Befrielseböner från Röda havet

2
5396

Jesaja 43: 2 När du passerar genom vattnet, ska jag vara med dig; och genom floderna skall de inte översvämma dig. När du går genom elden ska du inte brännas; inte heller lågan tända på dig.

Idag ska vi titta på befrielseböner från Röda havet. Vad är en röd havssituation? Detta är när du befinner dig i en hopplös situation, när du är instängd och du verkar inte vet vägen ut. En röd havssituation är när du träffar tegelväggen i livet eller när du kommer till en återvändsgränd i livet. En röd havssituation är en mänskligt omöjlig situation, där du vet att bara Gud kan hjälpa dig. Den goda nyheten är detta, det som är omöjligt med människor är möjligt med Gud. Vad människan inte kan göra, kommer Gud att göra det utan stress. Dessa befrielseböner kommer att ansluta dig till Guds obegränsade spara kraft, det kommer att ge dig möjlighet att be och få övernaturliga resultat för dina böner. Oavsett situationen för Röda havet som du befinner dig idag kommer himmelens Gud att ge dig en rungande seger i Jesu Kristi namn.

I boken Exodus 14 ser vi den sanna berättelsen om Israels barn som korsar Röda havet. Till en början verkade det som en omöjlig uppgift, det verkade som om det aldrig skulle bli en väg ut. Bakom dem där det arga blodtörstiga egyptierna, som rasade mot dem, framför sig var ett oändligt rött hav, men Herren berättade för Mose att gå framåt, han sa till Mose att sträcka ut sin personal mot sjön, och de kommer att gå vägar för dem, Moses gjorde och havet gjorde plats för dem att korsa, vilket stort mirakel !!! men det slutade inte där, samma hav drunknade alla egyptiska soldaterna när de försökte korsa havet för att attackera Guds barn. Nu är det denna uppenbarelse som jag vill dela med dig från denna sanna historia, havet delas när mossar sträcker ut sin personal, det betyder bön, om du vill se dina egna röda havsdelar för dig, måste du beordra det att göra så genom kraften i bön. Förrän moses bad, gav havet inte plats. Efter att alla isrealiter framgångsrikt hade korsat Röda havet, förföljde fienden fortfarande dem, men mosa sträckte fram sin stav igen, och havet drunknade alla egyptierna. Vad säger det oss? när djävulen skickar utmaningar till oss att förstöra oss, har vi kraften att vända den mot fienden genom böner. När du deltar i denna befrielsebön från en Röda havet-situation, kommer varje Röda havet som står på väg att släppa dig i Jesu namn. Varje fiende efter ditt liv ska drunknas i Jesu Kristi namn.

Befrielseböner

1. Låt varje krets av bakåtriktadhet i mitt liv krossas i Jesu namn

2. Låt alla min Goliat ta emot eldstenarna i Jesu namn

3. Alla sataniska samråd mot mig, sönderfaller i Jesu namn

4. Alla sataniska konfrontationer mot mig, vara frustrerade i Jesu namn

5. Jag gör alla vapen som är mot mig impotenta i Jesu namn

6. Varje övervaknings- och lagstiftningsapparat som arbetar mot mig förstörs i Jesu namn.

7. Jag vägrar att slänga tårar för att förhärliga fienden, i Jesu namn

8. Jag avväpnar varje vagabondand i mitt liv, i Jesu namn

9. Jag förlamar varje motstånd mot mina genombrott på alla områden i mitt liv, i Jesu namn

10. Varje ekonomisk kista utformad mot min ekonomi, krossas i stycke i Jesu namn

11. Jag bryter varje grepp om trolldom över mitt liv, i Jesu namn

12. Alla ogynnsamma situationer som konfronteras med mig, börja rikta om dig själv och gynna mig i Jesu namn

13. Varje berg av satanisk konfrontation i varje avdelning i mitt liv smälter nu i Jesu namn

14. Varje omöjligt berg i varje avdelning i mitt liv, smuldra nu, i Jesu namn

15. Åh herre, bär mig på örnsvingar inför mina fiender i Jesu namn

16. O Herre, låt plötslig skam vara alla mina förtryckares lott, i Jesu namn.

17. Varje kraft, som planerar att riva min själ som en lejon, demonteras i Jesu namn.

18. Min far, låt de ogudaktiges ogudaktighet ta slut, o Herre, i Jesu namn.

19. O Gud, förbered dödsinstrumenten mot mina fiender i Jesu namn.

20. O Gud, ordna dina pilar mot mina förföljare i Jesu namn.

21. Varje grop, grävd av fienden, blir en grav för honom i Jesu namn.

22. Jag gör ogiltig, effekten av varje interaktion med sataniska medel som rör sig som män, i Jesu namn.

23. Jag drar ner de onda främlingarnas fäste i alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

24. Alla negativa transaktioner, som för närvarande påverkar mitt liv negativt, avbryts i Jesu namn.

25. Alla de mörka gärningarna, gjorda mot mig i hemlighet, utsätts och upphävs i Jesu namn.

26. Jag frigör mig från alla mörka andar, i Jesu namn.

27. O Herre, låt alla besvär mot mig avbrytas i Jesu namn.

28. Jag beordrar alla förtryckare att dra sig tillbaka och fly i nederlag, i Jesu namn.

29. Jag binder varje stark man som har mina varor i sina ägodelar i Jesu namn.

30. Jag bryter, förbannelsen av automatiskt misslyckande, arbetar med mitt liv, i Jesu namn.

31. Smörelsen för att lyckas faller nu kraftigt på mig i Jesu namn.

annonser

2 KOMMENTARER

    • Sök Gud i hans ord och anpassa Guds ord åt dig, särskilt den situation du står inför. Fasta, be, prisa och tillbe Gud regelbundet. Låt bibliska skrifter spela medan du sover, kanske blåser av shofars och rent harpmusik. Du måste avstå från avtal, omvända dig dagligen, ångra dig för vad dina förfäder gjorde, dina levande släktingar och du. Recitera vad Jesus gjorde för dig via Jesaja 53 och 61, förklara Psaltaren 91, 31 och 28. Försök att läsa din bibel dag och natt. Beröm Jesu namn dagligen. Om du inte är räddad, be för frälsning medan du avstår från djävulen och eventuella band du har. Du kan behöva skräpa saker du har för att ta bort kontaktpunkter. Det kan vara trolldom, onda altare och liknande som kommer mot dig. Gud har all auktoritet och makt, inte djävulen. Kolla in YouTube-kanaler som bryter förbannelser 101, Whitfield Harrington, Kevin LA Ewing och Joy Blair.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här