Bön för de som är beroende av droger

8
28843
Bön för de som är beroende av droger

Drogmissbruk och beroende är nu en av de vanligaste lasterna som djävulen använder för att ta bort människor från frälsning. Så många öde har fångats upp och förstörts av narkotikamissbruk. En noggrann titt på statistiken över dem som hänger sig åt drogmissbruk och missbruk, de flesta av dem är ungdomar. Djävulen har inget att göra med nonentity, hans mål är alltid de med stor potential att bli stor i livet. Lite undra på att nästan hälften av ungdomarna är fångade i lagen.

Som vårdnadshavare på internet har det fått mig att förstå och se en hel del olyckor som har orsakats av intensiv användning av droger som opioider, nikotin, ogräs, slemlösande och andra. Det rapporterades tidigare att en amerikansk konstnär dött av överdriven användning av droger. Han var en ung konstnär med stor potential, men han tappade livet i en mycket öm ålder på grund av överdriven användning av hårda droger.

Beroende på hårda droger är ont, och alla måste resa sig mot det och driva det ur vårt land innan det äter djupt in i vår framtid och förstör det.

Detta borde vara vårt kollektiva rop till Gud för dem som fångas upp i drogenätet. De rättfärdigas bön utnyttjade mycket. Moreso, förväntningarna på skapelsen väntar på manifestationerna av Guds söner. Det är därför lämpligt att vi höjer ett bönaltare för dem vars själ snart kommer att ryckas bort av djävulen genom missbruk av droger. Jag har sammanställt några kraftböner för dem som är beroende av droger, jag uppmuntrar dig att be dessa böner av hela ditt hjärta och starka tro när vi går in för alla missbrukare runt omkring oss. Många av dessa drogmissbrukare vill vara fria, men de kan inte för att djävulen har hållit dem förtrollade. De har blivit fångar. När vi slår oss samman och ber för narkomaner runt om i världen, kommer det att bli befrielser i Jesus Kristus namn. För den överflöd av kärlek som munnen inte kan förklara att vi har mot vårt folk som fångas upp i kroken av narkotikamissbruk, säger vi dessa böner till Gud:

Böner för de som är beroende av droger

Vår så rättfärdiga far, du är skaparen av himmel och jord. Du är den som gjorde himlen och jorden till din fotpall, detta visar hur kraftfull du är. Herre, genom din kraft ber vi att du sträcker ut dina händer och räddar de som är fångade i beroendeens webb. För många av de människor vi bryr oss så mycket om, och för de människor som vi vill vinna för himlen, ber vi dig att hjälpa till att avlägsna beroendeframkallande narkotika. Vi ber er Herre att skapa i dem i nytt hjärta, ett hjärta som kommer att frukta dig, Herre. Eftersom skriften säger att Herrens rädsla är början på visdom. De behöver säkert visdom om hur man kan fly från detta fängelse som vi har hållits fångade av droger.

Herre, vi ber att du skapar ett nytt hjärta i dem, ett hjärta som bara törstar efter dina saker ensam. Psalmens bok säger att husets saker förbrukar min ande. Den Guds ande som kommer att skapa den ofärkliga törsten och hungern i deras hjärta efter kungariket. Guds ande som kommer att åsidosätta deras beroende av ogräs, nikotin, opioider, marijuana och alla andra hårda ämnen, din ande som kommer att göra varje form av droger till gift för dem, vi ber dig att skapa det i dem.

Herre Gud, vi ber om den ande som kommer att ge dem medvetandet om att vara stadiga, att när den önskvärda känslan att ta droger uppstår, kommer Guds ande som kommer att förstå att de nu tillhör Kristus, din ande som kommer att ge styrka till deras dödliga kropp. För det har skrivits att Guds ande hjälper våra sjukdomar, Herre, vi förstår att missbruk till droger är en sjukdom, Lord ger dem den anda som kommer att hjälpa i deras svaghetsmoment. Dina ord säger Din ande snabbar vår dödliga kropp, vi ber om den ande som kommer att snabba deras dödliga kropp.

Herre, ditt ord säger att Kristus har blivit slagen för vår skull, han har blivit en förbannelse för oss så att vi kan befrias från lagens förbannelse eftersom förbannad är den som hänger på trädet. Herre genom din barmhärtighet, vi ber dig att bryta varje förbannelse av beroende på deras liv. Många gånger är deras ande villig att avstå från droger men deras kött är svagt, ger dem styrka och befria dem från syndens fälla. Vi ber om att du genom din barmhärtighet, Herre, sträcker ut dina barmhärtiga händer och att du räddar dem från deras öde.

Herre, vi ber om din tröst mot de oss vars hjärta har smörts på grund av att de människor vi älskar kära är inlåsta i fängelset för narkotikamissbruk. Herre, vi ber dig att trösta vår ande och ge oss styrkan att ständigt kämpa för dem både fysiskt och andligt. Herre, skriften fick oss att förstå att himlen glädjer sig när en syndare vänder sig bort från sin synd, Lord ger oss styrkan att inte ångra förrän dessa vänder sig till dig. Tills de är en vinst till himlen och förlorar till helvete, ger Lord oss ​​nåd att inte ge upp dem.

Vår far i himlen vi ber för så många som bara söker tröst och lycka med att ta droger, att de får se en vän i Jesus. Att de kommer att älska dig mer än de älskar opioider, nikotin eller ogräs. Att din kärlek i deras hjärtan kommer att bli större än den de har för droger. De vill vara fria från det, men de vet inte rätt väg att gå, Herre, vi ber om att du i din oändliga sträcker ut dina händer och räddar dem. Vi lyfter våra röster i bön om att du får dem att möta dig, ett oförglömligt möte, ett möte som de aldrig kommer att glömma i brådska. Sådant som kommer att förändra allt om dem, ett möte som kommer att ge dem en bättre förståelse för dig och barnen som du har för dem, Herre vi ber att du får dem att ha det i Jesus namn.

8 KOMMENTARER

 1. Dankjewel ... vi bjöd att alla drogerverslaafden / geliefden som jag känner en herleving får.
  Vuur in de botten för Jezus.
  En verbroken en verbrijzelde geest veracht du inte Gud. Psalm 51.
  De Heer kommer oss att ständigt behöva ge dem för dessa människor.
  En dat ze dan also verdwaalden your weg mogen leren.
  Psaltaren 51.

  Tack för ditt bad.

  Groetjes Margret

 2. Hallå
  Merci de bien vouloir délivrer mon fils Julien de cette drogue l'héroïne. Depuis bientôt 15 år il ne sait pas comment s'en sortir.

 3. Te pido señor por romel curalo de su adicción y que no nos haga más daño que cuando vuelva venga tranquilo dale sabiduría Jesús amén amén

 4. Señor te pido por todos los adictos para que rompas y destruyas ese espíritu maligno de la adicción en sus cuerpos y en sus almas Para que sean liberados de las garras del infierno y vean tu luz Padre Celestial en tí en tu nombre en nombre de tu hijo amado Jesús, en speciell por mi hijo Víctor Nahum Glz Hdez amén Señor amén.

 5. Te pido con todo mi corazón señor por todos los adictos en especial por mi esposo ya señor ayúdame socorrerme porque estoy a punto de no tener fuerza dios entra en su corazón haste presente en el toca su corazón manifiéstate para que el vea en ti la salvación tanto

  ngeceistamos amén amén amén

 6. Señor te pido por todos los adictos, dales la luz para q te encuentren señor Padre mío y dejen de maltratar sus vidas protejelos, cuidalos y bendicelos pon tus benditas manos sobre ellos para q recapaciten y se encuentren de nuevo en especial te pido por Señor mío no permitas q vuelva acudir a las drogas gracias padre mío.

 7. TE PIDO SEÑOR POR TODAS LAS PERSONAS ENFERMAS DE ADICCIONES.. EN SÄRSKILD POR MI HERMANO HOY SE LO ACABAN DE LLEVAR EN INTERN ESPERO FORTALLEZA PARA MI FAMILIA Y SOBRE TODO PARA EL PARA QUE SALGA ZAADELANTA ELADO ELADO ELANAT ELADO LEVARE UNA DESEPCION AMOROSA DESTRUYO SU VIDA PERO GRACIAS A TI SEÑOR HOY SE ENCUENTRA EN RECUPERACION …. EN TI CONFIO PARA QUE SEA LO MEJOR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.