Krigsförbön för att förstöra krafterna i våldsliga andar

0
21515
Krigsförbön mot terrorism i världen
  1. Luk 10:19 Se, jag ger er kraft att trampa på ormar och skorpioner och över fiendens alla krafter. Inget ska på något sätt skada er.

Livet är krig och bara de våldsamma i Anden överlever. Systemet i denna värld styrs av djävulen och hans demoner, som manifesterar sig genom mänskliga kärl i en fasetter av livet. Idag ska vi delta i krigsböner för att förstöra våldsamma styrkor. Som troende på Kristus har Gud gett oss myndighet över alla djävlar. Våldsamma andar kan inte hindra någon kristen som känner till hans eller hennes andliga identitet från att lyckas. Vi har myndighet att krossa och förstöra dem när som helst när vi kommer nära vår bostad.

Dessa krigsböner är kränkande böner, böner som tvingas motstå dessa våldsamma krafter som kämpar mot vårt öde och tar tillbaka våra ställningar med våld. Innan vi går in i dessa krigsböner, låt oss lära oss något om våldsamma andar.

Vad är våldsliga andar?

Våldsamma andar är onda och onda styrkor av mörker, för att motstå Guds barn från att göra framsteg i livet. Detta humör ligger bakom varje form av hinder du och jag upplever på vår väg till toppen. Våldsamma andar är andar bakom upp- och nedgångar, misslyckanden vid genombrott och alla slags bakslag i livet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Dessa andar är också andar av förvirring, de kommer alltid att ge kaos in i ditt liv när du snabbt närmar dig ditt genombrott i livet. Som troende måste vi vara känsliga för att veta när dessa onda andar är på arbete. Vi måste motstå dem våldsamt genom böner och Guds ord.
Det finns dock några tecken att se upp för, i andra för att veta när du är ett offer för våldsamma andar. Vi ska titta på dessa tecken på ett ögonblick.


7 tecken på våldsamma andar

1. Hinderanser: Det första tecknet på en våldsam ande som du upplever i ditt liv är hinder. Du upptäcker bara att det finns en styrka som försöker stoppa dig när du är på väg att göra framsteg i livet. Dessa hinder kan manifesteras genom en person, en grupp eller en förening eller ett beroende. Så länge dessa krafter kvarstår i ditt liv, kommer framstegen att förbli långsiktiga. I dag ska du frigöras i Jesus Kristus namn.

2. Stagnation: Våldsam sprit kan hålla dig på samma plats under mycket lång tid. Stagnation är ett tillstånd utan framsteg. Och vi vet alla att ingenting förblir detsamma i livet, det är antingen det fortskrider eller retrogresserar. Detta betyder att dessa sprit kan hålla dig i ett konstant lidande. När du tittar på ditt liv och upptäcker att du inte gör några framsteg, vet att du måste ta itu med denna våldsamma anda.

3. Besvikelse: Detta betyder löfte och misslyckande. Besvikelse i förhållande, äktenskap, karriär, affärer etc är allt arbete med våldsamma andar. Människor som lovar dig och misslyckas med dig kan vara mycket frustrerande. Sanningen är detta, de människor som lovar att hjälpa dig är verkligen uppriktiga, men vad dessa våldsamma andar gör är att motstå dina hjälpare, så att de inte har de resurser vid tiden för att uppfylla det löften. Detta kan vara en väldigt fruktansvärd upplevelse, jag ser att du övervinner i Jesus namn.

4. Frustration: Varje offer för våldsamma andar är alltid frustrerad. Misslyckande med allt du försöker göra kommer definitivt att leda till frustration. Många troende har försvunnit och lagt händerna i orättvisa på grund av frustrationer i livet. Detta är verk av våldsamma andar. Men ikväll måste varje knä böjas i Jesu namn.

5. Konflikter: Konflikter betyder helt enkelt att väcka problem mellan dig och alla de som kan hjälpa ditt öde. Vad denna anda gör är att se till att du inte är i fred med alla de som kan hjälpa dig i livet. Det är antingen, du finner fel i dem eller så hittar de fel hos dig. Dessa onda krafter ligger också bakom alla många konflikter i familjen och andra områden i ditt liv. I dag ska himmelens Gud ge dig seger i Jesus Kristus namn

6. Depression: Anden till depression är en våldsam ande. Depression är ett tillstånd där dina problem överväldigar dig. Depression leder till självmord och detta är andan till våldsamma på jobbet. Men idag är din befrielsedag.

7. Motlöshet: Detta är det primära målet för våldsamma andar, att avskräcka dig från Gud och allting. Tillståndet av missnöje är därför många troende släpper tillbaka och går tillbaka till världen av synd och sorg. Den mest olyckliga mannen på jorden är inte en fattig man utan en motlös man. Det ögonblick du är avskräckt, du ger upp, det ögonblick som du ger upp, då är din strid över, det goda är detta, idag ska du övervinna djävulen i Jesus Kristus namn.

Hur övervinner jag våldsliga andar?

Du övervinner våldsamma andar genom våldsamma tron och krigsböner. Du måste motstå dessa krafter genom en hård tro på Guds ord och intensiva krigsböner. Djävulen flyr alltid från ditt liv när han möter hårt motstånd. Dessa krigsböner för att förstöra våldsandens krafter är ditt spirituella vapen för att sprida alla våldsamma andar som kämpar mot ditt öde. Idag, genom dessa krigsböner, kommer du att förfölja djävulen, ta över honom och ta tillbaka allt som han har stulit från dig. Du ska ta det sjufaldigt tillbaka i Jesus Kristus namn. Din befrielse har kommit.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för att du gav mig makt över mörka krafter i Jesus Kristus namn

2. Fader, förlåt mig alla mina synder och rensa mig från all orättfärdighet i Jesus Kristus namn

3. Jag förstör portarna till våldsamma andar som arbetar mot mig i Jesus Kristus namn

4. Jag drar ner varje fäste av våldsamma andar i Jesus Kristus namn

5. Jag demonterar alla krafter av våldsamma andar i Jesus Kristus namn

6. Jag krossar huvudet på alla våldsamma andar i Jesu Kristi namn

7. Jag reser mig och tar mina ägodelar med makt nu i Jesus Kristus namn

8. Varje demonisk kedja som innehar mitt öde sprids av eld i Jesus Kristus namn

9. Varje gravt tyg som bekämpar mitt öde, jag bränner dig till aska nu i Jesus Kristus namn

10. Jag uppfattar alla onda uttalanden om mitt liv i Jesus Kristus namn
11. Varje negativ bön riktade mot mig eld i eld i Jesus Kristus namn

12. Varje förfäderkedja som håller mitt liv sprids av eld i Jesus Kristus namn

13. Jag kopplar bort mig själv från alla demoniska fästen i Jesus Kristus namn

14. Jag frigör mig från varje förfäderbur i Jesus Kristus namn

15. Åh Herre, multiplicera mina genombrott i Jesus Kristus namn

16. Varje ond plantering i min kropp, spolas ut i Jesus Kristus namn

17. Varje förbund som ingåtts med min morkaka konsumeras av eld nu i Jesus Kristus namn

18. Varje växtläkare som arbetar mot mig förstörs nu i Jesus Kristus namn

19. Varje envisa fiender i mitt liv, attackera er nu i Jesus Kristus namn

20. Jag avslutar lidelser i mitt liv i Jesus Kristus namn

21. Jag avslutar sjukdomar i mitt liv i Jesus Kristus namn

22. Jag avslutar fattigdom i mitt liv i Jesus Kristus namn

23. Varje godhet som har gått förbi mig, återvänd nu i Jesus Kristus namn

24. Jag förstör den förtärare i mitt liv i Jesus Kristus namn

25. Grundatvård, förstörs i Jesus Kristus namn

26. Varje ond cykel av svårigheter, bryt i Jesus Kristus namn

27. Jag avvisar bakåtliv i mitt liv i Jesus Kristus namn

28. Detta är mitt år med övernaturliga framsteg i Jesus Kristus namn

29. Jag förklarar att jag är överlämnad i Jesus Kristus namn

30. Jag förklarar att jag är fri i Jesus Kristus namn

Tack Jesus Kristus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.