Fem steg för att säga ett resultat Driven bön

1
1761

Jesaja 65:24 Och det kommer att ske, innan jag ringer, kommer jag att svara; och medan de ännu talar, kommer jag att höra.

Bön för Gud är som en resa som vi gör dagligen. Precis som om vi har olika busshållplatser så har vi också busshållplatser i stället för bön. Det är rimligt att vi inte stannar vid varje busshållplats eftersom busschauffören stannade för att människor ska gå i väg, vi går bara ut ur bussen tills vi kommer till vårt mål.

Den tid vi slutar bönen är när vi har kommit till vårt mål under bönsessionen. Ofta frågar människor hur ber jag Gud?

Hur man ber till Gud?

Precis som din vanliga kommunikation med din vän, så är också kommunikationen med Gud. På samma sätt som du inte blir störd eller känner att du stör din vän under någon konversation är på samma sätt som Gud inte störd när vi kommunicerar med honom. Faktum är att Gud vill bygga en konsekvent relation med oss, en relation som inte känner till någon barriär.

Allt du behöver göra är att bara prata med honom, Gud vill vara delaktig i var och en av våra dagliga aktiviteter, även till maten vi äter, kläderna som vi bär och alla andra saker som berör oss. Men han talar inte bara på något sätt som det måste ha varit ett konsekvent förhållande mellan dig och honom. Så du kan börja berätta för Gud saker från idag, berätta hur du vill att din dag ska se ut, berätta honom saker som du inte skulle berätta för någon. Om det fanns någon du kan lita på är det din tillverkare.

Tillbaka till artikeln om åtgärder som ska vidtas under bön. Vi vet alla många gånger, bön handlar om en man som frågar från Gud. Men du går inte bara till Gud och börjar fråga saker från honom. Även våra jordiska föräldrar kommer att bestraffa oss om vi bara stöter på dem och börjar kräva för saker om det finns förfaranden för att göra saker i den dödliga människans värld, det finns procedurer för att göra saker i andens rike.
Så vad är stegen i bön?

1.THANKSGIVING

Du måste veta att för att starta en bön är det första du måste göra tacksamhet. ja! Gud är vår himmelske far, men det borde inte ge oss en känsla av rättigheter att Gud kommer att göra vad han kommer att göra för oss eftersom vi är hans barn. Om så skulle vara fallet, hur är det med de som är mer andliga, mer ivriga i Guds ord men som har dött, eller de som inte tycker om samma nåd som du. Därför måste detta föra oss till det medvetande som vi tycker om är NÅD.
Så när vi åker till Gud i bön, är det första vi bör göra att tacka honom för den välvilliga nåd som vi tycker om, vi är inte räddade av våra händer, utan av nåd.

2. BED MED ORD

Ett annat bra steg att ta i bön är att lära sig att be med Guds ord. Guds ord bär alla sina löften till oss som hans barn, arvtagaren till hans arv genom Kristus Jesus. Boken om 1Joh 5: 14-15 Detta är det förtroende vi har för att närma oss Gud: att om vi frågar något enligt hans vilja, hör han oss. Och om vi vet att han hör oss - vad vi än frågar - vet vi att vi har vad vi bad om honom. " Oavsett vad vi ber i enlighet med hans vilja, kommer Gud säkert att göra det för oss.

I stället för att stanna flera timmar i stället för bön med lite eller inget resultat för det, kan vi börja lära oss att be med Guds ord. Skriften gör att vi förstår att Gud hedrar varje ord som kommer ut ur hans mun och inget kommer att återvända till honom ogiltigt om det inte har uppfyllt det syfte för vilket det skickades.

3. BÅ MED TRO

Har du stött på den del av skriften som säger vad som helst vi ber i bön, och tro, att du ska få. Matteusboken 21:22 får oss att förstå kraften i tro under bön.

Faith är innehållet i saker som hoppats på och bevis på saker som inte ses. Vi behöver inte vänta på manifestation innan vi börjar leva i verkligheten att vi har fått det vi bad om i stället för bön.

4. ELIMINERA RÄDD EN ARBET

Det är väldigt lätt att erkänna tro, men det är mycket svårt att leva tron. När en man väl bestämmer sig för att arbeta med tro kommer rädsla in. Rädsla för misslyckande, rädsla för tvivel. Skriften säger. För Gud har inte gett oss en anda av rädsla utan andan av sonship för att gråta Abba Fader.

Rädsla kommer inte från Gud, särskilt inte på en plats för bön. Rädsla ger tvivel, minns berättelsen om aposteln Peter när Kristus beordrade honom att gå till honom på vatten. Det ögonblick som hans blick skiftade från Kristus, rädsla satt in, och omedelbart började han drunkna. Rädsla förstör tron ​​hos en man, det gör en man otro.

5. Tala tro, testa

Mer att leva ett liv i tro under bön vittnar om att du har fått och erövrat. Det finns så mycket kraft på tungan. Bibeln i uppenbarelseboken säger och de övervann honom med lammets blod och med deras vittnesbörd. Det finns ett behov av att din mun bekänner och vittnar om att du är en seger. Kom ihåg skriften som säger, förklara en sak och den ska fastställas.

När du vittnar påstår du vad som ursprungligen är ditt. Det är värt att notera att allt vi behöver för att trivas i livet har givits genom Kristi blod som utgjutits på Golgata kors. Men vi har alla en gemensam fiende som är djävulen. Djävulen försöker beröva oss våra rättigheter genom rädsla. Men när vi vittnar återvinner vi vad som har tagits från oss av fienden.

Där har du fem steg till bön som ger ett snabbt resultat. Du bör börja använda stegen för en målmedveten bön och du kommer att dela ditt vittnesbörd.

annonser

1 KOMMENTAR

  1. Tack för den kunskap som delas pastor. Jag har lärt mig och jag kommer att använda det jag har lärt mig. Må GUD välsigne dig riktigt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här