3-dagars bön och fasta för att bryta cykeln med familjelån

7
32863

2 Kings 5:25 Men han gick in och stod inför sin herre. Och Elisa sade till honom: Varifrån kommer du, Gehazi? Och han sa: Din tjänare gick inte dit. 5:26 Och han sade till honom: Gick inte mitt hjärta med dig när mannen återvände från sin vagn för att möta dig? Är det dags att ta emot pengar och ta emot plagg och olivgårdar och vingårdar och får och oxar och män och tjänstemännen? 5:27 Därför ska Naamans spetälska hålla fast vid dig och ditt frö för evigt. Och han gick ut från sin närvaro en spetälsk så vit som snö.

Livet är fullt av mysterier, och ingenting händer i livet av förtroende. Allt som händer, det beror på att det händer. Därför, för dig som individ att göra framsteg i livet, måste du suga efter att förstå hur saker fungerar i livet. Idag ska vi delta i en 3-dagars bön och fasta för att bryta cyklussen med familjens förbannelser.

Dessa bön och fasta kommer att öppna dina ögon för familjens förbannelse mysterium och du kommer att få befria dig från alla former av förbannelser som arbetar mot ditt liv och din familj. Jag uppmuntrar dig att läsa varje bit av den här artikeln av tro idag och förväntar dig att se Guds hand befria dig från varje juridiskt grepp om djävulen i ditt liv i Jesus Kristus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Är förbannelser verkliga?

Innan vi besvarar den frågan, låt oss först definiera vad en förbannelse är. En förbannelse är en negativ förklaring som öppnar en person, en grupp människor eller en sak, som träder i kraft omedelbart och börjar kontrollera den personen eller saken. Förbannelser kan placeras på ett animerat och inanmate-objekt. En person kan förbannas, ett träd kan förbannas.


När en person är förbannad blir personen utsatt för djävulen. Förbannelser ger djävulen ett lagligt grepp att verka i ditt liv. Det räcker med att säga att när man är förbannad överlämnas han eller hon till djävulen för plåga. Denna plåga fortsätter tills förbannelsen lyfts. Tillbaka till vår fråga, är förbannelserna verkliga?

Detta är en mycket giltig fråga som många undrar om förbannelserna är verkliga, fungerar de verkligen? Svaret på denna fråga är ett uttryckligt JA !!!. Förbannelser är väldigt verkliga. Från början, i 3 Mosebok 17:XNUMX, ser vi att Gud förbannar marken för människors skull. Om du inte visste, det är här kampen började från. Det är därför du hittills måste arbeta hårt och svettas innan du kan tjäna pengar i livet. Den förbannelsen gäller fram till idag.

Även i Deuteronomium 28: 14-68 ser vi vad Bibeln kallar lagens förbannelse. Vi ser alla de olika förbannelserna som är knutna till att avlytta Guds kommandon. Denna förbannelse aktiveras av synd.

I bibeln ser vi också Noah lägga en förbannelse över Kanaän, en av hans söner, 9 Mosebok 25:49, och Jakob lägger en förbannelse på hans första son Ruben, 3 Mosebok XNUMX: XNUMX. Denna typ av förbannelse kallas föräldra förbannelse.

I boken till Joshua 6:26 såg vi Joshua lägga en förbannelse över den som försöker bygga upp Jerichos murar och i 1 Kings 16:34 ser vi Joshua förbannelse komma att ske.

I det nya testamentet ser vi Jesus Kristus, vår Herre, lägga en förbannelse på ett fikonträd. Markus 11: 12-25, Peter satte en förbannelse över Simeon, Apostlagärningarna 8:20, Paulus lät en förbannelse över trollkarlen Elymas, Apostlagärningarna 13: 8.

Allt detta är en tydlig indikation på att förbannelserna är verkliga. En förbannelse som placeras i en generation kan påverka generationerna efter den, på samma sätt kommer en förbannelse som placeras på en familj kvar i familjen tills den bryts.

Typer av förbannelser

1. Förbannelse av lagen: Denna förbannelse är den största förbannelsen som någonsin finns, och om Kristus kan befria oss från denna förbannelse, är alla andra förbannelser en bit kaka till honom. Denna förbannelse utlöses av synd, och förbannelsen är döden, den andra döden. Detta betyder att så länge du inte är född igen är denna förbannelse fortfarande i arbete i ditt liv, bara troende har befriats från den genom Kristus. Galaterbrevet 3:13.

2. Föräldrarbannelse: Dessa förbannelser placeras på en individ av sina föräldrar eller någon annan äldre person. När du misshandlar dina föräldrar och behandlar dem som skräp kan de lägga en förbannelse på dig. På samma sätt när du misshandlar äldre människor kan du locka en förbannelse i ditt liv. Det finns också situationer där onda föräldrar och äldre lägger förbannelse på ett oskyldigt barn. Den goda nyheten är att genom kraften i Jesu Kristi namn kan alla dessa förbannelser brytas. Howerver, om du förolämpade dina föräldrar och de fortfarande lever, måste du gå till dem och be om deras barmhärtighet, detsamma gäller för alla äldre personer du har förolämpat. Också när du går för att be om ursäkt, gå inte tomhänt, gå med en massa godsaker så mycket du har råd.

3. Generationsbannelse: Detta är en typ av förbannelse som rör sig från generation till generation. Det kan bara stoppa i den generation som beslutar att bryta förbannelsen. Ett perfekt exempel är Gehazi 1 Kings 5: 20-27.

4. Guds förbannelse: Det här är förbannelser som släpps ut på en person av en Guds man. Dessa gudsmän kan vara pastorer, profeter, evangelister eller alla troende. Varje Guds människa har makt att förkunna välsignelser och förbannelser, medan det nya testamentet förmanar oss att inte förbanna, när en Guds man lägger en förbannelse på dig fastnar det. Du måste behandla Guds män med respekt, inte misshandla dem eller göra livet eländigt för dem, jag talar om män som Gud har skickat din väg att välsigna dig. Behandla dem med respekt, så att du bara kan locka välsignelser och aldrig förbannelser. Exempel på denna typ av förbannelser är; Elias 1 Kings 17: 1, Elisa 2 Kings 5: 20-27, Peter Acts 8:20, Paul Acts 13: 8.

5. Förbannelser från häxdoktorer: Detta är en förbannad plats på någon av en infödd läkare, häxa eller trollkarl, sangoma etc. Ett perfekt exempel är när kung Balak kallade trollkarlen Bilam för att förbanna Isreals barn, så att han kommer att förstöra dem. Nummer 22, Nummer 23.

6. Familj förbannelse: Detta är en förbannelse som påverkar hela familjens person, inklusive personen. Många familjer i dag är under en förbannelse på grund av de synder som förfäder begick. Exempel i Bibeln är Gehazi 2 Kings 5: 20-27, Achan, Joshua 7, Korah, Dathan och Abiram, Numbers 16.

7. Självinflammerad förbannelse: Det här är en förbannelse du lägger på dig själv. Denna förbannelse kommer över dig när du går in i ett felaktigt förbund eller om du gör en ond handling. Judas iscariot förde sig själv under en förbannelse genom att förråda Jesus Kristus Matteus 27: 1-10. Han hängde sig på trädet, och Galaterbrevet 3: 13-14 berättar för oss att förbannad är han som hänger sig själv på trädet. Även varje tjuv och ond person har lagt en förbannelse på sig själv, Sakaria 5: 4, Ordspråken 3:33.

Men hur är det med Kristusoffer?

Galaterbrevet 3:13 Kristus har förlossat oss från lagens förbannelse och gjort en förbannelse för oss; ty det står skrivet: Förbannad är alla som hänger på ett träd. 3:14 så att Abrahams välsignelse skulle komma över hedningarna. genom Jesus Kristus; att vi kan få Andens löfte genom tro.

Detta är Guds ord, Kristus har befriat oss från lagens förbannelse genom hans offer på korset. Det betyder att vi inte längre är underkastade lagen om synd och död, Rom 8: 1-2. Synd och död har inte längre makt över oss. Men vi måste använda Jesu Kristi namn genom böner och fasta för att bryta oss loss från alla andra förbannelser på jobbet i våra liv. Min älskade, gör inga misstag om detta, djävulen kommer fortfarande att komma efter dig även efter att du är frälst, kom ihåg att farao fortfarande sprang efter isrealiterna när de lämnade Egypten, trots att Jesus är Guds Son, djävulen frestade fortfarande Jesus ständigt.

Att du är befriad från lagen om synd och död, inte befriar dig från djävulens attacker, du måste kontinuerligt motstå djävulen på alla områden i ditt liv och dsetiny i andra för att njuta av ett segrande liv i Kristus. Innan Jesus steg upp till himlen gav han oss kraft, i den Helige Andens person, måste vi ständigt engagera oss i den makten om vi måste fortsätta dominera i livet, Apostlagärningarna 1: 8.

Detta innebär att du inte antar att du är fri, du har din frihet genom tro på altaret av bön och fasta. Du går inte i vila för att du är inlöst, du verkställer din inlösen genom att ständigt marschera mot Satans och hans änglar. Om det finns en ond cykel i din familj, bryt den av kraften i bön och fasta.

Hur bryter jag cykeln med familjelångtrafiker?

Bön och fasta är nyckeln till att bryta varje cykel i familjens förbannelser. Fasta gör att din andeman är superkänslig för lön andlig krigføring medan böner släpper värdarna för änglar för att förstöra varje juridiskt grepp om djävulen över din familj. Jag har noggrant valt kraftfull 3-dagars bön och fasta för att bryta cykeln med familjens förbannelser i din familj. Engagera dessa böner med tro, samla hela familjen tillsammans när ni alla går in på en 3-dagars fasta och ber dessa bönpunkter. Jag ser din familj befrias för evigt i Jesu namn.

Bön poäng

1. Men jag tackar dig för att du har befriat mig och min familj från lagens förbannelser i Jesus Kristus namn.

2. Jag förbannar varje förbannelse i mitt liv i Jesus Kristus namn.

3. Varje förbannelse som hänger på mitt släktträd förstörs nu i Jesus Kristus namn.

4. Varje förbannelse av trolldom som riktas mot min familj förstörs nu i Jesus Kristus namn.

5. Varje bondage förbannelse i min familj bryter nu i Jesus Kristus namn.

6. Varje självförbannelse förbannelse i min familj bryter nu i Jesus Kristus namn.

7. Varje cykel av otydlig död i min familj bryter nu i Jesus Kristus namn.

8. Jag avstår från varje förbannelse som talas mot mina familjemedlemmar, medvetet och omedvetet i Jesus Kristus namn.

9. Jag avstår från allt ohälsligt förbund som mina förfäder slöt för min räkning i Jesus Kristus namn.

10. Jag släpper min familj från alla former av kollektiv fångenskap i Jesus Kristus namn.

11. Varje arv i min familj förstörs i Jesus Kristus namn.

12. Jag bryter och förlorar min familj från alla onda förbund i Jesus Kristus namn.

13. Jag tystar rösten för varje förbannelse som talar mot min familj i Jesus Kristus namn.

14. Låt de ogudaktiga stavarna stiga upp mot min familj förstöras nu i Jesus Kristus namn.

15. Låt varje grind som öppnas för fienden till följd av förbannelser i min familj förstöras i Jesus Kristus namn.

16. En gång för alla släpper jag mig själv och hela min familj från alla myndigheters alla förbannelser i Jesus Kristus namn.

17. Jag gör maktlösa varje trollkarlsaktivitet mot min familj i Jesus Kristus namn.

18. Jag gör maktlös all charm som riktas mot mig och min familj i Jesus Kristus namn.

19. Jag gör maktlös varje konstig kraft som riktas mot mig i Jesus Kristus namn.

20. Det räcker med förbannelser i mitt liv och familj, jag måste göra framsteg i år i Jesus Kristus namn.

21. Jag hånar varje problem som hånar mig i Jesus Kristus namn.
22. Jag förstör alla krafter som försöker förstöra mig i Jesus Kristus namn.

23. Jag förödmjukar varje agent av satan som vill förnedra mig i Jesus Kristus namn.

24. Jag släpper katastrof mot alla de som besvärar mitt liv i Jesus Kristus namn.

25. Av Jesu blod tvättas jag från alla förbannelser i Jesus Kristus namn.

26. Varje demonisk strömbrytare för att tända mitt ljus förstörs nu i Jesus Kristus namn.

27. Jag och hela min familj befrias nu i Jesus Kristus namn.

28. Från idag ska Guds hand aldrig avvika från min familj i Jesus Kristus namn.

29. Jag förklarar att jag är fri i Jesus Kristus namn.

30. Tack Jesus Kristus.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

7 KOMMENTARER

  1. God dag Man of God. Jag såg på din blogg för några dagar sedan och har följt några av dina böneöversikter. Gud välsigne dig herr. Vill bara känna dig bättre. Tack.

  2. God kväll Pappa jag heter Okereka onyeka Edward Jag är medlem i mfm region 12 fectac Lagos Jag ber att Gud välsignar dig för de böner som du har använt för att välsigna mitt liv spirituellt Jag är i Europa på Cypern Må Gud Allsmäktigt öka dig i ditt andliga liv och tjänst Pappa snälla jag behöver fler böner från dig ber för mig för mina medborgarskap. Jag behöver dina böner tack och får Gud välsigna dig och dina familjer i Jesus namn Amen

  3. Tack så mycket herre, maya Gud, den Allsmäktige fortsätter att välsigna, öka smörjningen på dig och blomstra din minister och din familj i Jesus Mighty Name

  4. Salut pasteur mon nom est TATI Roland j'habite au Togo dans la ville de lomé. C'est avec humble que je vous demande pardon de m'aider, de penser à moi à chaque temps que vous priez , pasteur j'en ai tellement besoin ,suis complètement entouré de malheur et je ne trouve même plus la joie. Suis un jeune homme de 26 ans le premier fils de mes föräldrar et suis électricien plombier non diplômé pour cause de moyens et je vie avec une fille enceintee de moi.
    Pasteur suis trop endettée et des médicaments à acheter pour ma femme enceinte mais toutes choses que je fasse ne marche pas pasteur,suis fatiguée et j'attends toujours le secours du seigneur mais rien jusqu'à présent alors ma je penitrop , mon avenir, l'avenir de mon enfant et le pire est que je n'arrive même pas à aller à l'église parce que je sais pas quelle église aller pasteur je peux pas tous t'expliquer, j'ai tellement besoin de vos soutiens je ferai le jeune de prière de 3 jour mais j'ai tellement besoin de vous aussi pasteur ai pitié de moi

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.