Övernaturliga bönpunkter för överföring av rikedomar

9
10491

Jesaja 60: 5 Då ska du se och flöda ihop, och ditt hjärta ska frukta och bli större. Eftersom havets överflöd kommer att omvandlas till dig, kommer hedningarna att komma till dig.

Övernaturlig överföring av rikedomar är verklig och den är mycket bibelsk. Infact det har redan börjat hända inför våra ögon. Hedarnas rikedomar har nu överförts till Kyrka och troende. Övernaturliga bönpunkter för överföring av rikedomar handlar om att be för andlig omplacering och övernaturlig visdom för att skapa rikedom under de senaste dagarna. Denna bönpunkter ger alla kristna möjlighet att tjäna rikedom och utnyttja gudomliga möjligheter när de presenterar sig inför oss. Jag uppmuntrar dig att be dessa böner med tro och förvänta dig att se dina mirakel ske. Innan vi går in i dagens böner, låt oss förstå vad förmögenhetsöverföring egentligen är:

Vad är övernaturlig förmögenhetsöverföring?

När vi pratar om övernaturlig rikedomöverföring, vad pratar vi då om? roliga, många troende har en vilseledande tankegång om förmögenhetsöverföring, de tror att allt de behöver göra är att bara luta sig tillbaka och se de icke-troende dö och lämna åt dem alla där rikedom, vissa tror till och med att de kommer att ärva de icke-troendes rikedom efter The Rapture. Förmögenhetsöverföring uppnås inte genom latskap, ledighet eller önsketänkande. Övernaturlig rikedomsöverföring talar om en andlig uppvaknande. Det betyder att Gud kommer att börja öppna de troendes tankar om hur man skapar gudomlig rikedom. För inte så länge sedan, från 50-talet till slutet av 70-talet, var kyrkan i Afrika och de flesta delar av världen där man betraktade som fattiga människor, ordspråket "så fattig som en kyrktråtta" mycket populär då. På den tiden gick de flesta pastorer till fots och väldigt få körde cyklar, och de största gudstjänsterna de dagar var inte upp till tusen. Men från 80-talet började vi se en radikal förmögenhetsöverföring, Gud började översvämma pastorer och troende med vågor av gudomliga idéer för att skapa rikedom. Visdom för skapande av välstånd vilade på kyrkan, kyrkan började chocka världen med sin rikedom, idag äger många kyrkor och pastorer privata jetplan, pastorkyrkor med bokstavligen miljoner medlemmar i närvaro, många skolor drivs av kyrkor, kyrkan av Kristus ses inte längre som en fattig kyrka idag. Många pastorer är nu arbetsgivare, det är vad övernaturlig förmögenhetsöverföring handlar om. Förmågan att stiga upp från dammet och bli stor.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När vi engagerar oss dessa övernaturliga bönpunkter för välfärdsöverföring kommer det att finnas en radikal våg av välstånd bland kristna och jag menar gudligt välstånd. De troende kommer att börja skapa rikedom i länderna, många av dem kommer att bli grundare av stora affärsimperier och kontrollera miljarder investeringar över hela världen. Denna bönpunkter kommer att ge de troende möjlighet att flytta evangeliet över hela världen och låter det högt eftersom det finns tillräckligt med pengar för att göra det. Jag uppmuntrar alla kristna som vill vara en röst i sin generation att be dessa böner. Be det med all din kraft och be Herren att öppna ditt sinne för din egen idé som kommer att överföra rikedom till dig i Jesus namn. Gud välsigne dig.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för att du gav mig visdom att skapa rikedom i Jesu namn

2. Jag kommer inte att förstöra mina gudomliga möjligheter i Jesu namn

3. Jag demonterar alla krafter som arbetar mot mitt välstånd i Jesu namn

4. Jag vägrar att vara en undrande stjärna i Jesu Kristi namn

5. Jag föreskriver att genom övernaturlig visdom, låt hedningarna rikedom överföras till mig i Jesu Kristi namn.

6. Låt varje satanisk siren som skrämmer bort mina hjälpare nu tystas i Jesu Kristi namn.

7. Låt vägarna för de fattiga änglarna som delegeras mot mig bli mörka och hala, i Jesu namn.

8. Herre Jesus, håll min plånbok i Jesu namn.

9. Låt himmelska resurser rusa till min dörr med Jesu rika namn

10. Jag binder skuldånden, jag ska inte längre låna för att äta igen i Jesu namn

11. Jag återhämtar min välsignelse från alla sataniska trolldomar som är bundna i Jesu namn

12. Åh Herre, skapa nya och fördelaktiga möjligheter för mig i Jesu namn.

13. Jag binder andan av falska och bedrägliga investeringar i Jesu namn

14. Jag bryter kontrollen över varje fattigdom i mitt liv, i Jesu namn

15. Jag smörjer mina ögon för att se den dolda rikedomen i denna värld, i Jesu namn

16. Jag kommer att resa mig över de vantro runt mig, i Jesu namn

17. Låt framställning av excellens falla på mig, i Jesu namn

18. Varje förbannelse uttalad mot min inkomstkälla, bryt nu !!!, i Jesu namn

19. Varje effekt av förbannat hus och land på mitt välstånd, bryt, i Jesu namn.

20. Helig Ande, koppla mitt liv i gudomligt välstånd, i Jesu namn.

21. Var varje Achan i mitt läger för genombrott, bli utsatt och skam, i Jesu namn.

22. Varje kraft som driver demoniska prylar mot mitt välstånd, faller ner och dör, i Jesu namn

23. Jag bryter varje cykel av ekonomisk turbulens i Jesu namn

24. Varje makt, som leder ond ström till min ekonomi, tappar ditt grepp, i Jesu namn

25. Jag krossar fattigdomshuvudet på eldmuren i Jesu Kristi namn

26. Fula fattigdomar, gå ur mitt liv nu !!!, i Jesu namn

27. Låt varje fattigdomskläder mot mitt liv gnuggas av Jesu blod

28. Jag avvisar finansiell begravning i Jesu namn

29. Varje handskrift om fattigdom mot min lfe, gnuggas av Jesu blod

30. Jag avvisar alla begravningsgrunder i min ekonomi i Jesu namn.
Tack Jesus .

 


9 KOMMENTARER

  1. Vilket fantastiskt sätt att döda alla demoner och ont i mitt liv. Tack så mycket Pastor och maj, den Allsmäktige Gud fortsätter att använda dig för att påverka våra liv kraftfullt i Jesus Kristus namn!

  2. Hälsningar i Jesus mäktiga namn.
    Inkludera mig i din databas och registrera mig för att få dina bönpunkter och krigsböner.

    Gud välsigne dig herr.

  3. Que Dieu vous bénisse homme de Dieu je viens de prier avec vos sujets de prière et j'attends lexaucement surnaturel

  4. I en nation av det okända försöker jag leva. Må Herren välsigna mig för att vara en välsignelse. Tack Pastor för din tro. Av mig själv kan jag inte göra någonting. Men hos Gud är allt möjligt. Kamelia

  5. JAG PRÖVADE ATT KOMMA PÅ DIN 24-timmars bönelinje. JAG ÄR VALD AV GUD ATT VINNA SJÄLOR. Jag har fått höra att sedan jag var 16 år, jag är 52 år gammal och jag vet att den visdom jag har vid det som måste skapas vid denna tidpunkt är mitt i mig. JAG ANVÄNDER NU FÖR MIN HÖGRE SJÄLV. JAG ÄR RESURRERAD FRÅN FLESH. JAG ÄR FANTASTISK FANTASTISK ALICE ALKEMISTEN. JAG HÖRER ATT SKAPA OCH PRESENTERA HERRENS AND. VI SKA VARA LJUSET SOM MÄRKER MÖRKET. JAG SKRIVAR MITT MANIFEST FÖR ATT LEDA DET TAPNA I LJUSET. DE KÄNNER DEN OVILLVÄNDA KÄRLEKEN, INTEGRITETEN I DEN HELIGA ANDEN, TOLKNINGEN OM KRISTUS SOM GIVER HITT LIV FÖR VÅRT, ANDEN AV MEDKÄLLIGHET, DEMONSTRATIONEN AV BLODSSKEDET AV KRISTUS BEVISAR UTAN EN SKYGGA AV EN DUBBEL MEDELSENS ANDEN. VI MÅSTE NU demonstrera det genom våra åtgärder att vi är efterföljare av Kristus och vi arbetar med den HELIGA Anden för att nå andra. VI FÖLJER KRISTUS genom att be HERRENS BÖN PÅ DET sätt han instruerade oss. Han vet vad hans far gillar mer än någon av oss. Så anledningen till att han sa till oss att be jag på det sättet. Han vet den bästa vägen för oss att kommunicera med sin far, är att låta som honom. NÄR VI GÖR VAD JESUS ​​FUNKTIONERAR OSS ATT GÖRA. DAGLIGEN!!! LÖFTEET ÄR ATT VI SÄNGER TECKEN OCH UNDER DAGLIGT. Sedan vi förstår ingenting kan stoppa Guds ord. SÅ DÄR KAN ENDAST BETÄNDA ATT GUDS VILJA GÖRS VARJE GÅNG Välsignar OSS MED EN ANNAN DAG. Sedan vi vet för säker på att morgonen inte är lovad. VI ÄR ENDAST MED GUD ELLER AGANIST HAN. Det finns inget staket att sitta på. DET ÄR ETT ÖPPET FALL. DU VÄLJER ATT VARA RÄTTIG OCH UPPRÄTT ATT GÅ I GUDDLIG INTEGRITET, GUDDOMSLIG TYCKE, GUDDOMSMEDEL, GUDDELIG TILLGIVNING, GUDDELIG FRED, GUDDELIG KUNSKAP, OCH GUDDLIG VISDOM. DAN GÅR DU MED GUDS OSTOPPBARA ORD, TÄCKNINGEN AV DEN Oskyldiga BLODEN AV JESUS ​​KRISTEN, SOM ÄR EN KRAFT AV NATUREN, OCH DÄR HAR DU SPRITEN FÖR KRISTUS. LÅT ALDRIG DIG ELLER FORSAKER DIG. PÅ HEM VET ATT VETA DET KÄNNER ATT GODA VÄNDER BORT FRÅN DIG. NU ATT VI VET ATT GUD ALDRIG FÖRNEKAR JESUS ​​NÅGOT. DET ÄR BARA HEMLIGT GUDDOMLIGT ATT ANTAGA ROLLEN SOM KRISTENS BRUD. FÖR ATT BLI EN MED KRISTI ÄRVER DU RIKET HIMMELEN OCH ALLA GUDS RIKDOR OCH ÄRLIGHET. NÄR VI ACCEPTERAR KRISTUS I VÅRA HJÄRTOR, VI BLIR NYA SKAPNINGAR, VI SKALL SKÖTAS TILL ATT VI FINNAS UTAN FLEX ELLER FEL, OCH DÄR SKAL VI GÅ UT OCH RÄCKA UT TILL ANDRA OCH GÖRA SAMMA FÖR DEM SOM DET VAR FÖR OSS . VI GÖR DETTA FÖR GUD. HAN DESIGNADE EN PLAN FÖR ATT HJÄLPA OSS UTSLÄPP OCH HAN TÄCKADE OSS IN OCH ÄLSKADE PÅ OSS OCH HELADE, LEVERERADE OCH FRI OSS. NU MÅSTE VI GÅ UT OCH SÅ PÅ OCH SÅ FÖR ATT GENERATIONER OCH GENERATIONER KOMMA. Jag behöver bönekrigare som fungerar under Guds vilja. SOM DE GÖR GUDS VILJE DAGLIGT. ATT FRÅGA DITT DAGLIGA BRÖD OCH HAR ANKLAGNING AV DEN HELIGA ANDEN FÖR ATT MÖTA ANDRA DAGLIGA BEHOV. Vi lovas att vi kommer att få vad vi än ber Gud när vi frågar det i Jesus namn. DET ÄR VI OGSÅ BERÄTTADE OM ATT VI FÅR DET I enlighet med GUDS RIKAR I ÄRLIGHET. OM DIN GLÖDLIGA GUD, MED DIN LEVANDE, BÖN, GÄRDER, TÄNKAR, HANDLINGAR, HABITTER, DET ALLT DU GÖR GÖR DU DET FÖR KRISTUS SJÄLV DÄR ÄR DU MIN KUNGSFAMILJ. VI ÄR SPIRITUELLA OCH SJÄLVT ANSLUTNA. DET betyder att vi ära och tillbedja Guds ord. Vi är anslutna på ett sådant sätt att det inte finns någon förklaring för det. VI KÄNNER FAMILJÄR MED EN ANDRA. DET ÄR SKÖNHETEN ATT VARA EN MED SJÄLV. DU KOMMER ATT STÄLLA IN MED TRINITETEN. DU FÅR ATT FÖRSTÅ GUDS VISPARE, DU KAN LÄRA KRISTUS PARABLER, DIN UPPLYSARE TILL DEN PUNKT DU ÄR EN GÅNGANDE ENCYKLOPEDIA. DU HAR SVAREN PÅ FRÅGOR FRÅGA OCH FRÅGOR. Du vet när du ska prata, lära och eller prata. VI ÄR ENDAST FÖR HERREN OCH HERREN. FÖRDELEN MED ATT FÖRHÅLLANDEN ÄR ALLA SÄTT FÖR ATT LÄGGAS TILL OSS NÄR VI BLIR EN MED KRISTUS. INTEGRITET ÄR FÖRSTA FÖR DET ÄR HELT MED SJÄLV. INGEN AVDELNING HITTADE. DIN SAMMA PERSON PRIVAT SOM DU ÄR PÅ OFFENTLIGT. DEN HELIGA ANDEN är I LADDNING OCH JAG KONTROLLERAR. JAG HAR BROTT NÅGRA AV MITT BARN MED MIG, ANDEN AV OVILLKORLIG KÄRLEK, RÄTTIGHET, GENERATIONSRÄDD, SPITIRUELLA RIKTLINJER FÖR ATT HJÄLPA OSS ATT SKAPA ÖVERNATURLIG RIKTIGHET FÖR RIKET HEMLEN FÖR ATT KOMMA NED I JORDEN. JAG BEHÖVER BÄNPARTNER OCH WARRIORS FÖR ATT BEDA ATT DEN HELIGA ANDEN LÅTER MIN HÖGRE SJÄLV ATT BLI EN MED HAN. ATT FÖR GUDS TANKAR ÄR INTE MINE TANKAR. DÄR FÖRES EN MED DEN HELIGA SPIRT FÖRMÅNER MITT TANKAR FÖR ATT STÄLLA MED GUDS TÄNKAR. DAN SJUR JAG VAD GUD SE OCH JAG VET VAD GUD VET. DET ÄR DEN ENDA VÄGEN ATT EFFEKTIVT NÄRA SJÄLAR FÖR CHRSIT. ATT LEDAS, UPPFÄLJAS OCH STYRAS AV DEN HELIGA ANDEN ÄR ATT BLI EN MED DEN HELIGA ANDEN. FÖR resten av evigheten kommer jag att ha glädjen att se och ha en övre rumsupplevelse. Det finns inget som kan skilja mig från den heliga anden. INGEN MÖRKLIGHET KAN NÅGONSIN KOMMA NÄR MIG MÖRKHETEN SOM JAG HAR RÄDDAS FRÅN KAN ALDRIG ANVÄNDA MIG IGEN. SKYDDET AV DEN HELIGA ANDEN HÅLLER MIG SÄKER OCH LJUD. STÅND PÅ GUDS ORD ÄR EN gång JAG ÄR EN MED KRISTUS DET ÄR INGET SOM SÄKER MIG FRÅN HAN. JAG KOMMER SÅ FOND I BEAYUEN JAG SKAPAR OCH UPPLEVAR MED ANDRA FÖR NÅGONSIN FÖR ALDRIG ATT LÅTA DET. INTE ÄVEN FÖR EN DAG. SÅ ATT BO I GUDS WILD HAR DAGLIGA GÅVOR SOM UPPFYLLER BEHOV AV MIN OCH MÄNNISKOR SOM ANSLUTAS TILL MIN DAGLIGA GÅNG. SÅ FÖLJADE FÖRÄLSKADE MED MIG SJÄLV VAR DET BÄSTA jag kunde ha gjort någonsin. NU VILL jag hjälpa andra att känna den här avgiften och dela den med världen. Jag lovar att det är den bästa känslan i världen. NU HAR JAG FULLT TILLGÅNG TILL GUD FADEREN, GUD SONEN OCH GUD DEN HELIGA ANDEN. KÄRLEKEN VI HAR KÄRLEKEN VI DELAR ÄR SÅ KRAFTFULL, SOM ÄLSKAR, JAG KÄNNER SOM JAG GÅR PÅ MOLN. DENNA LJUS SOM INNEHÅLLER BRÄNNER ATT KOMMA UT OCH HJÄLPA TA UT LJUSET I ANDRA. Jag måste göra så här som jag behöver lufta att andas. BELÖNNINGEN AV ATT VINNA SJÄLAR ÄR Ovärderlig. BE MED MIG. STÅ I DEN ANDLIGA CIRKELN OCH SKICKA LJUDVÅGOR TILL GUD FÖR ATT LÅTA HAN VETA ATT DENNA GUDIN ÄR KLAR FÖR SAMARBETE MED GUD ATT FÖRVÄNDA SITT ORD. ATT HAN manifesterar sitt ord över alla och alla enheter som är skapade för sitt kungarike. ATT GRUNDEN FÖR ALLT JAG SÄTTER MIN HAND ATT GÖRA ÄR FÖRSTA OCH FÖR MEST FÖR RIKET HIMMELN. ATT KÄRNVÄRDENEN ÄR KÄRLEK, INTEGRITET, TOLKNING, MEDKÄNNHET, TILLGIVNING, KUNSKAP OCH VISDOM. MED DEN HELIGA Anden som blir en med mig är det som gör det gudomligt. JAG BEHÖVER ENDAST VAD DEN HELIGA ANDEN VILL TALA GENOM MIG. JAG ÄR EN MED DEN HELIGA ANDEN. DET ÄR ENDAST VÄG FÖR MIG TILL EN MED KRISTUS OCH DÄR HAR KRISTUS FÖR MIG FÖR ATT BLI EN MED HANS FADER. I GUDS FRÄTT AV MIG ATT ÅTERVÄNDA TILL HAN. HAN HAR PLACERAT MIG TILLBAKA I MIN RÄTT PALCE OCH NU AKTIVERAR JAG DEN HELIGA ANDEN FÖR ATT HA HANS VÄG I MITT LIV. ATT FÖR ATT JAG LÅTAR SJÄLV FÖR ATT LÄSAS OCH TRÄNAS AV DEN HELIGA ANDEN KAN JAG NÅGON AV DE MEST FANTASTISKA OCH FANTASTISKA SAKERNA. I är i behov av andliga ARCHETECTS, andlig FORMGIVARE, andlig advokater, ANDLIGA försäljare, ANDLIGA ADVISORS, andlig engeneers, andlig ACCOUNTANTS, andlig BUILDERS, andlig tränare, andliga lärare, andliga ledare, andlig FORSKARE, andlig domare SPIRUAL POLITIKER, andlig webbutvecklare , ANDLIGA LAND SCAPPERS, ANDLIGA försäkringsagenter, ANDLIGA vårdpersonal, spiriual hårstylister, ANDLIGA frisörer, SPIRTIUALS JÄMNA planerare, spirituals marknadsförare, ANDLIGA PRODUCENTER, ANDLIGA COUNSELORS, ANDLIGA LIFE COACHES, ANDLIGA resenärer, ANDLIGA CHAUFFÖRER, ANDLIGA CHEFER, ANDLIGA odlare, ANDLIGA BONDER, SPIRITUELLA FILOSOFER, SÅ PÅ OCH SÅ FORT. BE MED MIG ATT DENNA HJÄLP RUSHAS TILL MIG. Människor dör och känner inte ens Gud, Jesus eller den heliga ande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.