Befrielsebön från alkoholismens ande

1
2429
Befrielsebön från alkoholismens ande

Efesierbrevet 5: 18: Och drick inte av vin, där det är överflödigt; men fylls med Anden;

Bakom varje lidande finns det en ande, som Guds barn måste vi förstå att djävulen kommer att sluta på ingenting för att strida med vår frälsning. Idag ska vi titta på befrielsebönen från alkoholismens ande. Detta befrielsebön kommer att ge alla troende som djävulen har burat med tillägg av alkoholism och beruselse till fritt. Jag bryr mig inte om hur länge den andan av alkoholism och berusadhet har varit i ditt liv när du läser den här artikeln idag att andan försvinner i ditt liv i Jesu Kristi namn.

Alkoholismens ande är en ond ande, det är andan som ligger bakom ruin och olycka som har drabbat många familjer idag. Många män kan inte längre ta hand om sina familjer på grund av denna anda, många familjer har brutits och krossade som en följd av alkoholismens anda. Många troende som fångas in i denna webbkatt kan inte längre uppfylla sina familjeansvar. Men jag förklarar för er idag: att djävulens grepp som får dig att dricka okontrollerat kommer att förstöras idag i Jesu Kristi namn. Jag uppmuntrar dig att läsa det här stycket av hela ditt hjärta och engagera dig i denna frälsningsbön med varje passion i din själ och du ska levereras idag i Jesu Kristi namn.

Farorna med alkoholens ande.

Varje man du ser berusad på gatan är under djävulens påverkan. Att dricka alkohol är inte Guds perfekta vilja för sina barn. Det finns många faror som är förknippade med det överskott av alkoholintag, Bibeln säger att vi inte bör vara berusade av alkohol utan att det kommer att fyllas med den Helige Anden. Detta innebär att när vi är fyllda med alkohol fylls vi med en annan anda och andan bakom det överskott av alkoholintaget bara orsakar mer skada än nytta.

Jag kommer att lyfta fram vissa faror med alkoholandan. Detta kommer att hjälpa oss att förstå varför vi måste be mot dessa onda andar. Vad du inte vill ha i ditt liv måste du medvetet och medvetet motstå det för att det ska försvinna från ditt liv. Låt oss nu titta på några faror med alkohol.

 1. Fattigdom: Detta är en av farorna med överskott av alkoholintag. Visa mig en man som ges till alkohol och jag kommer att visa dig en fattig man är på väg. Ekonomierna för många familjer har förstörts som ett resultat av alkohol, många människor efter att ha fått sina svårt tjänade pengar, slutar slösa det i barer och öl palour. De flesta av dessa människor innan de inser sig själva har de slösat bort där år. om du går till våra byar idag ser du många tidigare framgångsrika människor vars liv har förstörts på grund av alkohol. Alkoholismens ande har tagit dem från hjältnivå till nollnivå.
 2. Oansvarighet: Ingen berusad är någonsin ansvarig. Anden av alkoholism har ett sätt att göra män och kvinnor värdelösa. Det har ett sätt att förstöra värdet av sina offer. När alkoholismens anda fångar en människa förstör den hans personlighet, det gör honom värdig och gör hans ära till skam.
 3. Medicinska komplikationer: Överskott av alkoholintag leder till mycket medicinska faror i offrens liv. Som ett resultat av det höga sockerinnehållet i alkoholhaltiga drycker kan överskottsintaget av det leda till sjukdomar som diabetes, lågt spermierantal, kroppssvaghet et c. Även överskottsintaget av stark dryck som sprit kan orsaka leverproblem, njurproblem och hjärtproblem. Alla dessa komplikationer är en pekare till det faktum att överskott av alkoholintag inte är bra för människors hälsa.
 4. Untimely Death: Drickenness har tagit många människor dit tidiga gravar. Många människor har förgiftats av alkohol. Många har drabbats av bilar på grund av berusning, många har fallit vid vägen och dog som ett resultat. Alkoholismens anda har kostat miljoner runt om i världen sina liv, men de goda nyheterna är att alla som läser denna artikel idag under påverkan av alkoholismens anda ska levereras i Jesu Kristi namn.
 5. Trasiga familjer: Många människor har tappat sina äktenskap barn och familj på grund av alkohol. Många missförstånd i familjer idag är till följd av andan av berusadhet. När en man alltid är berusad kan han inte kommunicera med sin familj och när hustrun försöker prata lite förnuft med honom börjar han slåss mot kvinnan. Många kvinnor har skilt från sina män och lämnar barnen på grund av alkoholismens anda. Många män har övergett sina familjer på grund av alkoholismens anda. himmelens Gud ska befria dig idag i Jesu Kristi namn

Hur man befrias från alkoholismens ande

Bön är nyckeln till att dra ner alla djävulens fäste i sitt liv. Om du vill bli befriad från alkoholismens anda ger du dig själv bäst genom bönens kraft Matteus 17:20 får oss att förstå att vår tro genom böner kan flytta berg. Endast en intryckt ångrande och passionerad bön om befrielse kan befria dig från alkoholismens ande. Jag har sammanställt några kraftfulla frälsningsböner för att förstöra alkoholismens grepp i ditt liv. Jag uppmuntrar dig att engagera sig i denna frälsningsbön med fasta. när du ber dem gå in på en 3-dagars fasta från 6 till 6. Genom hela din fasta engagera dig denna frälsningsbön av hela ditt hjärta, ropa till herren och förkasta alkoholismens ande i ditt liv beordra det att komma ur din liv för evigt i Jesu Kristi namn. När du begärde dessa böner med tro ser jag varje anda av beruselse i ditt liv försvinna för evigt i Jesu Kristi namn.

Befrielseböner

 1. Fader jag tackar dig för att du är den stora befriaren av min själ i Jesus Kristus namn.
 2. Far jag kommer till din nådetron och jag får barmhärtighet och nåd för alla mina synder i Jesus Kristus namn.
 3. Jag beordrar varje anda av beruselse från min grund att förstöras av eld nu i Jesu Kristi namn
 4. Varje anda av alkoholism från min fars hus förstörs nu i Jesu Kristi namn.
 5. Jag skiljer mig från alla sataniska förbindelser som leder till att jag dricker alkohol i Jesu Kristi namn
 6. Jag skiljer mig från varje ogudlöst förening som driver mig att dricka alkohol i Jesus Kristus namn
 7. Med Jesu blod spolar jag varje önskan om alkoholism i Jesu Kristi namn
 8. Varje ond röst som avlägger mig från helvetets grop för att dricka okontrollerat tystar jag den rösten i Jesu Kristi namn
 9. Varje satanisk pil som skjutits i mitt liv för att fördöma mig till liv i full, jag returnerar den pilen tillbaka till avsändaren i Jesu Kristi namn
 10. Varje ond deponeringsplats i mitt liv för att fördöma mig till liv i full, jag spolar ut det i Jesu Kristi namn
 11. Varje ond häxa och hävnadspaket där mitt öde har burts, bryter jag loss av eld i Jesu Kristi namn
 12. Jag förklarar och dekreterar att flaskan och II internt separerades för livet i Jesus Kristus namn
 13. Jag förklarar och bestämmer att alla vätskor i en grön flaska och jag är separerade för livet i Jesu Kristi namn
 14. Jag kopplar bort mig från alla onda föreningar som får mig att delta i alkoholism i Jesus Kristus namn.
 15. Makter från min fars hus hör Herrens ord. Jag skiljer mig från dig för evigt i Jesu Kristi namn
 16. Ett slut har kommit på alkoholism och beruselse i mitt liv för alltid i Jesu Kristi namn
 17. Jag täcker mig med Jesu Kristi blod
 18. Jag suger mig själv med Jesus Kristus blod
 19. Jag förklarar att jag levereras idag i Jesu Kristi namn
 20. Tack Jesus Kristus.

.

annonser

1 KOMMENTAR

 1. Jag behöver böner i mitt äktenskap. Min make kvinnor kvinnor mycket. Tänkandet av detta har drivit mig till alkoholism och förstör min personlighet nu är jag en bra sångare som ska sjunga för Gud nu dör av tankar.pls gå med mig för att be .par väntar dig ring 09035600647

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här