att assimilera saker, Herre förstora dig i Jesu namn.

• Jag ber att när jag fortsätter att läsa att du kommer att ge nåd att ta tag i saker korrekt och grundläggande i Jesu namn.
• Jag ber om andan av förståelse, kunskap och visdom, som gör det möjligt för mig att skriva korrekt i undersökningen. Jag ber att du kommer att släppa den på mig i Jesus namn.
• Fader Herre, när jag förbereder mig för min undersökning ber jag att du kommer att gynna mig i Jesu namn.
• Bibeln säger att om någon av er saknar visdom, låt honom fråga från Gud som ger liberalt. Kärleksfulla far Jag ber att du ska ge mig visdom att assimilera i Jesu namn.
• Jag går emot varje anda av rädsla som kanske vill dominera mitt hjärta, jag förstör den med Kristi blod.
• Bibeln säger att frukta inte för att jag är din Gud, var inte orolig för att jag är med dig, jag ber om det andliga modet att uttrycka mig grundligt i provsalen.
• Rättfärdiga kungen, du är skaparen av alla saker genom en källa till ljus och visdom, jag ber att ditt ljus kommer att belysa mitt förståelsens mörker, jag ber att din heliga ande, talsmannen kommer att vara med mig och torka bort alla former av rädsla som kanske vill uppstå.
• Kärleksfull far, du är det. Ursprunget till allt varande ber jag att du ska ge mig nåd och förmåga att tolka alla frågor som jag kommer att möta i examenshallen.
• Jag ber om kraften i din heliga ande som tolkar eländen inlåst i Guds ord, jag ber att det kommer att hjälpa mig att tolka alla frågor som jag kommer att ställas i Jesu namn.

• Herre Gud, jag ber om Guds ande som kommer att minna allt jag har läst, att jag inte kommer att glömma alla punkter som jag läste.
• Jag söker din nåd som alltid kommer att antända och mina alla de saker som jag har läst.
• Himmelske Herre, jag stöter på alla konsekvenser av Jesu värdefulla blod. Varje kraft som vill frustrera min ansträngning, jag förstör dem med kraften i Jesu namn.
• Jag söker kraften som kommer att ge auktionen att känna till examinatorens sinne. Kraften som får mig att veta exakt hur granskaren vill att frågorna ska besvaras, Herre, jag ber att du kommer att ge det till mig.
• Herre Jesus, jag stöter på varje misslyckande kraft av lammets blod. Jesus misslyckas aldrig, det har blivit omöjligt för mig att misslyckas, varje misslyckande som fienden har planerat, jag förstör det i Jesu namn.
• Fader Herre, jag ber att du ska ge mig nåd att vara exakt i alla mina förklaringar, jag söker nåd att uttrycka mig med grundlighet och charm, Herre släpper över mig i Jesu mäktiga namn.
• Jag ber om andan av spetskompetens, en av sådana som du gav till Daniel som skilde honom från andra, den anda av spetskompetens som skiljer mig till framgång, jag ber att du kommer att släppa till mig i Jesus namn.
• Herre, jag begär undersökningsdagen i dina färdiga händer, jag ber dig att helga den dagen i Jesu namn.
• Jag kommer emot alla djävulens planer och agenda för att förstöra den dagen eller göra det till ett röra med kraften i Jesu namn.
• Tack välsignade kungen för besvarade böner, tack för den inspelade undersökningsframgången, tack så att du har markerat den dagen för framstående, jag uppskattar dig, min himmelske kung, låt ditt mäktiga namn upphöjas.

Amen

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här