Bön för mitt sjuka barn

0
1578
bön för mitt sjuka barn

Hur mår du när ditt lilla barn slås med sjukdom? Känner du dig lycklig när ditt dyrbara barn har en sjukdom? Speciellt när det verkar som om han eller hon inte svarar på all behandling som har administrerats av läkare. Det är den bästa tiden att ta det till Herren i böner.

Barn är Guds arv, säger Bibeln som en pil är i en krigares händer så är små barn i Guds händer. Skriften säger att mina barn är för tecken och underverk och inte för sjukdom. Hur ofta talar du ordet (Skriften) som förälder in i dina barns liv? du behöver inte vänta tills de är sjuka innan du höjer ett bönalter för dem.

Under tiden, oavsett om du har bett för dem eller inte, är det inte för sent att höja ett bönalter för dem nu, särskilt nu när han eller hon är på sjukt. Säg följande böner för ditt sjuka barn.

böner

Vår himmelske Fader, det är med ett tungt hjärta som jag talar till dig i dag, barnet som du välsignade mig är i sjukdom. Ditt ord säger att vi genom din strip är botade. Herre, jag ber om att dina händer av läkning släpps mot mitt barn. Jag ber att av din barmhärtighet varje organ som behöver beröras, jag ber att dina händer börjar beröra dem just nu och ge mitt barn helande i Jesus namn.

Herre, himmel Gud, för det har skrivits att mina barn är för tecken och underverk. Herre får ditt undrar att hända när det gäller mitt barns hälsa. Jag ber om att du genom din barmhärtighet ger mitt barn en stark hälsa, du är Gud för allt kött, det finns inget omöjligt för dig att göra, jag tror starkt på vad du kommer att göra, Herre inte skämmer mig. Herre Gud, jag ber att ditt namn inte ska förbannas och missbrukas över mitt barn, de vet att jag tjänar en levande Gud, så att alla kan veta att det finns en Gud i Israel, så att de kan veta att den Heliga av Israel har segrat för att förstöra sjukdomens ok, ge mitt lilla barn en sund hälsa i Jesus namn.

Du säger att du kommer att använda världens dumma saker för att förvirra de kloka, bortom förståelsen för medicinska personal, utöver deras analogi, får ditt mirakel att hända. Låt ditt mirakel hända, för bara du är den verkliga mirakelarbetaren, den perfekta helaren, ber jag att du kommer att få ditt mirakel att hända när det gäller mitt barn. Herre du är den kraftfulla helaren, jag vill att du ska resa dig och göra det som bara du kan göra. Saker som förvånar varje professionell, så att de kan veta att det bara kan vara Gud, jag ber att du kommer att få ditt mirakel att hända när det gäller mitt barns hälsa i Jesus namn.

Vår himmelske Fader, jag ber om att du ska ge visdom till de läkare som ansvarar för mitt barns behandling. Bibeln får oss att förstå att alla goda idéer kommer från dig Herre, jag ber att du kommer att lära dem utöver deras yrkesmässiga omfattning, jag ber att du kommer att hjälpa dem utöver alla arbetsredskap som de litar på, och du kommer säkert att föra mitt barn till hans fötter igen. Jordiska läkare kan bara försöka, du är den enda som läker fullständigt, eftersom läkarna kommer att göra allt de kan inom sina krafter. Jag ber att du kommer att hjälpa dem och slutresultatet blir en framgång i Jesu namn.

Himmelske Herre, jag söker din heliga ande och kraft att de kommer att andas liv i mitt barn igen. Varje ben, vävnader, ven och varje organ i kroppen får livets andetag igen. Jag vill höra mitt barns röst lekfullt kalla mig mamma / pappa, jag har missat hans / hennes glädje. Herre snälla i din oändliga barmhärtighet, andas liv i hans sjukliga kropp igen. Mitt hjärta är oroligt, min lycka har minskat efter att mitt barns spårande hälsotillstånd har återupprättat honom / henne på hans fötter igen i Jesus namn. Ty det har skrivits att vi inte ska dö utan att leva för att förklara Herrens verk i det levande land, låt mitt barn leva så att han kan förklara dina gärningar.

Fader Herre, varje förälders glädje är att se deras lilla barn växa. Herre varje förälder får så mycket glädje i att se sina små barn växa, men min egen lycka är på väg att störas av mitt barns skickliga tillstånd. Herre, jag vill att mitt barn ska vara friskt igen. Bibeln säger att han sände ut sina ord och det läker deras sjukdomar, Herre jag ber att du kommer att tala ditt helande ord till mitt barn. Bibeln fick mig också att förstå att i början var ordet och ordet var med Gud och Gud var ordet. Med ordet gjordes allt och utan det fanns inget som gjordes. Herre, jag ber att du kommer att få ditt styrksord, ditt helande ord till mitt barns liv och att du kommer att få honom att växa i visdom och i ditt styrks styrka.

Fader Herre, jag ber att du kommer att ge mig styrka att inte bli trött i den här försökande tiden. Jag ber att du kommer att återupplysa din eld i mig så att jag inte får söka efter hjälp där det inte finns någon. Jag söker efter nåd att alltid lita och hoppas på ditt ord, även när det verkar som om ingenting fungerar, när det verkar som striden är på väg att gå förlorad, jag söker att den nåden ska förbli standhaftig och alltid hoppas på dig, att du kommer vrede alltid dina under, även i den döende minut. Jag vill inte att mitt barns sjukdom ska förvandla mig till en gammal kristen, jag vill inte vara en gång i tiden, jag ber om att mitt barns hälsotillstånd inte får mig att återkalla i Jesu namn.

annonser
tidigare artikelBön för de som är beroende av droger
nästa artikelBöner för sexuell renhet
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de senaste dagarna. Jag tror att Gud har gett alla troende med konstig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtrycks av djävulen, vi har kraften att leva och gå i dominans genom böner och Ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chatta mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig till vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här