Hur du ökar ditt böneliv 2020

2
13921

Det är inga fler nyheter att det nya året är här igen. Det mycket förväntade för 2020 är här äntligen. Även om året just har börjat är det dock inte för tidigt att uppleva förändringar.

Ofta har jag lyssnat på att människor klagar över att de inte kan be. Och när de gör det stannar de inte länge på bönens plats. I själva verket har bön session blivit för dem den bästa sovmedicinen. Det är när de vill be att sömnen kommer, för dem är bön en väldigt tråkig aktivitet.

Detta är ett nytt år och det är fortfarande tillräckligt tidigt för att få rätt saker. Den stora frågan är hur jag förbättrar mitt böneliv 2020. Oroa dig inte mer, i hans artikel har vi kritiskt analyserat några viktiga saker att göra för att förbättra ditt böneliv under det nya året.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1.Tirst och hunger att känna Gud mer


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazonRoligt som det verkar, många människor känner inte Gud. Medan vissa känner honom känner inte små honom ens alls. De tror bara att Gud kan lösa deras problem. Men de vet ingenting om Guds lagar eller hur Gud fungerar.

Skriften i boken Daniel 11 vs 32, Och de som gör ondskefullt mot förbundet, han ska fördärva genom smickrande;. I denna vers får skriften oss att förstå att de som känner sin Gud ska vara starka. Att inte kunna stanna länge på bönens plats är djävulens plan för att besvära människans liv. Och djävulen kommer bara att frodas när en sådan person inte är tillräckligt stark, du blir stark när du känner till Gud du ber till. Att känna till Gud som du tjänar gör att du litar på och älskar Gud mer.

När du älskar Gud mer, kommer du alltid att vilja tjäna i hans närvaro, du kommer att förstå Guds språk medan du befinner dig på bönens plats. Detta kommer alltid att leda dig till medvetandet att djävulen spelar ett smart spel på dig i det ögonblick du känner dig sömnig, trött eller trött i stället för bön.
Jag har varit förvirrad med människor som frågar om Gud verkligen svarar på bön

Svarar Gud på bön?

Åh ja, Gud besvarar böner, om det finns en man att be, finns det alltid en gud vars uppgift är att besvara bön. Det är därför det är viktigt att veta och törsta efter Gud mer i det nya året. Verserna i Bibeln är inte bara en falskhet, de är verkliga berättelser och register över saker som har hänt tidigare.

2. Be med någon / grupp

Ett annat sätt att öka ditt böneliv i år 2020 är att lära sig att be med någon. Tänk på att när du väljer vem du ska be med, se till att en sådan person är stark och mer bön än du är. Vi lyfter oss på platsen för bön. När det finns någon att kolla på oss på platsen för bön, tenderar vi att vara mer proaktiva. Jesus var ett mycket bra exempel på detta, när han bad sina lärjungar att be, gick Kristus bort för att be ensam. Men när han återvände träffade han sina lärjungar som redan sov, instruerade han dem att be igen.

Om du inte har en böngrupp 2019 är det bättre att du börjar planera att ha en så tidigt som möjligt.
Hur kan jag glömma en fråga som någon ställde mig en gång? Frågan fick mig att skratta men jag visste att det var en allvarlig fråga som har oroat sinnet hos den som frågade.

Gör Gud under under bön?

Vår Gud är en mirakelverkande Gud. Om frälsning inte behövdes, finns det inget behov av Kristi död. Om en dödlig man kan göra mirakel på egen hand, finns det inget behov av det övernaturliga. Om en vanlig bild skapad av män kunde utföra mindre underverk, hur mycket mer skaparen av himmel och jord. Gud som var, som är närvarande och som kommer. Jag är den jag är, Israels Helige, Han utför säkert mirakel bortom mänsklig förståelse.

Kraften som delade havet är bortom fysisk, det är ett av de få mirakel som spelades in i skriften. På samma sätt har vi bevittnat att Gud utför underverk utanför människans förståelse i denna nuvarande era. Vi har sett någon som har märkts som en död person även av de medicinska experterna, men en session med stränga böner förde tillbaka personen från att dö. Därför har vi varit beväpnade med tillräckligt med information, bevis och erfarenheter av att Gud utför underverk.

3. Be i den Helige Anden

Ett av de säkraste sätten att stanna på bönplatsen är genom att be i det heliga spöket. När vi ber på det språk som vi förstår kommer det att komma till en tid att vi kommer att vara korta eller orubbliga. Lite undra, skriften säger att den som talar på en tunga uppför sig själv. Men att be i det heliga spöket hjälper oss att stanna längre på bönens plats.

Hur kan jag tala i den Helige Anden?

Jag har skrivit en mycket omfattande artikel om den Helige Ande, Klicka här att läsa den. Ofta har folk frågat mig att pastor, hur kan jag tala i den Helige Anden. Behöver någon lära mig att prata?

Nej och nej. Ingen behöver lära dig hur du talar i den Helige Anden. Skriften i boken 1 Korinter14: 4-18. Aposteln talar mycket om att be i tungor. Även i Apostlagärningarna 2: 4 klargjorde Bibeln att alla var fyllda med den Helige Ande och började tala i andra tungor när Anden möjliggjorde dem. Avslutningsdelen säger och de talade som andan gav yttranden. Det är den heliga ande som ger yttranden att tala i den Helige Anden.

Den heliga ande är en gåva till alla troende från Gud. Skriften säger: I slutändan ska jag hälla min ande på allt kött, dina söner och döttrar ska profetera, dina gamla män drömmer drömmar och unga män ska se syn. Gud lovade att hälla sin ande på oss. Så när du väl är en troende, allt du behöver göra är att uppriktigt be till Gud att aktivera din tunga för nya tungor.

För att betona för att öka ditt böneliv under år 2020, gör bara tre saker
1. Törst och hunger efter att veta mer om Gud
2. Be med någon, helst böngrupp eller partner
3. Be i den Helige Anden

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön av hopp
nästa artikelBön poäng mot onda förfäder anslutningar
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

  1. Utmärkt mensaje! Algunos errores de traducción al español. La persona certificada muerta vivió después de la oración… Es lo que entendiendo…. Pero en el texto está mal traducido y dice nuevamente muriera... Creo que sería bueno chequear... Lo otro que gustaría es hacer la salvedad de esa publicidad de mal gusto para una página cristiana como lo es la publicidad repetitiva de nuevaí taroti... lo cual no corresponde... por favor tomar acciones... Bien puede ser hackeo o una situación de mal gusto... Igual el mensaje llega y es de edificación... Pese a los detalles antes mencionados! Muchísimas gracias Bendiciones para todos 🙏

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.