Bön poäng för mirakel, tecken och underverk år 2020

3
3967

Jesaja 43:19 Se, jag kommer att göra en ny sak; nu ska det springa fram; ska ni inte veta det? Jag kommer till och med att göra en väg i vildmarken och floder i öknen.

När vi kommer till slutet av 2019, är det viktigt att vi börjar förbereda oss för nytt år 2020. Förberedelser är det enda kravet på spetskompetens. Vad du inte förbereder dig för, kan du inte utmärka det. Om du vill att 2020 ska vara bra för dig måste du börja förbereda sig andligt nu. Idag ska vi titta på bönpunkter för mirakel, tecken och underverk 2020. Det spelar ingen roll hur myst du kämpade under 2019, detta nya år 2020 kommer att gynna dig i Jesus namn. När vi närmar oss slutet av året måste du vara mer andligt känslig än någonsin. Du måste börja förklara de saker du vill se i ditt liv år 2020. Du måste börja bana din väg till din genombrott redan innan du går in i det nya året. Många troende tror att det är till det nya året, det vill säga när de kommer att be, det är inte klokt, du förbereder dig inte för en tentamen i examenshallen, snarare förbereder du dig för en tentamen innan du går in i tentamen. På samma sätt börjar du förbereda dig för 2020, innan du går in i året. du börjar be om det nya året och förpliktar allt som berör dig i Guds händer. Jag ser att årets slut är bra för dig i Jesus namn, jag ser också att du går in i år 2020 i en storslagen stil i Jesus namn.

Denna bön pekar på mirakel, tecken och underverk 2020 är böner som ger dig möjlighet att förklara alla välsignelser runt ditt liv under det nya året. När du engagerar dig i dessa bönpunkter släpper du helt enkelt Guds välsignelser över ditt liv, företag, karriär, familj etc. Det bästa sättet att gå in i ett nytt år är att göra det bönsamt, när du går in i det nya året med bön, säkra dig årets alla välsignelser och du skyddar dig själv från årets förbannelser. Jag ber för dig idag, år 2020 ska vara ditt år för genombrott i Jesus namn. Du ska bryta gränserna från alla sidor i Jesu namn. Jag uppmuntrar dig att be dessa böner med tro och ständigt och du ska se dina skördar av mirakel, tecken och under i Jesu namn.

böner

1. Fader, jag tackar dig för din godhet och underbara verk i mitt liv i Jesus namn

2. Fader, gör alla de goda sakerna om mig det nya året i Jesu namn

3. Låt Gud vara Gud i mitt liv i år, i Jesu namn.

4. Låt Gud uppstå och skämma alla krafter som utmanar min Gud, i Jesu namn
5. Låt alla dissapoints vända mig till gudomliga och lönsamma möten i mitt liv detta nya år i Jesu namn

6. Låt alla sataniska vindar och stormar tystas i Jesu namn.

7. Åh Gud av ny början, börja en ny dimension av underverk i mitt liv i år, i Jesu namn.

8. Låt det som hindrar mig från storhet under de föregående åren krossas i stycke, i Jesu namn.

9. Låt varje anti-genombrott altare som är utformat mot mig förstöras i Jesu namn.

10. Låt smörjningen för andliga genombrott falla över mig det nya året i Jesu namn

11. Åh Herre Låt mig vara på rätt plats vid rätt tidpunkt i Jesu namn

12. Åh Gud med ny början, öppna nya dörrar till välstånd och välsignelser för mig det nya året i Jesu namn

13. Åh Herre ge mig smorda idéer som kommer att skjuta mig till toppen i år i Jesu namn

14. Låt alla mina bortkastade år och ansträngningar omvandlas till flera välsignelser i Jesu Kristi namn

15. Jag avvisar varje anda av finansiell förlägenhet, i Jesu namn.

16. Åh Herre gör ett sätt för mig, där det inte finns någon väg i år, i Jesu namn

17. Jag vänder varje ond förklaring som talas mot mitt liv i år i Jesu namn

18. Jag återvänder till avsändaren, varje ond pil riktade mot mitt liv i Jesu Kristi namn

19. Det här nya året kommer jag inte att vända tillbaka vid kanten av mina mirakel i Jesu namn

20. Låt varje arkitekt av hat, fientlighet och konflikter i mitt hem förlamas i Jesu namn

21. Allt som planterats i mig, som inte har manifesterats nu men kommer att manifesteras i framtiden för att göra mig tillbaka, torkar, i Jesu namn.

22. Varje trolldomskraft som dricker blodet i mitt andliga liv dör i Jesu namn.

23. Guds härlighet, överskugga mig, i Jesu namn.

24. Guds styrka, styrka mig i Jesu namn.

25. Varje inre bondage, som magnetiserar yttre bondage, bryter, i Jesu namn.

26. O härlighet för mitt kallelse, stå upp och lysa, i Jesu namn.

27. Genom Guds kraft kommer jag inte att låna mitt kall på Delilahs och Jezebelas knä, i Jesu namn.

28. Jag vägrar att gå i pension, jag måste skjuta på nytt, i Jesu namn.

29. Varje fiende i mitt gudomliga beröm av ”väl gjort”, i slutet av min ras, dör, i Jesu namn.

30. Jag förordnar att min Samson inte ska rakas, i Jesu namn.

Tack pappa, för besvarade böner i Jesu namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. Tack för att du publicerade dessa bönpunkter för år 2020. Det har varit till stor hjälp. Enkla arbeten med att städa ett rum, som jag inte ville ha; Jag har delvis städat rummet förra månaden. Jag kommer att fortsätta säga och förklara för mig att ha seger på alla områden i mitt liv. Gud välsigne dig för att skydda dina får.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här