Bön för skydd mot ondska

2
25207
BÖDARE FÖR SKYDD MOT VILL

Matteus 6:13: Och led oss ​​inte till frestelse, utan befria oss från det onda: Ty ditt är riket och makten och ära för evigt. Amen.

Det faktum att du klickade på den här artikeln betyder att det är av intresse för dig. Denna bön skiljer sig lite från bönen mot fiendens aktiviteter, det här är bön om skydd mot det onda.

Varför ska vi be om skydd mot det onda? Bibeln fick oss att förstå att det finns pilar som flyger om dagen, skadedjur som strövar i mörker och förstörelser som slår på middagstid, Psalm 91. Det här är vindar av ondska som svävar runt dagligen. Som Guds barn är det mycket riskabelt att du inte täcker dig själv i böner innan du går ut från ditt hus. En bön för skydd är en defensiv bön som skyddar dig och skyddar dig från allt ondskan på dagen. Varje gång du engagerar dig i dessa böner skickas Herrens änglar på dina vägnar för att se till ditt skydd och bevarande.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Onda saker händer varje dag, det är bara de som avslöjas för oss som vi vet, människor dör varje dag, människor fängslas varje dag. Särskilt i tredje världsländer där vi har dålig säkerhet hör man ofta om mord, rån, alla slags meningslösa attacker mot oskyldiga medborgare. De utvecklade länderna är inte heller undantagna. Vi måste ha hört flera gånger om människor som tar vapen och dödat människor slumpmässigt i Amerika. Det tar en person som är bön att undkomma alla dessa dagliga skräck.


Faktum kvarstår, ingen är för bra för att dö och ingen är för dålig att leva, det finns så många människor som har blivit offer för onda omständigheter som faktiskt kan förhindras. Därför är det viktigt att vi alltid söker Guds skydd varje dag eftersom varje dag är fylld med ondska.

Men de troende borde ha en fördel i Guds ord. Skriften säger att den som sitter på den högsta hemliga platsen ska stanna under den Allsmäktiges skugga. Varje människa som håller sig i den Allsmäktiges skugga kommer att undantas från onda händelser. En sådan person kommer inte att falla, ett offer för onda attacker, han eller hon kommer inte att bli ett offer för kidnappare, alla dessa kommer att hända endast genom att följa den Allsmäktiges skugga.

Vi har sammanställt en lista med bönpunkter för skydd mot ondska. Dessa bönpunkter kommer att skydda dig från alla sataniska attacker och övergrepp. Jag uppmuntrar dig att delta i dessa böner av hela ditt hjärta och tro att den Allsmäktiges vingar aldrig kommer att sluta skydda och bevara dig. Guds hand ska aldrig avvika från ditt liv i Jesus Kristus namn.

Bön poäng

• Vår himmelske Fader, jag är inte okunnig om att varje dag är fylld med ondska. Men boken i 2 Tessalonikerbrevet 3: 3 säger, men Herren är trogen. Han kommer att upprätta dig och skydda dig mot den onda. Ditt ord säger att du kommer att vägleda mig mot alla ont, jag ber om ditt skydd över mig. Jag aktiverar ditt skyddsparaply över mig i Jesu namn. Jag ber om din nåd att ständigt stanna kvar i din skugga, ge mig den obestridliga tillgången att alltid bo i din skugga. Jag ber att du på alla mina resor i livet ska följa med mig, jag vägrar att ta ett steg såvida du inte går med mig, jag vägrar att resa detta liv på egen hand, jag ber att du genom din nåd reser med mig i Jesu namn.

• Med din barmhärtighet ändrar jag kursen för varje dag med ditt blod, jag ändrar rubriken och rekonstruerar den onda berättelsen om varje dag i Jesu namn. Jag befriar mig från varje ond katastrof på dagen i Jesu namn. Guds högra hand som gör stora saker, jag kallar det på resan i livet, Guds händer som vänder saker, jag ber att du lägger det i mitt liv i Jesu namn.

• Vår himmelske Herre, ditt ord säger att du kommer att gå framför mig och planera upphöjda platser, du skär genom järnstänger, jag ber om att genom din makt blir varje ond berg på mitt sätt lågt i Jesu namn. Jag motverkar alla onda. på dagen och jag förändrar det till god budskap av Kristi dyrbara blod.

• Vår himmelske Fader, jag gömmer mig bakom korset som strömmar med Kristi blod och jag föreskriver att Herrens änglar alltid är med mig på min resa genom livet i Jesu namn. Dina änglar kommer att sätta mig i sina armar så att jag inte får sticka min fot mot livets klippa, din ängel som kommer att bära mig i sina armar så att jag inte kan snubbla på förstörelsesteinen i Jesu namn.

• Jag gömmer mig under de Allsmäktiges högsta vingar. Jag lägger min ande, själ och kropp under skydd av den Allsmäktige Gud och jag föreskriver att inget ont ska komma över mig eller komma nära min bostad.

• Jag skickar fram Guds änglar för att alltid leda mig på mina sätt och jag kommer alltid att bli medveten överallt där det onda ligger i Jesu namn.

• Dina änglar kommer att vårda mig och alltid tända min andeman. Jag söker en smörjning som kommer att särskilja mig, den smörjningen som kommer att befria mig från alla onda händelser. Herre Gud, jag ändrar kursen för varje dag med ditt namn, Bibeln säger att förordna en sak och det ska fastställas. Jag förordnar att Gud den Allsmäktiges tjänst alltid kommer att vara på mig.

• Herre Gud, jag söker din barmhärtighet, din barmhärtighet som talar i stället för dom. Om en man finner barmhärtighet i din syn, kommer han eller hon inte att bli offer för olycka, våldtäkt, kidnappning, jag försöker att din barmhärtighet är över mig. Skriften säger beröring, inte min smorda och gör min profet ingen skada, varje ondskad utsläpp, jag kastar och binder varje ond ängel som tilldelar att utföra varje plikt, jag förstör dem i Jesu namn. För Bibeln säger att vi har fått ett namn som är ovanför alla andra namn, att varje namn på namnet måste böja sig och varje tunga ska erkänna att han är Gud, jag befaller varje demonisk ängel som ska göra kaos i varje dag för att förstöras i Jesu namn.

• I kraft av ditt blod löser jag in varje dag, jag vänder ögonblickets händer från ondskan till goda i Jesu namn.

Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

2 KOMMENTARER

  1. Dina bönpunkter och denna webbplats har varit en ovärderlig resurs för mig. Tack så mycket, och Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.