Jag låter dig inte gå om du inte välsignar mig bönpunkter

0
6734

Jesaja 62: 6 Jag har satt vaktmästare på dina murar, Jerusalem, som aldrig ska hålla sin fred dag eller natt. I som nämner HERREN, tyst inte, 62: 7 och ge honom ingen vila tills han upprättar, och tills han gör Jerusalem till beröm på jorden.

Ihållande böner är de mest kraftfulla böner som en troende någonsin kommer att be. Detta är en slags bön som inte tar ”Nej” som svar. När du ber dessa böner slutar du inte be förrän du får dina svar. Jag personligen älskar att kalla det en "aldrig säg aldrig" bön. När du börjar be denna typ av böner slutar du inte förrän du får dina svar från Gud. Idag har jag sammanställt några bönpunkter som jag heter, jag släpper aldrig dig om du inte välsignar mig bönpoäng. Matteus 7: 7 säger fråga och fortsätt fråga, så ska du få. Ihållande böner är en trosbön, genom skrifterna ser vi människor som engagerade denna typ av böner och de fick alla hjärtans önskningar. Innan vi går in i dessa böner idag, ska vi titta på några skrifttexter på dessa ihållande böner.

Exempel på skriftliga böner

1. Jacob:

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Genesis 32: 24-30.
32:24 Och Jakob blev ensam; och där brottades en man med honom till dagens slut. 32:25 Och när han såg att han inte segrade över honom, rörde han i lårhålan. och Jakobs lårhål var urknuten när han kämpade med honom. 32:26 Och han sade: '' Låt mig gå, för dagen har gått. Och han sa: Jag vill inte släppa dig förutom att du välsignar mig. 32:27 Och han sade till honom: Vad är ditt namn? Och han sa, Jacob. 32:28 Och han sade: 'Ditt namn skall icke mer kallas Jakob utan Israel; ty som en furste har du makt med Gud och med människor och har segrat. 32:29 Och Jakob frågade honom och sade: Berätta för mig ditt namn. Och han sade: Varför frågar du efter mitt namn? Och han välsignade honom där. 32:30 Och Jakob kallade platsen Peniel, ty jag har sett Gud ansikte mot ansikte, och mitt liv är bevarat.

Jacob var en man som hade sin egen skäliga andel av utmaningarna i sitt liv. Ovanstående skrift i Genesis 32: 24-30 hade Jacob lämnat sin farbror Laban och var på väg hem, utan att känna till sitt öde eftersom han skulle möta sin hämndfull broder Esau. medan han var på väg hade han ett möte med Gud och han kämpade med Gud (bönens symbol) till gryningen, och när Herren ville lämna höll han honom och sa: 'Jag släpper dig inte förrän du välsigna mig'. Du förstår, Jacob var inte på väg att nöja sig med mindre, han var inte på väg att acceptera nederlag, han höll fast vid Gud och sa, du måste svara mig idag, jag väntar inte till morgon, och vi från vers 28 i det skriftstället, att Gud gav honom ett nytt namn och välsignade honom. Från det mötet, Jacob, nu Isreal välsignades. När vi inte ger upp Gud, ger han oss inte upp.

2. Elia;

1 Kungaboken 18: 41-45. 18:41 Och Elia sade till Akab: Stå upp, ät och drick; ty det hörs ett överflöd av regn. 18:42 Och Akab gick upp för att äta och dricka. Och Elia gick upp till toppen av Karmel; Och han kastade sig ner på jorden och lade sitt ansikte mellan knäna, 18:43 och sade till sin tjänare: Gå upp nu och se mot havet. Och han gick upp och tittade och sa: Det finns ingenting. Och han sa: Gå igen sju gånger. 18:44 Och det hände sig vid sjunde gången att han sade: Se, det uppstår ett litet moln ur havet, som en mans hand. Och han sade: Gå upp och säg till Akab: Förbered din vagn och gå ner, så att regnet inte hindrar dig. 18:45 Och det skedde under tiden att himlen var svart av moln och vind, och det regnade mycket. Och Akab red och gick till Jisreel.

Den sanna berättelsen om profeten Elia är verkligen en berättelse om uthållighet i böner. Om troende kan fortsätta på bönernas altare, som profeten Elia, kommer det att bli stora revolutioner i våra länder. Elia sade till kungen att äta och dricka, för ett stort regn kommer. Han gick sedan på knä och började be för regn, efter att ha bett en stund, skickade han sin tjänare att gå och observera molnet, tjänaren gick och kom tillbaka med fel svar, Elia gick på knä igen, fortsatte att be och efter ett tag skickade han sin tjänare igen och han gick och kom tillbaka med ett annat felaktigt svar, Elia gav inte upp, han fortsatte att be och skickade sin tjänare. Han skickade honom ytterligare fem gånger, vilket gjorde det totalt sju gånger, och för sjunde gången kom tjänaren med goda nyheter.
Elias fick svaren på sina böner, eftersom han fortsatte med böner. Han lät aldrig djävulen eller fel svar avskräcka honom, han fortsatte att be tills han bad igenom. Jag kommer aldrig att släppa dig om du inte välsignar mig, bönen kommer att ge dig möjlighet att be till dina svar i Jesus namn.

3. Daniel:

Daniel 10:12 Då sade han till mig: Var inte rädd, Daniel; ty från den första dagen som du lade ditt hjärta att förstå och att jag tukade dig inför din Gud, hördes dina ord, och jag kom för dina ord. 10:13 Men prinsen av Persiens rike stod mig en och tjugo dagar; men se, Michael, en av de främsta prinserna, kom för att hjälpa mig; och jag stannade kvar där med kungarna i Persien.

Daniel var en man med bön, han missade aldrig sin bön tidtabell som är tre gånger på en dag. En gång gick han på knäna för att be om befrielsen av sin nation. Hans svar skickades från den första dagen av hans böner, men de hölls kvar av demonerna från Persien, i tjugo dagar. Men Daniel var inte en man som lätt gav upp, han fortsatte med böner och han gav aldrig upp, han bad non stop i tjugo dagar tills hans svar kom. En ihållande kristen kommer alltid att övervinna djävulen.

4. Den kanaanitiska kvinnan;

I Matteus 15: 21-28 ser vi den sanna historien om den kanaaneiska kvinnan, en mycket ihållande kvinna. Hon grät i böner som efter Jesus och bad honom att läka sin sjuka dotter. Jesus ignorerade henne först eftersom hon inte var jude och vid den tiden tjänade Jesus ännu inte hela världen, han hade ännu inte gett sitt liv. Men trots att Jesus avvisade fortsatte den här kanaaneiska kvinnan att följa dem och gråta efter dem. Det kom till en tid då peter sökte tillstånd från Jesus att skjuta henne bort, men Jesus stannade och tog hand om henne. Den kvinnans tro berömdes för att hon var ihärdig, i sitt hjärta, har hon sagt, jag kommer aldrig att släppa dig om du inte välsignar mig, hon var redo att fortsätta följa tills hon fick sitt mirakel och det gjorde hon.

5. Den fortsatta änkan

Boken av Lukas 18, Jesus gav oss en liknelse som etablerade uthållighet i böner. Vi såg historien om en änka som gick till kungen och bad om hämnd, de vägrade först, men den här kvinnan fortsatte att gråta vid kungens port varje dag tills kungen kom trött och beviljade henne rättvisa. Vi såg hur kvinnans aldrig säga aldrig attityd gav henne hennes hjärtas önskningar. Det finns många fler exempel i Bibeln på denna typ av böner, men jag har just delat dessa få för att få oss energiska att be. Ge aldrig upp Gud, låt inte NEJ avskräcka dig från att be. Vi tjänar en Gud som svarar på böner, fortsätter att be och fortsätter att förvänta dig, du kommer att få dina svar i Jesus namn. När du ber dessa böner idag, säg till Gud, jag släpper dig aldrig förrän du välsignar mig. Han ska välsigna och besvara dina böner i Jesu namn

böner

1. O Herre, annonsera dig själv som den levande Guden i mitt liv, i Jesus namn.

2. Låt Herrens hand lyfta mig till mitt önskade berg i Jesu namn

3. Låt dalen i mitt liv kvävas till döds i Jesu namn.

4. Låt varje satanisk väckelse organiserad mot mitt liv förstöras till intet, i Jesu namn

5. Låt den Helige Andens eld smälta bort varje andlig blindhet i mitt liv, i Jesu namn

6. Holy Holy, pumpa nåd i mitt liv, i Jesu namn.
7. Jag vägrar att följa alla onda förfaranden i mitt liv, i Jesu namn

8. Låt alla onda läger som är inrättade mot mig spridas till öde, i Jesu namn

9. Jag talar misslyckande med alla sataniska vapen som är utformade mot mig i Jesu namn.

10. Jag talar frustration över varje ond snare som är beredd mot mig i Jesu namn

11. Varje satanisk grop mot mitt varelse, neutraliseras i Jesu namn

12. Varje ägare av ond last i mitt liv, börja bära ditt onda bagage med båda händerna i Jesu namn.

13. Varje satanisk bestämning som används mot mina önskade genombrott, faller ner och dör, i Jesu namn.

14. Låt varje blodalter som är uppfört mot mig falla ner och dö nu i Jesu namn

15. Herre tömmer varje satanisk kärl fylld för min skull, i Jesu namn

16. Herre låt min rop i denna bön väcka ängelvåld mot mina fiender i Jesus namn.

17. Låt varje djungelkonsultation för min räkning göras ogiltigt, i Jesu namn

18. Låt varje satanisk dom mot mitt liv ogiltigförklaras i Jesu namn

19. Låt Guds vind blåsa på alla mina döda affärer, äktenskap, karriär osv nu i Jesu namn

20. Jag uppstår från fattigdom till välstånd i alla områden i mitt liv i Jesus namn

21. Låt alla sataniska visdomar mot mig göras impotenta i Jesu namn

22. Åh Herre låt mitt liv visa din kraft i Jesu Kristi namn

23. Å, Herre, låt mitt liv skada alla sataniska krafter, i Jesu namn

24. Å, Herre, låt mitt ord bära helig eld och kraft i Jesu namn

25. Varje kraft som sväljer svaren på mina böner, faller och dör nu i Jesu namn

26. Varje kraft i hushållsarbetet som stör mitt liv, faller och dör nu i Jesu Kristi namn.

27. Jag avvisar varje trolldomskrav om mitt välstånd i Jesu namn

28. Låt alla goda dörrar stängda inför mig av fienderna, öppnas nu i Jesu Kristi namn

29. Låt alla onda krafter som aktiverar misslyckanden i mitt liv falla och dö nu, i Jesu Kristi namn

30. Varje satanisk insekt som förorenar mina genombrott, faller ner och dör nu i Jesu namn.

BEGYN NU ATT HÖJA DIN PERSONLIGA FRÅGOR TILL HERREN I BÖNDER, HÅLL BÖDA TILL ATT DU SÄNDER FRED I DIN AND.

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.