Befrielseböner från andas känslor

2
5947

28 Mosebok 13:XNUMX Och HERREN skall göra dig till huvudet och inte till svansen; och du ska bara vara över och inte vara under; om du hör till buden från HERREN, din Gud, som jag befaller dig idag, att följa och göra dem:

Varje Guds barn ordineras att leva ett högre liv. Inget Guds barn föddes för att lida i livet. Genom förutbestämning är vi alla ordinerade för främjande endast och aldrig förändring. Idag ska vi titta på befrielseböner från andas känslor. Demotion styrs av djävulens onda ande. Detta är anledningen till att du ser en hel del lever som lider av upp- och nedgångar, idag är de uppe, i morgon är de nere. En gång i tiden är de rika, och efter en tid är de tillbaka till fattigdom.

Denna befrielseböner kommer att ge dig möjlighet att bryta dig loss från alla stagnationsbojor och bliv djävulen kan ha placerat i ditt liv och öde. När du deltar i denna befrielseböner, ska du ta din befrielse med makt och göra djävulen och hans agenter till skam för livet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vad är Demotion?

Demotion betyder att föras ner, tas bort, förskjutas från en högre nivå av myndighet till en lägre nivå eller till ingen nivå alls. Det betyder också att föras ner från en hög och härlig position till en förnedrande och förnedrande. Demotion betyder att föras från huvudet till svansen i livet.

Varje form av demotion är inte Guds vilja för våra liv. Gog sa i sitt ord att vi alltid och endast ska vara huvud och inte svans, 28 Mosebok 13:XNUMX. Detta innebär helt enkelt att Guds perfekta vilja bara är ontop. Ingen tjänar Gud och går ner i livet. Ingen följer Gud med hela sitt hjärta och hamnar i livet.

Djävulen är av djävulen, djävulen letar alltid efter sätt att få Guds barn ned i livet. Han lurade Adam och Eva i trädgården och degraderade människan från gudomlighet till mänsklighet, människan degraderades från odödlighet till dödlighet, människan blev damm. Det är djävulens arbete. Tack vare Gud att mänskligheten genom Kristus Jesus nu har återställts till sin rättmätiga ställning. Djävulen degraderade mänskligheten, men Jesus har främjat oss för alltid, halleluja !!!. Genom denna avlämningsbön i dag ska du också vara fri från en anda av degradering i Jesus Kristus namn. Men hur övervinner jag andan av degradering?

Hur kan man övervinna Andens känsla?

Psalms 28: 1 Till dig ropar jag, HERRE, min klippa; var inte tyst för mig: så, om du tystar mot mig, så blir jag som de som går ner i gropen.

Bönhörighet är nyckeln till att förstöra kraften i andningsandan i ditt liv. Som ett Guds barn är det enda sättet att övervinna andan av demotion i ditt liv genom Guds ord och böner. Bön är nyckeln till ett liv med ständiga kampanjer, kampanjer inom alla områden i ditt liv. Varje gång du ber, låter du Gud veta att ni båda är i detta team. när Gud är i ditt team är din framgång säker. Jag bryr mig inte om hur långt djävulen och omständigheterna har tagit ner dig, när du förbinder dig att studera Guds ord och böner, varje kraft av demotion i din lfe ska förstöras förrever i Jesus namn. Jag har noggrant valt ut några befrielseböner som kommer att befria dig från andan av ömhet. Be dessa böner med tro idag så ska du dela dina vittnesbörd om befordran i Jesus Kristus namn

Befrielseböner

1. Fader, jag tackar dig för din mäktiga hand på mitt liv och öde i Jesu namn.

2. Fader, jag får barmhärtighet från alla mina brister, förlåt mig Herre i Jesus namn

3. Varje Goliat som kämpar mot min marknadsföring, sprids nu av eld i Jesu namn

4. Varje trollkarlsspegel som manipulerar mina framsteg, spridda av eld nu i Jesus namn

5. Varje jägare av min stjärna ska begravas i år i Jesu namn

6. Låt varje fiende i min marknadsföring snubbla och falla i Jesu namn

7. Varje flod av problem som motstår mitt framsteg torkas nu i Jesu Kristi namn.

8. Varje ond organisation som kämpar mot min marknadsföring, vara oorganiserad nu i Jesu Kristi namn

9. Åh Gud av tecken och under, manifest din kraft i mitt liv och företag i Jesus namn

10. Faraahen i mitt öde, dör nu i Jesu Kristi namn
11. Alla förtrollade områden i mitt liv och öde ska förstöras nu i Jesu namn.

12. Varje satanik i vestment eller deponeringar, i mitt liv och öde, orsakar demotion i mitt liv, jag spola dem ut med Jesu blod

13. Varje djävulsk satanisk agenda i mitt liv för att hålla mig nedåt, jag sprider dem nu !!! i Jesu Kristi namn.

14. Varje trollkvast sopar bort mina kampanjer, jag steker den kvasten med eld i Jesu namn.

15. Varje farao i min hemstad som kämpar mot min marknadsföring ska skämmas och förstöras i Jesu namn

16. Jag går in i mitt profetiska öde i Jesu namn

17. Jag får gudomlig hastighet i min strävan efter livet i Jesus namn

18. I alla mitt liv kommer jag att uppleva alla kampanjer i Jesu namn

20. Jag förklarar att jag har en utmärkt ande som verkar i mig i Jesus namn

21. Jag ska vara huvudet och inte svansen i Jesu namn

Tack Jesus Kristus.

 


2 KOMMENTARER

  1. Tack pastor för att du har varit fantastisk, dina lektioner och guidade böner har varit riktigt bra för mig. Jag vet hur man kan bekämpa onda andar. Må Gud vår Herre välsigna dig.

  2. Tack Gudsmannen för Abrahams välsignelser Jag är rik Jag är huvudet inte svansen Sherri är ovanför och inte under
    Vänligen be för mig att Gud gör något nytt i mitt liv. Jag tror GUD

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här