Bön pekar på gudomlig ingripande med bibelvers

10
33064

Psalms 126: 1 När HERREN återvände Sions fångenskap, var vi som dem som drömmer. 126: 2 Då fylldes vår mun av skratt och vår tunga med sång. Då sade de bland hedningarna: HERREN har gjort stora saker för dem. 126: 3 HERREN har gjort stora saker för oss; varav vi är glada.

Gudomlig ingripande kan definieras som Gud som dyker upp i sina barns liv, i andra för att tillgodose det där behov. Gudomlig ingripande är också Guds handlingar i mänsklighetens angelägenheter. Zephaniah 3:17 berättar för oss att HERREN vår GUD mitt ibland är en mäktig Gud, han kommer att rädda oss och befria oss. Idag ska vi delta i bönpunkter om gudomlig ingripande med bibelvers.

Gudomlig ingripande är verklig, och den kan bara upplevas på bönens altare. Ingen lyckas i livet utan hjälp och boken av Ps 121 berättar för oss att vår hjälp är i Herrens namn. När vi går till Herren i böner, måste vi se hans ingripande i våra liv.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Gudomlig ingripande är en produkt av tron. Luke 1:45 berättar för oss att när vi tror på Guds ord, finns det alltid en prestation av vad Gud har sagt om oss. Jag vet inte vad du kanske går igenom nu, jag vet inte vilket område i ditt liv som kräver gudomlig ingripande nu, när du engagerar dessa bönpunkter om gudomlig ingripande med bibelvers, jag ser att Gud dyker upp mitt i din storm för att höra du i Jesu Kristi namn. Vi tjänar en bön som svarar på Gud, därför engagerar vi dessa böner med stor tro och jag tror Gud att allt ska vara bra med dig i Jesu namn. Var fri, var välsignad


10. Bibelvers om gudomlig ingripande

1. Romarna 8:28
Och vi vet att allt samverkar till det bästa för dem som älskar Gud, för dem som är kallade efter hans beslut.

2. Matteus 8:16
När kvällen var framme förde de till sig många som var besatta av djävlar: och han drog ut andarna med sitt ord och botade alla som var sjuka.

3. Daniel 3:25
Han svarade och sade: Se, jag ser fyra män lösa, vandra mitt i elden, och de har inte skadat; och den fjärde formen är som Guds Son.

4. Galaterbrevet 2:20
Jag korsfästes med Kristus: jag lever ändå; ändå inte jag, men Kristus lever i mig; och det liv som jag nu lever i köttet lever jag genom Guds Son, som älskade mig och gav sig själv för mig.

5. Predikaren 9:11
Jag återvände och såg under solen att tävlingen inte är för den snabba eller striden mot de starka, varken bröd för de kloka eller ännu rikedomar till förståelsemännen eller ännu förmån för skickliga människor; men tid och chans händer med dem alla.

6. Psalms 23: 1-6
Herren är min herde; Jag ska inte vilja. 23: 2 Han låter mig ligga i gröna betesmarker; han leder mig vid stillastående vatten. 23: 3 Han återställer min själ, han leder mig på rättfärdighetens vägar för hans namns skull. 23: 4 Även om jag vandrar genom dödens skuggdal kommer jag inte att frukta något ont; ty du är med mig; din stav och din stav, de trösta mig. 23: 5 Du bereder ett bord framför mig inför mina fienders ansikte; du smörjer mitt huvud med olja; min kopp rinner över. 23: 6 Sannerligen kommer godhet och barmhärtighet att följa mig alla mina livs dagar, och jag kommer att bo i HERRENS hus för evigt.

7. Romarna 5:8
Men Gud berömmer sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare.

8. Ordspråken 19:21
Det finns många apparater i en mans hjärta; ändå HERRENS råd, som skall bestå.

9. Ordspråken 19:21
Det finns många apparater i en mans hjärta; ändå HERRENS råd, som skall bestå.

10. Apostlagärningarna 10:38
Hur Gud smorde Jesus från Nasaret med den Helige Anden och med makten: Den som gick omkring gjorde gott och helade alla djävulens förtryckta. ty Gud var med honom.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för livets förmåner och även ditt gudomliga skydd i Jesu namn

2. Fader, jag tackar dig för din oändliga barmhärtighet och nåd över sinnet i Jesu namn

3. Fader, gör mig till en stridsöxa mitt i mina kamrater i Jesus namn

4. Jag beordrar varje grupp av de ogudaktiga mot mig att sprida med eld i Jesu Kristi namn

5. Du meddelandet om döden, bär ditt meddelande tillbaka till avsändaren i Jesus namn.

6. Du budbärare av lidande, jag beordrar dig att skicka tillbaka dina plågor till avsändaren i Jesu namn

7. Låt händelsetabellen vända sig mot varje ond förföljare av mitt öde i Jesu Kristi namn.

8. Låt jorden öppna upp och svälja alla mina heltids fiender i Jesu Kristi namn.

9. Låt varje fiendens kristallkula som används för att övervaka mina framsteg förstöras för evigt i Jesus namn.

10. Alla krafter som talar mot mina framsteg i livet faller ner och dör nu i Jesu Kristi namn.

11. Jag förklarar krig mot varje mörk mörkhet som står på min väg till framgång i Jesu namn

12. Du makt motstår min utveckling, jag skickar dig tillbaka till Röda havet i Jesu namn.

13. Varje ondska som riktas mot mig försvinner av eld i Jesu namn

14. Varje död gam som riktas mot mig, dör, i Jesu Kristi namn

15. Varje satanisk investering i mitt liv, sprid, i Jesu namn.

16. Varje trolldomskedja brukade hålla ner mina framsteg, spridda med eld i Jesu Kristi namn

17. Åh Gud, himlen, gör en väg för mig, där det inte verkar finnas någon väg i Jesu namn.

18. Varje ord som talas mot mig av de ogudaktiga ska inte stå i Jesu Kristi namn

19. Jag beordrar varje frö av trolldom mot mitt liv att komma ut med eld i Jesu Kristi namn

20. Jag drar ner och förstör varje hinder för min storhet i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

10 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.