Bön pekar på att övervinna livets utmaningar.

1
3104

Romarbrevet 5:17 Ty om döden av en man regerades av en; mycket mer de som får överflöd av nåd och rättfärdighetens gåva kommer att regera i livet av en, Jesus Kristus.)

Varje Guds barn föddes för att vinna, vi är övervinnare av nyfödelse. Boken i 1 Johannes 5: 4 berättar för oss att vad som helst som är fött av Gud övervinner världen. "Världen" här betyder helt enkelt både världssystemet och dess operationer och hela universum. Om du är ett Guds barn, född på nytt, kan ingenting i det här livet övervinna dig. Det finns ingen utmaning, som du står inför rätt, som du inte kan övervinna. I livet är det inte en synd för ett Guds barn att ha utmaningar, utan snarare, det är ett anti-förbund för att ett Guds barn övervinns av utmaningar.

Idag ska vi titta på bönpunkter för att övervinna livets utmaningar. Detta bön poäng kommer att sätta dig på en väg till seger när du går genom livet, även när du är klar med att läsa den här artikeln, skulle du ha utvecklat mentaliteten hos en överkom.

Utveckla mentaliteten hos en överkomster.

Markus 9:23 Jesus sade till honom: Om du kan tro, är allt möjligt för honom som tror.

För att bli en överkompenderare måste du först lära dig att tänka som en överkompensator. Bibeln berättar att "som en man tänker i sitt hjärta, så är han också". Det krävs rätt tankesätt för att få rätt resultat. Markus 9:23 berättar för oss att med tro kan vi göra det omöjliga, och därför kan du aldrig övervinna livets utmaningar tills din tro är på plats.

Hur utvecklar du rätt mentalitet? Genom Guds ord, Guds ord bygger vår tro och tro ger oss rätt tankesätt eller mentalitet att övervinna. Ingen troende kan övervinna i livet utan tro, 1 Johannes 5: 4.
Många troende i dag övervinns i livet, eftersom de har fel tankesätt, de vet inte vem de är i Kristus Jesus. Tills din mentalitet är rätt, kommer du att fortsätta producera fel resultat i livet. Tills du börjar se dig själv som en överkomster i livet kanske du aldrig övervinna dina utmaningar. Du måste ständigt förnya ditt sinne med Guds ord för att fortsätta se segern i ditt liv. Till exempel är böner vägen ut ur utmaningar, men att be med fel tankesätt kommer inte att ge några positiva resultat.

Du måste utveckla din mentalitet till den som ett Guds barn. Bibeln berättar att vi är avkommor till Gud, en get kommer alltid att föda en annan get, och Gud kommer att föda gudar, som Honom. Om du är född av Gud är du en gud i den här världen. Därför kan inget som hindrar Gud stoppa dig. Den som inte kan övervinna Gud kan inte övervinna dig. När du ber med denna gudskomplexa mentalitet är du säker på att se positiva resultat. Låt oss nu titta på hur man kan övervinna utmaningar som troende.

Hur man övervinner livets utmaningar

1. Tro:
Matteus 17:20 Och Jesus sade till dem: På grund av er otro; ty sannligen säger jag eder: Om ni har tro som ett korn av senapsfrö, skall ni säga till detta berg: Flytta därifrån till ni. och det ska ta bort; och ingenting ska vara omöjligt för er.

Utan tro kan du inte övervinna livets prövningar. Faith är vårt defensiva vapen mot fiendens ältar, Efesierbrevet 6:16. Tro kommer genom att höra och höra Guds ord, Rom 10: 17. Om du måste väder ut livets stormar och vinna dina strider, måste du vara en kvinna eller en man av tro. Du får aldrig ge upp Gud och dig själv. Vinnertro är den talande tron, därför måste du tala till dina utmaningar och be dem att böja sig i Jesu Kristi namn.

2. Åtgärder:
James 2:18 Ja, en man kan säga: Du har tro och jag har verk; vis mig din tro utan dina gärningar, och jag kommer att visa dig min tro genom mina gärningar.

För att övervinna utmaningarna i ditt liv måste din tro valideras med motsvarande handlingar. Om du vill att dina berg ska röra sig, måste du flytta det, inte titta på det. Om du vill att dina utmaningar ska försvinna måste du göra något åt ​​det. Varje tro som inte får dig att agera är en ansvarslös tro, därför är det inte tro alls.

Konfrontera dina berg så att de fly från dig. Om du tror på Gud för något, ta steg mot att uppnå det och du kommer att se ett sätt där det verkar inte vara något sätt. Till exempel ber du om ett jobb, inte sitta i huset efter att ha be, gå ut dit och leta efter ett jobb, skicka dina CV till så många företag som möjligt, det är vad åtgärder handlar om. Bön innebär tre steg: att fråga, söka och knacka, av alla tre, att söka och knacka innebär handling på din väg, bara att fråga har att göra med verbalt uttryck för din tro. (se Matteus 3: 7). Ta ett steg av tro nu så ser du dina utmaningar böjas.

3. Böner:
Luke 18: 1 Och han talade en liknelse till dem för detta ändamål, att män alltid borde be och inte svimma;

Böner är där gudomlig hjälp säkerställs. Ingen lyckas med livet utan hjälp, du behöver Guds hjälp för att övervinna livets prövningar och utmaningar, och varje gång du ber, låter du Gud veta att du inte kan göra det utan honom. Bön är ett tecken på absolut beroende av Gud. Genom att leda den Helige Ande har jag noggrant valt ut några kraftfulla bönpunkter för att övervinna livets utmaningar. Denna bönpunkter kommer att leda dig när du kämpar dig fram till seger från livets utmaningar. Men kom ihåg, be dem i tro, ta steg (åtgärder) så kommer du att se fantastiska resultat.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för att du gjorde mig till en övervinner i Kristus Jesus Amen

2. Fader, jag kommer in i din nådetron i morse för att få barmhärtighet och nåd för att övervinna utmaningarna i livet i Jesus Kristus namn

3. Fader, tack för att du har stärkt mig genom den Helige Anden att övervinna mina utmaningar i Jesu namn

4. Genom tro förstör jag varje negativ dart av djävulen i mitt liv i Jesus namn

5. Guds kraft frigörs över mitt liv, därför kommer jag aldrig att falla för fienden i Jesus namn

6. Jag avskaffar varje ond motstånd som står inför mig i Jesus Kristus namn

7. Jag överskrider alla onda påståenden från djävulen om mitt öde i Jesus Kristus namn.

8. Jag förklarar idag att varje woks i min hand förklaras välsignad i Jesus namn.

9. Jag befaller varje ond storm som rasar i mitt liv att vara fortfarande 9n Jesus namn

10. Jag får rätt visdom för att alltid känna vägen ut från alla mina utmaningar i Jesu namn.

11. Jag förbannar andan av fattigdom från mitt liv i Jesus namn.

12. Jag avvisar otydlig död från mitt liv i Jesus namn.

13. Jag förklarar att jag alltid kommer att vara framme i mitt liv och aldrig bakom i Jesu Kristi namn.

14. Jag befaller att varje krokig väg framför mig ska göras direkt !!! i Jesus namn

15. Varje ond präst som arbetar mot mig, tystas nu i Jesu Kristi namn

16. Jag kastar ut latens anda från mitt liv i Jesu Kristi namn.

17. Jag kastade ut medelhavets sspirit från mitt liv i Jesus namn.

18. Jag avvisar torrhet i mitt liv i Jesus Kristus namn.

19. Jag avvisar sjukdom i mitt liv i Jesus Kristus namn.

20. Jag avvisar långsamma framsteg i mitt liv i Jesus Kristus namn.

21. Jag avvisar slaveri i mitt liv i Jesus Kristus namn.

22. Jag avvisar onda råd i mitt liv i Jesus Kristus namn.

23. Jag avvisar onda företag i mitt liv i Jesus Kristus namn.

24. Jag avvisar otur i mitt liv i Jesus Kristus namn.

25. Jag avvisar fysisk och andlig olycka i mitt liv i Jesus Kristus namn.

26. Jag avvisar nära framgångsyndrom, i mitt liv i Jesus Kristus namn.

27. Jag drar ner varje hinder för min storhet i Jesu Kristi namn.

28. Varje fiende i min ökning, spridd i eld i Jesu Kristi namn.

29. Jag släpper Guds fördel över mitt liv i Jesu Kristi namn.

30. Tack Jesus Kristus för att du gjorde mig till en övervinner.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här