Böner för en alkoholist

2
28405
Böner för en alkoholist
Böner för en alkoholist

 

En man som är starkt utsatt för alkohol är undergång. Äktenskapet med en kvinna som är gift med en alkoholist make är byggd på ett pistolpulver som kan explodera när som helst. Alkohol får en man att förlora sin bedömning och resonemang samtidigt. Idag ska vi titta på böner för en alkoholist. Denna bön är en passionerad bön till hjärta som varje fru ska be för sin alkoholiska man. Ondskan alkoholismens ande har orsakat många skador i många familjer idag. Många familjer har förstörts på grund av denna anda. Många män har förlorat där på grund av att de blivit offer för alkoholism, men idag kommer dessa böner att frigöra dem i Jesus Kristus namn.

Även med moderniserad kristendoms nuvarande ålder fortsätter människor fortfarande att fråga om att dricka var synd eller inte. Faktum är att många människor har rättfärdigat sin alkoholhalt till versen i skriften som avslöjade att Kristus förvandlar vatten till vin. I boken Johannes 2: 1-11 förklarade Bibeln hur Jesus förvandlade vatten till vin vid ett bröllop i Kana i Galilea. Den här bibelversen ensam har stava undergång för många människor som inte läser skriften med förståelse för den Helige Ande.
Detta leder oss till den stora frågan:


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Är att dricka alkohol en synd?

I Efesierbrevet 5:18 Och var inte full av vin, där det är överflödigt, utan fylls med Anden.

Detta betyder att Skriften förstår att en flaska vin kan få någon berusad. I stället för att bli berusad av vin och inte uppträda på gatan förnedra bilden av din familj och kyrka, varför inte bli berusad av den Helige Ande. En man som är fylld med alkohol kommer att agera oklokt medan den som fylls med den Helige Ande kommer att agera i enlighet med Guds vilja.

Som hustru är du skyldig din man en bönplikt, särskilt när du märker eller upptäcker att han driver bort genom alkohol. Ett av de största vapnen som djävulen använder för att rycka bort en man är alkohol. En man som har svarat sin spänning att dricka kommer inte längre att finna lycka med sin fru, han vill snarare söka tröst och acceptabilitet med en flaska vin än sin familj. Och när en man når det tillståndet, har han blivit rov i djävulens händer.

Din mans missbruk av alkohol är demonisk träldom som han behöver befrias från. Galaterbrevet 5: 1 Kristus har befriat oss till frihet. Stå därför fast och underkasta dig inte igen för ett slaveri. " Detta förklarade att Jesus har befriat oss från all träldom som djävulen planerar att få oss in i. Mer, så är Gud vår andliga far, han vill alltid ta bort vår smärta, ångest, hån och allt som gör oss ledsna. Det finns ingen ansvarsfull fru som kommer att vara nöjd med sin alkoholberoende make.
När du som hustru märkte att din man tappar kampen om alkohol, är det dessa böner du bör säga för att rädda hans själ.

Böner för min alkoholiska man

Herre Gud, du förstår att min mans akoliska natur gradvis delar upp denna familj, och ditt ord säger vad Gud har sammanfogat, låt ingen skiljas. Alkohol bryter snabbt mellan oss, han kommer hem varje dag fylld med så mycket ilska, till och med min säkerhet och barnens säkerhet är inte längre garanterad under en man som är starkt påverkad av alkohol. Herre Jesus, jag ber att i hans sömn ikväll kommer du att besöka honom och lära honom din väg till frihet från andlig fångenskap.

Rättfärdig Fader, detta äktenskap betyder mycket för mig lika mycket som du Gud värnar om det också. Den största krångeln i min familj just nu är min mans alkoholiska natur. Han har sedan dess blivit en skugga av sig själv. Han finner inte längre nöje och acceptans i hustrun. Till och med hans vackra och stiliga barn som han en gång älskade är nu som en pest för honom. Min man har fängslats i syndfängelset som är starkt orsakat av alkohol. Herre du vet att han brukade bränna för dig innan han gick in i alkohol, Herre i din oändliga nåd, tänd vänligen din eld igen i hans hjärta. Låt honom hitta tröst hos dig en gång till.

Jag ber att du inte låter djävulen glädja sig över sin själ, för om han skulle dö var en evig dricker, är hans plats i ditt hus inte säker, Herre, du sa att du känner till dina tankar till oss, de är tankar om det goda och inte om det onda, för att ge oss ett förväntat slut. Herre hans eviga liv i helvetets grop är inte ett förväntat slutmärke som du önskade dig, Herre, jag ber dig rädda honom från helvetet.

Herre Gud, jag söker ditt råd, så att du kommer att lära mig visdom om hur du kan hjälpa mig att komma ur det här röran. Han driver gradvis bort, och det är tråkigt att se någon du älskar att vara i en förnedrande situation och det finns lite som du kan göra för att hjälpa dem. Jag ber för din styrka att jag kan vara stark att slåss mot denna demon som vill förstöra mitt hem och fred. Demonen som vill ta bort min glädje som hustru och ta bort min stolthet som kristen, Lord ger mig styrkan att övervinna den.

Du är alla kötters Gud, det finns inget omöjligt för dig att göra. Jag vill att du ska bryta ner honom, riva all hans ansikte mot alkohol, bryta honom för att peka där bara du kan fixa honom. Bryt honom till en punkt där alkohol blir en giftig sprit för honom, bryt honom till en punkt där han inte kommer att kunna söka tillflykt eller tröst från ingen annan än dig.

Kristi frälsning är inte för de frälsta, Jesu död och uppståndelse är inte för de rättfärdiga. Det är för dem som ännu inte ska räddas. Herre låt din nåd hitta honom och ta med dig hem. Jag ber att du kommer att konsumera honom med kraften i din heliga ande, den anda som hjälper honom att övervinna hans beroende av alkohol. Det verkar när som helst när han ser alkohol, han tappar sin styrka att motstå, men dina ord säger att din styrka görs perfekt i vår svaghet. Jag ber att du kommer att ge honom kraften att övervinna beroendet på alkohol. I Jesus Kristus Namn Amen

Vi tjänar en Gud som svarar på böner, och det finns inget omöjligt fall med Gud. Ovanstående böner är en passionerad bön till hjärta till Gud angående frälsning och befrielse av din kärleksfulla make. Be det från ditt hjärta, ropa till Gud i tro, tro på dina böner för din alkoholiska man och hålla Gud vid hans ord i Markus 11: 22-24, du ska se din make överlämnad i Jesu Kristi namn. Gud välsigne dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

2 KOMMENTARER

  1. nashukuru sana baba kwa maombi haya ntaanza kuyafanyia kazi kwasababu nateseka sana na hali ya baba watoto wangu kiasi ambacho sijui hatma ya familia yangu

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.