Bön poäng för välsignelser år 2020

0
4358

Det nya året har precis börjat och det är inte för tidigt att förvänta sig ett mirakel från Gud. Du kanske har vittnesbörd om och välsignelse under föregående år. Jag säger er att det är ingenting jämfört med vad Gud har väntat på dig i det nya året. Kom ihåg att skrifterna säger att den sistnämnda ära ska överträffa den förra.

Året 2019 är borta, detta är 2020, året där Gud kommer att duscha dig med hans välsignelser utan gränser. Bönpunkter för välsignelser bör vara en integrerad del av vårt böneliv 2020. Guds ursprungliga motiv är att välsigna människan rikligt, eftersom Gud har sina planer så också djävulen.

Det är djävulens plan att stjäla eller förhindra att välsignelse kommer till människor. Kom ihåg berättelsen i skriften när Daniel bad medan han var i Babylon och Gud har redan besvarat bönerna, men Persiens prins som är djävulen stod i springan för att hindra välsignelsen från att komma till Daniel. Intressant nog tvingades Gud genom en konsekvent bön från Daniel att skicka en större ängel som är mer kraftfull och hårdare för att förstöra Persiens prins och överlämna resultat till Daniel.
Därför är det viktigt att ständigt be om välsignelser, oavsett om du har det i överflöd förra året.

Varför är det nödvändigt att be för guds välsignelser

Låt det vara känt för alla att Gud inte är den enda välsignelsegivaren. Djävulen ger också en välsignelse till människor. Men det är bara Guds välsignelse som gör rikedomar utan att lägga till någon sorg. Gud är den som kan ge en välsignelse som inte har någon konsekvens, Ordspråken 10:22
Det är viktigt att när vi vill söka välsignelser, frågar vi från Gud ensam som ger liberalt utan fläckar.

BÖNNPUNKTER FÖR VÄLLINGAR

1. Beväpnad med tillräckligt med information om hur man ber artikeln från vår sista publikation. Vi lärde oss att det är viktigt att alltid tacka innan vi ber något från Gud.

2. Vår himmelske Fader, jag tackar Gud för det privilegium som du gav mig att bevittna detta nya år, Herre, låt ditt namn upphöjas.

3. Allsmäktige Gud, jag tackar dig för regn av välsignelse som du gjorde för att duscha över mig och min familj i det föregående, jag förstorar din majestät

4. Herre, Bibeln säger att den sistnämnda härligheten säkert ska överträffa det förra. Jag ber att du välsignar mig rikligt i det här nya året 2020.

5. Allsmäktige Gud Jag ber om att du i det här nya året välsignar mig bortom måtten, att allt jag lägger händerna på i år ska blomstra i Jesu namn.

6. Herre med barmhärtighet, jag ber att du gör mig till en välsignelse för min generation, skapar en källa till glädje för alla som kommer min väg.

7. Allsmäktige Gud, jag stöter på alla former av förtärare och cankerworm som vill äta upp din välsignelse i mitt liv. Jag ber att Gud, den Allsmäktiges eld, konsumerar dem.

8. Herre i ditt namn, jag kommer emot varje prins i Persien som kanske vill hindra din välsignelse från att komma till manifestation i Jesu namn

9. Jag föreskriver av himmelens myndighet att detta år 2020 kommer att bli ett år av uppfyllande, varje utlovad välsignelse som inte har uppfyllts, jag förordnar att de uppfylls i Jesus. Varje demonisk slöja som har använts för att täcka manifestationens ljus från att lysa, tar jag bort en sådan slöja i Jesu namn.

10. Herre Gud, jag föreskriver att du välsignar min frukt rikligt. Överallt där de åker på det nya året kommer du att ta det för dem i besittning i Jesus namn

11. Herre ditt ord säger att genom välsignelse ska du välsigna mig, Herre låt detta löfte uppenbaras i år i Jesus namn.

12. Jag vägrar att lida för något gott på det här nya året, allt som jag led förra året, allt bra som jag berövades förra året. Jag förordnar att ni släpper dem till mig i Jesus namn.

13. Herre Gud, jag ber att din tjänst alltid kommer att vara över mig i det här nya året och att du kommer att upprätta mina händernas arbete i år 2020 i Jesus namn.

14. Skriften fick mig att veta att du känner de tankar du har till mig, de är tankarna om det goda och inte det onda för att ge mig ett förväntat slut. Herre, jag ber att du kommer att bli gjort i livet i detta nya år i Jesus namn.

15. Herre Gud, Skriften fick mig att förstå att du är mer än kapabel att välsigna mig i överflöd. Herre jag ber dig att göra detta manifest i mitt liv.

16. Du är den Gud som tillhandahåller människans behov. Bibeln säger att Gud kommer att tillhandahålla alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus. Herre, jag ber dig att försörja för allt som mitt hjärta önskar.

17. Allsmäktige far, jag ber dig att leda min del till ett genombrott under det nya året. Jag vägrar att göra någonting med stress, jag ber att du genom din barmhärtighet kommer att undervisa och rikta mig i Jesus namn.

18. Bibeln säger säkert att godhet och barmhärtighet ska följa mig hela mitt liv. Herre Gud, på sitt nya år ber jag att din godhet och barmhärtighet hela tiden följer mig överallt där jag går i Jesus namn.

Vi är kungens barn, en man som kan leverera allt vi behöver. Allt vi behöver göra är att använda några av bönpunkterna i denna lista för att söka Guds välsignelse under det nya året 2020 och Gud kommer säkert att välsigna oss.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här