Befrielseböner från syndens bondage

3
19786

Psalms 66:18 Om jag betraktar orättfärdighet i mitt hjärta, kommer Herren inte att höra mig. 66:19 Men sannligen har Gud hört mig; han har varit uppmärksam på min böns röst.

Den största utmaningen som alla troende kommer att möta är frestelsen att synda. Inget äkta Guds barn kommer någonsin att vara bekvämt att bo i synd. Synden i detta sammanhang är överträdelsen av Guds lagar. När vi går i strid med Guds ord dikterar vi i syndens riktning. Dessutom talar synd i dessa sammanhang om våra överträdelser, det är våra dagliga felaktigheter. Slutligen talar synd i detta sammanhang om några envisa syndiga beroende som inte låter troende gå. Idag ska vi delta i befrielseböner från syndens trälldom. Detta befrielseböner ska ge dig andligt för att övervinna frestelserna och uppmanar att synda. Det kommer att engagera dig att bära andliga frukter och få ditt ljus att lysa innan män och dina goda gärningar leder dem till Jesus Kristus.

För varje troende har Jesus betalat för dina synder, förflutna, nutid och framtid. 1 Johannes 2: 1-2. Han har gett oss sin ande för att vi ska kunna leva som honom i rättfärdighet. Den Helige Ande i oss ger oss möjlighet att leva som Kristus, han hjälper oss att bära gudliga andliga frukter och ger vårt ljus att lysa ljusare och ljusare. Vi måste förstå att som troende, satan inte bara kommer att släppa oss så. Vi måste veta att satan ständigt efter oss för att dra oss bort från Gud genom synd. Vi måste skydda vår frälsning och ta på oss hela Guds rustning. Vi måste vara känsliga för djävulens frestelser. Som troende måste vi låta Guds Ande leda oss hela tiden, vi faller oftast i synd när vi blir slarviga. Medan Gud alltid kommer att förlåta oss för våra synder, är djävulens mål att få oss att återvända till ett syndigt liv och därmed dra oss tillbaka till världen. Denna befrielseböner från syndens träning kommer verkligen att befria oss från allt ont.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vem är dessa böner för? Dessa böner är till för de troende som kämpar med synd, de som djävulen har fångat i en eller annan form av missbruk, det kan vara rökning, lust, otukt, äktenskapsbrott, avund osv. Gud kommer att befria er idag, som om du bedriver dessa böner i tro idag, ska du bli helt fri från alla synder i Jesus namn. Gud älskar dig villkorslöst och han kommer verkligen att befria dig idag i Jesu namn.


Bön poäng

1. Fader, tack för din frälsande nåd och evig frälsning som du har välsignat mig med i Jesus namn.

2. Fader, jag tackar dig för att du skickade mig den Helige Ande för att lära mig att leva rätt i Jesu namn.

3. När jerichos väggar tappade ner, låt alla syndiga vanor i mitt liv förstöras i Jesu namn.

4. Varje synd som sätter ett frågetecken i min frälsning förstörs nu i Jesu namn

5. Du krafter i mörker, tappa ditt grepp från mitt liv nu i Jesus namn

6. Åh Herre, genom din ande, engagera mig att gå i lydnad i Jesu namn

7. Å, Herre, befria mig från allt ondskan i Jesu namn

8. Åh Fader, led mig inte till frestelse i Jesu namn

9. Åh Herre ger mig möjlighet att producera andens frukter i Jesus namn

10. Ge mig nåd att fly från ungdomliga lyster i Jesu namn.

11. Fader, täck med mina svagheter från mina ögon till min nåd tills jag är helt överlämnad i Jesus namn

12. Spola ut alla onda synder i mitt liv i Jesu namn genom Jesu blod

13. Jag befaller varje dolda pilar med ondska i mitt liv att komma ut nu i Jesus namn

14. Varje makt som förvaras, förtrollning mot mig, förstörs nu i Jesu namn

15. Varje demonisk kraft som får mig att synda neutraliseras nu i Jesu namn
16. Varje djävuls plan att förstöra min tjänst genom synd är frustrerad nu i Jesu namn.

17. Jag gräver varje syndalter i mitt liv i Jesu namn

18. Jag skiljer mig från mina fäderes synder nu i Jesu namn.

19. Far, genom din mäktiga hand, bryt varje synd ok i mitt liv i Jesus namn

20. Dödens ande ska inte komma över mig i Jesu namn

21. Låt varje köttok förstöras i mitt liv i Jesu namn

22. Jesu blod, ta bort alla oprogrammerande etiketter från alla aspekter av mitt liv.

23. O Herre, skap i mig ett rent hjärta genom din kraft.

24. O Herre, låt den Helige Andes smörjning bryta varje ock av bakåtriktighet i mitt liv

25. O Herre, förnya en rätt anda i mig.

26. Herre, lär mig att dö för mig själv.

27. Du borsta av Herren, skrubba ut all smuts i mitt andliga rör, i Jesu namn.

28. O Herre, antänd mitt kall med din eld.

29. O Herre, smörj mig att be utan att upphöra.

30. O Herre, upprätta mig som en helig person för dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

3 KOMMENTARER

  1. Ja det är verkligen en arena för böner. Vi kommer verkligen att uppleva genombrott från all träldom. Stor är Herren som inspirerade bror Chinedum att starta den här bloggen. Jag är välsignad med dessa böner. Gud välsigne teamet bakom denna organisation

  2. Jag bad den här bönen och jag är redo att idag utföra herrens arbete och ändra mitt hjärta sinne kropp och själ från och med denna dag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.